Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6723. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 21 Misafir (4 Mobil) - 25 Masaüstü8 Mobil
5 sn
134.456
Cevap
2.994
Favori
17.433.439
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
368 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 67196720672167226723
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam bu konuyu tv de geçen akşam işliyorlardı, İtalya'nın testinde 20 nin üzerindeymiş aflatoksin sonucu..bizim kodeksle ilgisi yok diyorlardı.. tarım bakanlığıda sadece yüksek aflatoksine dikkat ediniz şeklinde geçiştirmiş konuyu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar
    Bilen kişilerden yardım almak istiyorum
    22 Kasım tarihinde evcil hayvan yiyecekleri alışverişi yaptım ama tam bana göre kampanyasına katılmayı unuttum :(
    şimdi katılsam geçmiş haftaki tbg'yi Sayar mı yoksa artık o geçti mi ?
    ona göre tbg oluşturacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mürtezacan kullanıcısına yanıt
    Geçti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt

Esnafımızın kalitesi herkese malum birde böyle enflasyonun patladığı, kurların uçtuğu zamanlarda böyle toplara girmeyin parayı geçtim sağlığınız söz konusu, birilerinin umrunda bile olmaz aman diyorum şuan belkide tarihin en büyük gıda hileleri yapılıyor.

Edit: sadece bir firma için yazmadım bunları, dediğim şey basit, dikkatli olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 28 Kasım 2024; 15:21:55 >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

anladım Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt

biliyorum elbette,ama toptancılık yapmaya da gerek yok

belki bu firma yapmıyordur.

not:ben bu firmanın ürünlerini çok almıyorum,arkadaşımdan aldım alıyorum antepfıstığını ya da toz halini.

• Seç al ürünlerinden olan dove 🕊️ şampuanın fiyatı 238 TL.
    tam bare Güre kampanyasında 225 TL lik saç kategorisi alışverişinde 11 money veriyor ama ben 99 TL'ye aldım.
    satın aldığım fiyatı mı baz alır yoksa etiket fiyatını mı ?
    bu kategoriyi seçersem dün aldığım şampuandan 11 money yüklenir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse 1 yıl olacak, bebe money ler ile puan karşılığı fisher price tablet oyuncak var onu tanımlatmıştım ama ürünü hiçbir yerde bulamadım. bunu da migrosa söyledim, tek yaptıkları puanı tekrar hesabıma yüklemek oldu. bu tabletin hangi mağazalarda olduğunu veya nasıl temin edebileceğimi bilen var mıdır?

• mürtezacan kullanıcısına yanıt

99 liradan tbg'e sayar

• Starbucks Kapsül Kahvede 1 alan 1 bedava var.

189 TL ikisi.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Marka özelinde fıstık oranı arttırıldı, kesin zehirli fıstık lafları boş geliyor bana. Desteksiz marka kötülemek oluyor. Ben de Avrupa'dan iade edilen şeylerin iç pazara verildiğini düşünüyorum ancak şöyle bir şey var. Avrupa'ya gönderilen yiyecekler zaten genelde premium kalitede olan yiyecekler oluyor, kaliteli olduğu için çoğunu zaten düz vatandaş olarak bizler görmüyor yiyemiyoruz bile :) Yani haberlere konu olan, ülkeye iade olan yiyeceklerin zehir oranları bu kadar kötüyse, mevcut iç pazarda kalıp, Avrupa'ya gönderilmeye tenezzül bile edilmeyen yiyecekler ne durumdadır bilemiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNoitra -- 28 Kasım 2024; 17:4:59 >
  • gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyat bence sağlam stok yaptım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Sadece fıstıklı değil ki fındıklı ve bademli olanlarda indirimde.

• NNoitra kullanıcısına yanıt
    Tambol Antep fıstıklı değil sadece. Fındıklı ve bademlide aynı oranda indirime giriyor. Gıda dedektifi bazen abartıyor. Yerli ve milli olana adamlar hep muhalif. Türkiye'de üretilen en kaliteli çikolata bence.

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt

varsa yoksa züber över acaba neden? rica ediyorum ortada tarafsız bir laboratuvar da analiz olmayan eleştiri ya da içerikleri paylaşmayın bu mecrada bir kaç sefer Musa ile ilgili mesaj yazdım şehir plancısı ilgili arkadaş sadece etiket bilgisi okuyor analiz vs. yapamaz yapmadı da şu zamana kadar hukuki sorunlar yaşıyor sonucunda ingiltere de güzel bir düzen kurdu kendine uzaktan yönetmeye çalışıyor oluşumunu hatta fon toplama çalışması yapıyordu şirket kurup fatura kesen biri nasıl tarafsız olabilir akredite vs. de değil yaptığı iş herhangi bir denetleyici kuruma

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    İşe yararmı bilmesemse kocaeli/derince kipa avm adresinden ben geçen yıl almıştım. Size uzak olabilir ya da yakınsa bakabilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 67196720672167226723
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.