Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6711. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 26 Misafir (4 Mobil) - 29 Masaüstü6 Mobil
5 sn
134.424
Cevap
2.993
Favori
17.430.997
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
367 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 67096710671167126713
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tamamda hocam saydığınız sucuklarda Alikasap ile eşdeger fiyat anlamında, yarı fiyat olupta Ege ayarında olan hangisi onu anlamadım?

Ayrıca migros yine derin uyku da indirimler konusunda

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 24 Kasım 2024; 15:2:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Sivet 550 aldım kg. geçen hafta. İtimatta o civarda. Ali Kasap 1.152 kg. Yarı fiyatına gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ağız bakım ve jellerde 2 al 1 öde mağazada geçerli mi sadece sanalda mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Mağazada geçerli.

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt
    Sivet sivrihisar dövme sucuğu 550 tl evet gerçekten enfes tadı var diğer sucuklar yapay kalıyor yaninda

Nerden aldıniz ?

• Extralarge kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 24 Kasım 2024; 16:33:22 >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

En fazka sahte zeytinyağı Aydın da,ise en fazla sahte sucuk ta Afyon ve Kayseri de çıkıyor, haliyle bilinen sitelerden ve bilinen markaları almakta fayda var. Yani firma sahtecilik ve taklit e karşı kendini koruyabilecek büyüklükte olmalı. Ya da iyi tanıdığımız kasap vs olmalı

• erdem_61501 E kullanıcısına yanıt
    Hocam hemen öyle ıletıyorlar mı? Keşke banada ıletseler acayıp sevınırım 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Eyvallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teslimat zamanını değiştirmek 29.99 lira mı oldu ? Bende öyle görünüyor hata mı var acaba ? Gold üyesiyim.

• bukimyahu B kullanıcısına yanıt

Şöyle ağzıma attığımda hafif lastik gibi esneyen eski fermente sucuklardan arıyorum bende ,bu dövme sucuk onun gibi mi?Öyle ise Eskişehirdeyim rahat bulurum sivrihisar sucuğunu :)

• ToorMoor T kullanıcısına yanıt

Sistemde öyle gözükür ama ekstra ücret almaz. Teslimat tarihini veya saatini ücretsiz değiştirebilirsiniz.

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    Ben geliş-gidiş veya gidip-gelenlerle toplu alıyorum. Peşin daha uyguna yapıyorlar. Yerinden alamazsak havale yöntemi ile de alıyorduk, kargolaniyordu.

• serden kullanıcısına yanıt
    Bu sucuk çok zor kesiliyor ben satırla rahat kesiyorum tadı eski sucuklari andırıyor fazla baharat yok zaten fiyatı da uygun denemelik alırsınız beğenirseniz netten de alınıyor

• serden kullanıcısına yanıt

Ege tam olarak o kıvamda hafif ekşi baharat az lastiksi tost için çok iyi, dövme olan baharatlı ve lastiksi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 24 Kasım 2024; 19:2:3 >
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Rafta bir adet kalmış. Dedim nasip değilmiş. Tam çıkarken kasiyerin yanında kutu kutu bir sürü koymuşlar. 119 TL den 49.90 TL indirim etiketi vardı. Kasiyere bu üründe 1+1 varmı dedim. "Abi bu ürün zaten indirimde 1+1 olmaz" dedi. 6 Adet aldim 149.90 TL ödeyince kasiyerde şaşırdi. Demek bunlarda kampanyaya dahilmiş Bilmiyordum dedi.

Tekrar teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 24 Kasım 2024; 19:20:0 >
  • erdem_61501 E kullanıcısına yanıt
    Çok demek az kalır hocam baya baya gideri var. 1000 lira dediğiniz para değil artık market alışverişi için. 4-5 kod ekleyerek alışverişler çok karlıya gelebiliyor grubu takip ederseniz görebilirsiniz.

Çek satış bölümünde Migros kodları satıyorlar hocam orada istediğiniz kadar bulabilirsiniz ama çok uygun olmuyor genelde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ballardaki indirim ne zamana kadar geçerli bilgisi olan var mı?

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Etikette 119 yazıyor değişmemişler emin olmak için okutturdum 50 gösterdi 1+1 olmaz dediler ama düştü. Evde başka da olduğu için 2 adet aldım, teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 67096710671167126713
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.