Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6720. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 30 Misafir (5 Mobil) - 36 Masaüstü6 Mobil
5 sn
134.441
Cevap
2.993
Favori
17.432.151
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
367 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 67186719672067216722
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet hocam ilk yatmamıştı sonradan yattı burdaki arkadaşların ben dahil.

yalnız moneypay kısmındaki cüzdana bakacaksınız money olarak yatmıyor.

• ipodlover kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • 50 ml paradontax macunlar sanalda neden düşmüyor acaba?mağazada bugün deneyen olur mu?
  • Migros Polonez 50 gramlık Füme ve Jambon gibi ürünlerini 2X yapıp 1+1 yapmış. Sakın aldanmayın. Uzun zamandır takip ettiğim bir ürün grubuydu, oradan biliyorum. Bu kadar salak yerine konulmamalı insanlar.

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

İnsana zorla DIY Fümeleme Fırını yaptıracaklar.......

• dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt

diğer başlıklarda da bundan bahseden oldu. O siteden uzak durun bence,kodları her zaman migros whatsapp hattından alın..

keriz.avi

• hamemo kullanıcısına yanıt

Sazan.avi

• Zaten şarküteri dolabının önünde hiçbir yoğunluk yoktu, ürünler yerinde duruyor. Yağmalanma yoktu. Bilinçli tüketici kesimi nedeniyle veya insanlarda hiç para kalmadığı sebebiyle olabilir.

Ayrıca mağazada yeni uygulama başlatmışlar. Jet kasadan ürün aldıktan sonra turnike koymuşlar çıkışa. Fişi makineye okutmadan dışarı salmıyorlar. Bunu da gördük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Kasım 2024; 15:53:33 >
  • Bebek bezlerinde indirim olacak mı acaba bilgisi olan var mı

Hocam füme (isleme) ürünlerini seviyorsunuz sanırım ?

turnike uygulamasını caddebostan migros da gördüm gayet normal bir uygulama tek migros personeli destek oluyor o alana hırsızlık potansiyeli mevcut Metro Grossmarket vs. marketlerde mevcut bir uygulama idi yeni bir şey değil

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Migros Polonez 50 gramlık Füme ve Jambon gibi ürünlerini 2X yapıp 1+1 yapmış. Sakın aldanmayın. Uzun zamandır takip ettiğim bir ürün grubuydu, oradan biliyorum. Bu kadar salak yerine konulmamalı insanlar.

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]
    Almayın bu markayı. Turk işçiyi kovup birde polise dovduruyor Urdunlu sahibi.

• Ya arkadaş yine beyin tutulması yaşıyorum kahve dunyasi tambollari ucuz diye aldık çağdaş markette de aynı fiyatımis:)
  • engineer_06 E kullanıcısına yanıt
    Dene reis kesilflik peynir herkes bilmez
  • bukimyahu B kullanıcısına yanıt

Hangi peynir ?

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    Ecegun
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Hocam düşük yağ oranı olduğu için birkaç aydır merak salmıştım şarküteri olarak sadece. Hiçbir marka takıntım yok bu konuda.

Marka olarak demiyorum hocam, kendinizde yapabilmeniz açısından demiştim. :)

• maxi909 M kullanıcısına yanıt
    20 yıldır mahallemizin MMM Migros'unda bu hafta ilk kez başladı bu uygulama. Hırsızlık oluyor mu, belki. Buranın müşteri profili epey elit ama arada mülteci tipler de geliyordur, belki onlardır. Yalnız anlayamadığım şey, müşteri jet kasaya ödemeden ve mağazadan çıkarken cebine ürün atsa turnike otomatı bunu nasıl bilecek? Fişi okutup çıkıyorsunuz sadece. Ben espirisini tam anlayamadım.

Metro Grossmarket'e birkaç hafta evvel gittim, böyle bir uygulama yoktu, şehir Bursa.
  • 
Sayfa: önceki 67186719672067216722
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.