Hepsi aynı tadı |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6709. sayfa)
-
-
Bence işe yararak bir şey yok, işte jw black belki %15 idi onun dışındakiler çok düzgün indieim gibi gelmedi bana
-
Konya Ereğli de satılan tadım marka fabrikasindan bize gelen bir gofret var onun gibisi olamaz full krema çocukluk günlerine döndürüyor insani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bukimyahu -- 23 Kasım 2024; 19:48:26 > -
sizin sayenizde ben de faydalandım,görevliye sizin fişi gösterdim onlar da inanamadılar. 119tl fiyat görünüyordu, 4 adet geçince 99tlye düştü. Teşekkürler. Ayrıca 12 adet tukaş domates püresi aldım.Forumun gücü...
-
Amaç bu zaten hocam.Herkes bilsin,herkes faydalansın..
Debit kart başlıklarındaki 2-3 baron gibi aman yazmayın,paylaşmayın,biz sömürelim düşüncesi burada olmaz...
-
Oylum borsa da benide mahvetti ama gofretini gorunce alirim hic affetmem
-
Oylum zaten A101 de satılmıyor mu bu aralar?
-
Çok eskiden İtalya üretimi gelmişti Bim'e böyle. Şimdi ne gelecek bilemiyorum ama şeker oranı 30gr'ı geçince bayıyor artık çoğu fındık kreması beni. Fiskobirlik'in fındız ezmesinde bile 32gr falan şeker var.
-
Konu ile alakasız
Yurtdışından sucuk getirttim Efe Paşa ve Destan marka
Üretim yeri aklımda kalmadı ama sanırım Almanyada üretiliyor
Helal kesim falan filan
Yani bana öyle övdüler ki herhalde dedim aradığım lezzet geliyor
Alakası yok
Öyle ekşi öyle lezzetsiz
Kayış gibi sucuklar ki anlatamam
Özellikle Destan aman Allahım yenmiyor -
Sivrihisar dövme sucuklari son kesfim ondan önce haymana da kasaptan alıyordum o da iyiydi ama dövme sucuk efso -
Hocam bahsettiğiniz egetürk sucukları eskiden iyiydi artık bende tavsiye etmem ancak bunu tek geçerim.
ege sucuklarıAntrikot Fermente Sucuk (Varyant Sucuk) 250 Gr - Ege Sucuklarıhttps://egesucuklari.com.tr/urun/antrikot-sucuk-varyant-sucuk-250-gr/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 23 Kasım 2024; 23:49:57 > -
Ayrı almaya göre daha uyguna geliyor,fakat çokta uçar kaçar değil gibi.
Bütün Kuzu Kg 510 TL
Talebinize göre kavurma, pirzola, güveçlik, ızgaralık gibi kuzu etinin tüm bölümleri hazırlanmaktadır.
@migros_trMuhafaza Koşulu: 0-4 C'de muhafaza ediniz.Menşei Ülke: TürkiyeÜretici Adı: MİGROS TİCARET. A.Ş.Talebinize göre kavurma, pirzola, güveçlik, ızgaralık gibi kuzu etinin tüm bölümleri.https://www.migros.com.tr/butun-kuzu-kg-p-16e5d11 -
En son Afyondan Ahmet İpekle Öztürk sucuklarından aldık yine onlar fena değildi baharatı iyiydi sizin söylediğiniz sucuğu denerim
bir de mangalda Özlem saraylı sıcuk efsane lezzetli olmuştu
mangal için sucuk aramıyoruz ama kahvaltı için sucuk arayışına devam
-
Tadım bu işin ağasıdir paşasıdir
Ama yerel marketlerde bir hüner markasi da tadım kadar güzel ve el yapımı gofret.. -
Fiyat iyi gibi, istanbul avrupa yakasında şubeleri yok, anadolu yakası full
https://www.instagram.com/p/DCqo-f9OBvR/?igsh=MzM2dnhybnhhb3V6
-
10.200 lira bence çok -
Manisa üretimi marketlerde satılanlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 24 Kasım 2024; 9:29:37 > -
Huner nerede bulabilirim Ankara da -
Aslında vedatbey yanturali bu işlerin ağa paşası ama o da fiyatlar da costu -
Ankara da yaşamıyorum ama bizim burda nerdeyse tüm yerel ufak çaplı marketlerde dahi var
Gross vari marketlere bakmanızı öneririm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X