Tamamda hocam saydığınız sucuklarda Alikasap ile eşdeger fiyat anlamında, yarı fiyat olupta Ege ayarında olan hangisi onu anlamadım? Ayrıca migros yine derin uyku da indirimler konusunda < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 24 Kasım 2024; 15:2:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6711. sayfa)
-
-
Sivet 550 aldım kg. geçen hafta. İtimatta o civarda. Ali Kasap 1.152 kg. Yarı fiyatına gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ağız bakım ve jellerde 2 al 1 öde mağazada geçerli mi sadece sanalda mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mağazada geçerli.
Sivet sivrihisar dövme sucuğu 550 tl evet gerçekten enfes tadı var diğer sucuklar yapay kalıyor yaninda
Nerden aldıniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyzico ödeme ile daha uygun ancak bana göre ege ile denk değil...
https://www.oztaylanyayla.com/urun/afyon-itimat-acili-sucuk-1-500gr
https://www.afyonsiparis.com/product/timat-sucuk-acsz-1-kg-etzyx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 24 Kasım 2024; 16:33:22 >
En fazka sahte zeytinyağı Aydın da,ise en fazla sahte sucuk ta Afyon ve Kayseri de çıkıyor, haliyle bilinen sitelerden ve bilinen markaları almakta fayda var. Yani firma sahtecilik ve taklit e karşı kendini koruyabilecek büyüklükte olmalı. Ya da iyi tanıdığımız kasap vs olmalı
Hocam hemen öyle ıletıyorlar mı? Keşke banada ıletseler acayıp sevınırım 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eyvallah
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teslimat zamanını değiştirmek 29.99 lira mı oldu ? Bende öyle görünüyor hata mı var acaba ? Gold üyesiyim.
Şöyle ağzıma attığımda hafif lastik gibi esneyen eski fermente sucuklardan arıyorum bende ,bu dövme sucuk onun gibi mi?Öyle ise Eskişehirdeyim rahat bulurum sivrihisar sucuğunu :)
-
Sistemde öyle gözükür ama ekstra ücret almaz. Teslimat tarihini veya saatini ücretsiz değiştirebilirsiniz.
-
Ben geliş-gidiş veya gidip-gelenlerle toplu alıyorum. Peşin daha uyguna yapıyorlar. Yerinden alamazsak havale yöntemi ile de alıyorduk, kargolaniyordu.
Bu sucuk çok zor kesiliyor ben satırla rahat kesiyorum tadı eski sucuklari andırıyor fazla baharat yok zaten fiyatı da uygun denemelik alırsınız beğenirseniz netten de alınıyor
Ege tam olarak o kıvamda hafif ekşi baharat az lastiksi tost için çok iyi, dövme olan baharatlı ve lastiksi değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 24 Kasım 2024; 19:2:3 >
Teşekkür ederim hocam. Rafta bir adet kalmış. Dedim nasip değilmiş. Tam çıkarken kasiyerin yanında kutu kutu bir sürü koymuşlar. 119 TL den 49.90 TL indirim etiketi vardı. Kasiyere bu üründe 1+1 varmı dedim. "Abi bu ürün zaten indirimde 1+1 olmaz" dedi. 6 Adet aldim 149.90 TL ödeyince kasiyerde şaşırdi. Demek bunlarda kampanyaya dahilmiş Bilmiyordum dedi.
Tekrar teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 24 Kasım 2024; 19:20:0 >
Çok demek az kalır hocam baya baya gideri var. 1000 lira dediğiniz para değil artık market alışverişi için. 4-5 kod ekleyerek alışverişler çok karlıya gelebiliyor grubu takip ederseniz görebilirsiniz.
Çek satış bölümünde Migros kodları satıyorlar hocam orada istediğiniz kadar bulabilirsiniz ama çok uygun olmuyor genelde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ballardaki indirim ne zamana kadar geçerli bilgisi olan var mı?
-
Etikette 119 yazıyor değişmemişler emin olmak için okutturdum 50 gösterdi 1+1 olmaz dediler ama düştü. Evde başka da olduğu için 2 adet aldım, teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X