Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6728. sayfa)

5 sn
144.839
Cevap
3.125
Favori
18.366.782
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
380 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 67266727672867296730
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kodları burada konuşmasak olmaz mı onunla ilgili konu var orada konussaniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Hocam detaylı bilgi için sağol. Onu bunu geçtim de, kavurmalık etlerin yasal düzenleme ile vatandaşa kitlenen hastalıklı etler olduğunu diğer konudaki bilgi sahibi bir üyeden öğrendiğim son 1-2 saatten beridir iyice dumura uğradım, sizde bakın:
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160132549

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Aralık 2024; 17:38:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Sağolasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hocam 2-3 aydır kullanamıyorum bende.

• phyask0 P kullanıcısına yanıt
    Bende kullanamıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Paketli ekmeklerde 13e kadar %30 indirim var

• Kasımdan yansımayan moneyler yansıdı arkadaşlar kontrol edebilirsiniz.

• Extralarge kullanıcısına yanıt

Bizi, vatandaşı kandırmak için ant içmişler..Çoğu zaman yöneticilere kızarım sorumluluklarını yerine getirmedikleri için. Ama halk olarak ne kadar kazıklamaya kandırmaya insanları aldatmaya hazır olmuşuz. Bunların önünü ahlaki açıdan almazsan nasıl alacaksın ki? Yarın başka bir hile hurda yöntemi buluyorlar. Tamamen art niyetliler. Şu saydığın tufaların yarısına düşmüşümdür.

Ben ne bileyim peynirli mi? peynir aromalı mı? Peynirin aromasıda mı varmış. Bunlarla mı uğraşcaz ya.. Fıstıklı , yer fıstıklı

Ev yapımı yazıyorsa bende ev yapımı düşüncesi oluşur ne oluşsun..Pes valla

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

eyv. Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt
    Devlet direkt kelleni alıyor. Bunlar elini ayağını kolunu bacağını kopartmak suretiyle yaralarına tuz basıp işkence yapıyor..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ankarada merkezi yerlerde çok yok herhalde noktası

• Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

Aralık Ayında Söyle Kazan Restoranlarında Geçerli Toplam 250 TL İndirim!

1-31 Aralık 2024 tarihlerinde Söyle Kazan kampanyasına dahil restoranlardan verilecek ilk siparişte 50 TL, ikinci siparişte 50 TL, üçüncü siparişte 50 TL, dördüncü siparişte 100 TL olmak üzere toplamda 250 TL indirim uygulanır.

Söyle kazan restoranlarından verilecek ilk sipariş sonrasında ikinci siparişte geçerli 50 TL indirim hak edilir ve bu indirim 10 gün boyunca geçerlidir.

Söyle kazan restoranlarından verilecek ikinci sipariş sonrasında üçüncü siparişte geçerli 50 TL indirim hak edilir ve bu indirim 10 gün boyunca geçerlidir.

Söyle kazan restoranlarından verilecek üçüncü sipariş sonrasında dördüncü siparişte geçerli 100 TL indirim hak edilir ve bu indirim 10 gün boyunca geçerlidir.

10 gün içerisinde kullanılmayan kuponlar hesaptan silinir.

İkinci siparişte geçerli 50 TL indirim, ilk sipariş verildikten sonra 24 saat içinde hesaba tanımlanır.

Üçüncü siparişte geçerli 50 TL indirim, ikinci sipariş verildikten sonra 24 saat içinde hesaba tanımlanır.

Dördüncü siparişte geçerli 100 TL indirim, üçüncü sipariş verildikten sonra 24 saat içinde hesaba tanımlanır.

İndirimlerden yararlanmak için gereken minimum sepet tutarı restoranlar arasında farklılık göstermektedir.

Sepet ekranında kuponların üzerinde, gerekli minimum sepet tutarları gösterilmektedir.

Restoranların minimum sipariş tutarı, kuponun minimum tutarından yüksek olabilir.

Kampanya 1 Aralık 2024 00:00 ve 31 Aralık 2024 23:59 tarihleri arasında geçerlidir.

Her kullanıcı bu kampanyadaki kuponlardan Kasım ayında birer kez yararlanabilir.

Her cihaz ve telefon numarası Kasım ayında bu kampanyadan yalnızca 1 kez yararlanabilir. 

Kampanya Söyle Kazan kampanyasına dahil restoranlarda geçerlidir. Dahil olan restoranlar kampanya rozeti ile uygulamada görünmektedir. 50-50-50-100 TL indirimler bu rozete sahip restoranlarda geçerlidir.

İndirimler yalnızca online ödemelerde geçerlidir.

Masterpass, Online Kredi Kartı, Kredi, Cüzdan ve Migros Cüzdan ile gerçekleşen ödemelerde geçerlidir.

Kupon kazanmak için verilen siparişin minimum ödeme tutarı 100 TL olmalıdır.

Migros Yemek (Dijital Platform Gıda Hizmetleri A.Ş.) kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Başka kampanyalar ile birleştirilemez.

Tek kullanımlıktır, bölünemez.

Para ile satılamaz veya paraya çevrilemez.

Karşılığında para iadesi yapılamaz.

Sipariş iptal veya iadesinde indiriminiz hesabınıza yeniden tanımlanacaktır.

• tam bilemiyorum,şansıma tam evin yanında var.Ben oradan alıyorum.

Panoranın oralarda oturuyordunuz siz herhalde orada varmış aynen, diğerleri de Kuzeykentte falan hep ters yerler, Dikmen en yakını ona da değer mi gitmeye bilemedim Yenimahallede oturuyorum ben

• muskes1903 M kullanıcısına yanıt

aynen öyle,oran şehrindeyim. Migros yanındaki kargoparkı kullanıyorum.

• Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt
    küfürsüzlük çok zor. adam "%100" kelimesini kullanmaz, "yüzde yüz" yazar, hükümet de izler. artık 3 sene sonra yeni yönetmelik gelir, 3 senede kim ne götürdüyse ....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt

Normal aldım,güncelleme falan varsa.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Deli danaları kavurma yapıyorlar :))))(((((

• Hangi konu?

Edit: bizim mesajları da uçurmuşlar sanırım, bu kodlar kampanya değil mi? Hani konu "Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] " şeklinde olunca sayın admin @Nat Alianovna değildir herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opt -- 2 Aralık 2024; 21:37:36 >
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt

Creutzfeldt-Jakob hastalığı insanlarda ortaya çıkan hali zoonoz yani hayvan dan da geçebiliyor kalıtsal hali de var diye biliyorum (Prion u araştırabilirsiniz) un şakası olmaz hocam uzaktan bir aile dostumuz hayatını kaybetti zamanında bu hastalıktan hastanede yatmış olduğu serviste çok ciddi dezenfeksiyon işlemi uygulandu ve kullanılan bir kısım eşya imha edildi ciddi bir hastalık

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]tr.wikipedia.org
    Creutzfeldt-Jakob hastalığı - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Creutzfeldt-Jakob_hastal%C4%B1%C4%9F%C4%B1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi909 -- 2 Aralık 2024; 23:37:27 >
  • 
Sayfa: önceki 67266727672867296730
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.