kullanmayacak olan varsa garenta, adımpara paylaşan olursa özelden teşekkürler |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6726. sayfa)
-
-
inşallah almamısınızdır,amazon fırsatlarında 4-5 sayfa konuşulmuş
firmayı arayanlar böyle bir ürünü satmadıkları cevabını almış
https://forum.donanimhaber.com/amazon-turkiye-ve-firsatlari-ana-konu--135048063-18393
en iyi yorumlar aşırı yaş olduğu ve bu nedenle kg fiyatının 700 e yaklaştığı yönünde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 30 Kasım 2024; 15:37:55 > -
Yok almadım hocam. Cezası yokki.....
-
Piyasa isimsiz bir sürü oranın buranın sucuğu dolu. Memleket ismi tamamı ile kandırmaca. En son yaz aylarında kazıklanmıştım bunlara. Sakın almayın bunların sucuğunu.
-
Ben marketten kasap sucuğu alıyorum. Kg 500 TL
-
GARENTA KODU: 1417081982
(Kullanan arkadaş yazarsa başkaları boşuna denememiş olur) -
2 tane aldım; 180'e. Çoğu markette kalmamış.
Bulursanız bu da iyi; Mistral'in 6 lı 65. 12 tanesi 130'a geliyor.
Hadi kartla %3 iade; 23 lira kârlı.
10 Lira üstü alışverişe
-
pestisit li fııstık vs demişken,sözde dedektifler pazarlarda satılan meyveleri niye takip etmiyor acaba hallerde ne kadar denetim yapılıyor bilen var mı.
---------
RASFF'ten yapılan duyuruya göre Türkiye'den Avusturya'ya ihraç edilmek istenen mandalinalar yüksek oranda pestisit tespiti sebebiyle sınırdan geri çevrilerek iade edildi.
-----------------
Türkiye'de yasaklı Chlorpyrifos-methyl maddesini nasıl elde ediyorlar acaba?
------
kısacası bakkal ve pazaryerlerine göre büyük marketler daha güvenli.
-
biri kullanmış yazma gereğine bile bulunmamış böylelerşne su vermeyeceksin siz de bence bi daha paylaşmayın bu tipler faydalanmasın
-
Garenta ve adımpara kodu olan varsa talibim özelden -
Arkadaşlar iyi akşamlar. Sanaldan şimdi sipariş verip pazartesi alsam bu ayın moneylerinden yararlanabilir miyim. Yuklediğim garenta adımpara gibi moneylerden -
Tüm kampanyalardan money gelir ama son gün olduğu için mutlaka ekran görüntüsü alın
-
Teşekkür ederim. Ama şimdi siparş verip pazartesi alıcsmalıcam. malum yeni ayda teslim almış olucam hastaydım çıkamadım.tekrar teşekkürler
-
Yokmu kesin bir cevabı olan -
Siparişi oluşturduğunuz an baz alınır, sorun olmaz. Moneylerin 3 aylık silinme dönemlerine denk gelirse sorun olabilir belki bir ihtimal.
-
Arkadaşlar garenta için illaki araç mi kiralamak lazım? -
Hayır üyelik yetiyor maille talep ediliyor şifre onlar da iletiyor -
Vay anasını kahve dünyasının çikolataları yağmalamışlar gene bomboştu raflar -
Teşekkür ederim -
hocam nereye atacağız maili, garenta kodu almak için?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X