belki tekrar açılır,ara sıra kontrol edersiniz. Yakında migros varsa oradan da alabilirsiniz. |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6732. sayfa)
-
-
Geçende mağazadan seç al ürünü alırken tamamını money puan ile ödemek istedim.Kasiyer fişi kapatmadan seç al indiriminin düşmediğini ve şimdi money kullanırsam fişi kapattığımda da düşmeyebileceğini söyledi.Kasada da kuyruk vardı denemek istemedim.Bu durumda money kullanılırsa indirim düşüyor mu acaba?
-
1 saat önce 1030 liralık alışveriş yaptım.4 adet seç-al yağ vardı.700 lirasını karttaki money ile kalanı da paycell ve moneypay QR ile sorunsuz ödedim.Yine acemi kasiyer vakası sizinki
-
Paralel evrende mi yaşıyorsunuz Komili 225₺ zeytinyağının nesi ucuz hala bilmeyenler için bu sene zeytinyağı fiyatları yatay seyredecek bundan dolayı marketler stoktaki eski sezon yağları önden böyle eritiyor
Geçen hafta bazı marketler kristal ve güvenasa 5lt 999 sattı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 4 Aralık 2024; 12:4:48 >
-
Bilindik üreticinin fiyatları 300-350 arası ege bölgesinde onlarla karşılaştırınca uyguna geliyor fiyatı -
Dijital kodlar ile 1000/150 gibi kodlar birleşiyor muydu? -
Birleşmiyor, moneypay ile arkadaşın belirttiği gibi oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 4 Aralık 2024; 13:21:19 > -
Geçen sene zeytinyağ fiyatları çok yükselmişti. Bu sene dediğiniz gibi fiyatlar artmayacak hatta aksine zaman zaman düşecek. Kristal 5 litre yağ ve Güvenasa 999 TL'ye satıldı. Geçen sene bu zamanlarda böylesi fiyatlar düşünülemezdi bile.
Kristal yağ hemen bitti mağazalara geldiği gibi. Bana göre Komili'nin bu yağından daha kaliteli bir yağ. Bu yağ (Komili) alınmaz mı bu fiyata? Bence alınır. Pek çok markette 350 hatta 400 TL civarında satılıyor. kupon kodları vs ile daha ucuza gelir. Ben de ikilemdeyim alayım mı almayım mı. Kristal veya Tariş olsa hemen alırım.
-
moneypaye eklerseniz,iyizico gibi yerlerden alınan dijital kodlarla 900/100 gelal veya 1500/150 hediye150 indirimlerini sanalda moneycüzdanla ödemede birlikte kullanırsınız.
-
Moneypay hazır limitle ödemeye 100 money hediye diye mesaj geldi. Lakin ne kadarlık harcama olacağı vs. detay yok. Sizlere de geldi mi? -
hangi marketlerde satışa çıktı acaba?
-
GELDİ de hazır limiti hiç kullanmadım.Bilgim yok
-
Banada geldi. Muhtemelen alışveriş sınırı yok. Domates alacaktım alabilirsem hazır limit ile alayım.
-
Nespresso makinesi olanlar için bu hafta da Davidoff'ların fiyatları düşmüş.
Geçen hafta 1+1 ile Starbucks kapsül kahveler 2 adeti 189 TL idi.Stok hemen bitti çok alamadım.
@migros_trKullanım ÖnerileriNESPRESSO KAPSÜLLÜ KAHVE MAKİNELERİNDE KULLANILIR.Net Miktar (g/ml)10000MenşeiİTALYAİçindekiler100% ARABICA ÇEKİRDEKLERİNDEN ÜRETİLMİŞTİR.Gıda İşletmecisi / Üret.https://www.migros.com.tr/davidoff-crema-intense-lungo-kapsul-kahve-10lu-55g-p-31ed87 -
Seç-Al listesi paylaşılmıştı ama bir de indirimli fiyatlarıyla paylaşayım dedim.
-
hangi markete geldi bu kristal ve güvenasa?
-
31 aralıkta tanınmlı iş birliği kampanyaları aktif olacak şekilde alışveriş yapsak money yatar mı? Yatarsa ocak ayı içerisinde yatacak ama aralık ayında kazanılan moneylerin SKT si 31 aralık.
Deneyen var mı?
-
Aralık ayında kazanılan moneyler mart 2025'te silinecek hocam. -
öyle bi yazmışsınız ki 225 tl yi makul hatta ucuz bulduğum için kendimi çok acayip hissettim. paralel evren falan.
-
Normalde öyle olması lazım ama ben mesela 1 Aralıkta Gold ürününü aldım, 2 Aralıkta Moneyi yüklendi ve 31 Aralıkta silinecek gözüküyor. Yani kampanyaya göre değişiyor gibi, takip edin bence uygulamadan silinme tarihlerini.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X