Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6708. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 25 Misafir (4 Mobil) - 27 Masaüstü7 Mobil1 Android
5 sn
134.180
Cevap
2.989
Favori
17.402.703
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
368 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 67056706670767086709
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar et döner alacağım da hang marka önerirsiniz ? Migrosun kendi ürünümü, erşan mı, namet mi bide tire diye marka var.
  • Daha önce kullanmadım ama fiyat iyi gibi geldi aldım oral b 75 lira sensodyne 100 lira
    Oral-B Pro 3D White Advanced Luxe Glamorous White 75 Ml

Sensodyne Ferah Nefes Diş Macunu 100 Ml
    https://www.migros.com.tr/mion/sensodyne-ferah-nefes-dis-macunu-100-ml-p-206f97a

• ilker1834 kullanıcısına yanıt
    Öğrencilik zamanların da yemeksepetin de mahalle muhtarı ödülü alan döner gurmesi biri olarak şiddetle bim de satılan ”Emin” döneri öneriyorum. Hazır dönerlerin içinde leş gibi kokmayan tek döner :)
    F/P Namet. Migros'u da Namet yapıyor ama kendi markası daha iyi. Erşan da iyi sayılır. Trendyol'dan kampanya dönemlerinde Ahmet ipek yaprak döner alırdık o ise hazır dönerler içinde 1 numara bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 23 Kasım 2024; 15:54:4 >
  • Migrosta tek dal gül satıyorlar. Tanesi 45 TL. Demin 2 adet aldım. Bence tam f/p ürünü.

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

Hazır et dönerler kıyma olduğu içn birbirine yakın lezzet şahsen ben almıyorum onun yerine tavuk döner daha iyi onda da gedik tavsiye ederim diğer markalarda yanık kalıntı çıkıyor onda raslamadım.

https://getir.com/buyuk/urun/gedik-tabakli-pismis-yaprak-pilic-doner-jFhlxZhGbG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 23 Kasım 2024; 16:25:14 >
  • furfar F kullanıcısına yanıt

Bana da gelmiş haber verdiğiniz için teşekkürler ben 3 ay önce sipariş vermiştim

Tire Süt Kooperatifi varsa düşünmeden Tire alın derim.

• hamemo kullanıcısına yanıt
    Karısı manitası olmayanlar reçel olarak değerlendirebilir..
  • furfar F kullanıcısına yanıt
    Exler unutur Migros unutmaz
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

Gerçek yaprak döner hiçbirinde bulamazsın. Çoğu kıymadan. Ben Namet öneririm. Çok daha pahalıya Tire Süt Koop. vardı ama o paraya değip değmeyeceğinden emin olmadığından almadım.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bir başka kelime oyunu en güzeli bunları hiç almamak.
  • Nutella'nın özellikle 1 kiloluk kavanozunun ithal olanını daha önce hangi market satmıştı hatırlayamadım.

Bilen var mı?

Migros'un sitesinde Menşei: Türkiye olarak gözüküyor.

https://www.migros.com.tr/nutella-1000-g-p-6d3095

Şok Markette Menşei: İtalya yazıyor ama reyonda baktığım Yerli üretimdi.

https://www.sokmarket.com.tr/nutella-1000-gr-p-69501

Salı günü Bim'e gelecek. Anca o zaman öğrenebiliriz di mi?.  

A101'de şu an için Nutella satışı yok gözüküyor. En azından bizim bölge için.

• hopeless1 kullanıcısına yanıt
    Bim satmıştı 1 kg olanları
  • happyfarmer H kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim üstadım sağolun varolun.

Migros'da olduğu gibi Bim'in içinde de ajanımız yok ki, önceden haber uçursun böyle şeyleri. Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

El mahkum salı gününü bekleyeceğiz artık. İnşallah yine ithal ürün getirmişlerdir.

• Arkadaşlar,

Migros ayçiçek yağını bunge adlı firma üretirdi (Komili ve kırlangıç markayı üreten firma)

Şimdi Abalıoğlu diye bir firma yazıyor, bu firma nasıldır ve kalitesi nasıldır aceba
  • tahsin75 T kullanıcısına yanıt

Migros ayçiçek yağını her iki firmada üretiyor. Genelde rafta ikisi de oluyor. İkisini de kullandım. Bir fark göremedim. Varsa ben de Bunge üretimi olanı tercih ediyorum ama yoksa Abalıoğlu'nu da alıyorum. Nihayetinde hepsi aynı rengin farklı tonlarıdır en fazla.

• Moldova usta senin gofret TKK da 34.90 TL ye düşmüş

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 23 Kasım 2024; 19:23:42 >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt

ah o oylum gıda zarar ettirdi bana borsada :)

• 
Sayfa: önceki 67056706670767086709
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.