Migros Kahve Çeşitlerinde 2 al 1 öde |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6722. sayfa)
-
-
-
Bazıları uygun fiyat bazıları normale denk geliyor örneğin lor kapsüller Amazon’da daha ucuzken Starbucks burda çok uygun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ay bitmeden Macrocenter'da peynir kampanyası olacak mı bilen var mı? Macrocenter 1000/200 indirim kodum var ay sonuna kadar geçerli. Şu an alacak mantıklı ürün bulamadım Macrocenter'da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prok -- 28 Kasım 2024; 11:34:10 > -
Termos ihtiyacı olan varsa züccaciye bölümünde bir alana bir bedava olayı var.
termos aldım kendime iyi fiyata.
-
-
Malzeme kalitesi ve ağırlığı nasıl hocam ?
-
Çok tok hisiyati güzel.Kesinlikle tavsiye ederim. Normalde stanley kovalıyordum bundan 2 tane alınca stanleyin canı cehenneme artık :D
-
İkiside aynı renkmi aldııız ? Hayırlısı ıolsun. Çünkü bardkod koldarı farklı olması lazım ?
-
Onun gibi uzun süre sıcak soğuk tutabiliyor mı ki ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mercedesle, fiatı karşılaştırma gibi olmuş yalnız 😄
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 28 Kasım 2024; 13:14:39 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.migros.com.tr/yesil-kozan-tam-yagli-beyaz-peynir-kg-p-98d9fa
Normal peynir ama tuzlu, börek yada katmerde filan kullanabilir.
1 tanesi 600 gram vakumlu olarak gönderiliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali -- 28 Kasım 2024; 14:12:3 >
-
-
Maalesef doğru,İtalya tonlarca zehirli fıstığı iade etti,tabiki iç piyasaya sürüldü,hatta Tarım bakanlığı bile cevap veremedi kem küm edip geçti..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
buradaki sorun mevzuatta olabilir, italya'da kodeks sınırına takılan ürün türk gıda kodeksine uygunsa iç pazarda satılır. Adam zaten içerde sattığı ürüne italya'dan geleni de katıp yoluna devam eder kodeks izin veriyorsa.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X