Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6725. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 19 Misafir (2 Mobil) - 19 Masaüstü5 Mobil
5 sn
144.601
Cevap
3.123
Favori
18.348.121
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
381 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 67236724672567266727
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pillerle ilgili bir örnek, 6'lı Duracell AAA pil Amazon'da 129 TL, tanesi 21.5 TL:
    amazon
    Duracell AAA Alkalin İnce Kalem Pil (6'lı paket) 1,5 V LR03/MN2400
    https://www.amazon.com.tr/Duracell-Alkalin-AAA-Kalem-Piller/dp/B089R1VYQZ

Migros'ta ise aynı 6'lı Duracell AAA pil 230 TL, ikincisi %80 indirimli ise 12 adetin tanesi 23 TL oluyor.

Migros %80 bindirip, ikincisinde %80 indirmiş yani.

Sazan.avi was here again.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 29 Kasım 2024; 19:53:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Prime garenta po modanisa ekledim başka var mıydı şartsız veren

• bhtyrmtl B kullanıcısına yanıt

Bana da geldi aynı sms, ama hiçbiryerde kampanya ile ilgili bilgi yok, money uygulamasında da görünmüyor.

• tech.man kullanıcısına yanıt

internette moneypay ile ilk kez harcamaya o hediyenin verildiğiyle ilgili kampanya var. bence o smsi moneypay hesabı olanlara rastgele atıyorlar daha önce harcama yapıp yapmadığına bakmaksızın.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Duracell 6lı piller a101de 119 tl, amazon çoğu zaman en ucuzu olmuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mkus76 M kullanıcısına yanıt

Bu ağırlıkta olmadı indirim.

Palamut bekledim, bir hafta boyunca 180₺ den satıldı. Cuma günü %25 indirimle 180₺ ye geldi yine Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macrocenter'da kırmızı etlerde % 15 indirim var.Ayrıca gelal 1000/150 ile de birleşir.

• Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]
  • anneme şöyle bir kampanya gelmiş nasıl faydalanabiliriz? kasadaki kız bilemedi

alışverişi qr kodla başlatmak gerekiyor, kasadaki elemenlar hemen ürünleri geçiyor önce qr okutmak şart mı bir de alışveriş alt limiti var mı?

bu kampanyadan nasıl faydalanabileceğimizi bilen var mı?

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• CARNIVALE kullanıcısına yanıt

Sadece money kart veya tel no yerine moneypay deki qr kodu okutarak işleme başlanacak.O kadar

moneypay ile ödeme şart değil. 10 liraya bile 50 money veriyor.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam peki ürünleri okutmadan önce qr okutma şartı yok değil mi?

dün denedik kasiyer beceremedi sonra bir şeyler yaptı qr okundu falan dedi

kasiyere diyorum ki qr okutacağım ürünleri geçme diyorum hemen ürünleri geçiyor arkama bir baktım sıra olmuş üstelemedim :)

bugün baktım ama 50 money gelmemiş. ya olmadı qr okutma ya da bekleyelim mi 1-2 gün money acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 30 Kasım 2024; 13:3:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

teşekkürler hocam peki ürünleri okutmadan önce qr okutma şartı yok değil mi?

dün denedik kasiyer beceremedi sonra bir şeyler yaptı qr okundu falan dedi

kasiyere diyorum ki qr okutacağım ürünleri geçme diyorum hemen ürünleri geçiyor arkama bir baktım sıra olmuş üstelemedim :)

bugün baktım ama 50 money gelmemiş. ya olmadı qr okutma ya da bekleyelim mi 1-2 gün money acaba

Hocam merhaba.

Kasiyer ürünleri geçmeden QR okutularak işlemlere başlamak gerekiyor.

Kasiyer işlemleri/1/1 menüsünden giriş yapacak ve pos cihazına QR gönderecek.

Siz de moneypay uygulamasına girip orta-aşağıda bulunan QR okutma kısmından pos cihazınıdaki QR kodu okutacaksınız.

Sonrası bildiğimiz işlemler,ürünleri geçip ödemeyi nasıl yapmak istediğiniz size kalmış.

• Rorschach-db kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam dün maalesef kasiyer söylememe rağmen ürünleri geçti sonradan bir şeyler yapıp qr okuttu geçti bugün baktım money gelmemiş

yarın tekrar gitsem bu sefer ürünleri okutmadan önce qr okutayım umarım kampanyadan faydalanabiliriz

şartlarda ilk defa qr okutma şartı var dünkü işlemle bu hakkımızı kaybetmemişizdir umarım

ilk defa diye bir şart yok. İşlem ne zaman doğru olursa money 2 gün içinde yatıyor

Yazdığımız şekilde işlem yapılıp hakkınız dolduktan sonra, 2.kez aynı işlemden puan kazanılamayacak.
    Bahsedilen şart tam olarak bu hocam.
    Siz henüz bu hakkınızı doldurmadınız.

• Arkadaşlar kırmızı et için bir kampanya olacak mı? Bilgisi olan var mı acaba?

• kullanmayacak olan varsa garenta, adımpara paylaşan olursa özelden teşekkürler

• Extralarge kullanıcısına yanıt

inşallah almamısınızdır,amazon fırsatlarında 4-5 sayfa konuşulmuş

firmayı arayanlar böyle bir ürünü satmadıkları cevabını almış

https://forum.donanimhaber.com/amazon-turkiye-ve-firsatlari-ana-konu--135048063-18393

en iyi yorumlar aşırı yaş olduğu ve bu nedenle kg fiyatının 700 e yaklaştığı yönünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 30 Kasım 2024; 15:37:55 >
  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt

Yok almadım hocam. Cezası yokki.....

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt

Piyasa isimsiz bir sürü oranın buranın sucuğu dolu. Memleket ismi tamamı ile kandırmaca. En son yaz aylarında kazıklanmıştım bunlara. Sakın almayın bunların sucuğunu.

• 
Sayfa: önceki 67236724672567266727
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.