|
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6710. sayfa)
-
-
Kaşar'da hareket var mı ?
-
Şuan yok bende bimden aldım dün idareten yörükoğlu tam yağlı 1000gr 219₺ -
Teşekkürler.
-
Uzun zamandır şöyle güzel bir kasap sucuğa hasret kaldık. Apikoğlu sarı etiket dahi eski tadı vermiyor. Bunu deneyeceğim hocam inş beğeniriz :d
-
Teşekkür ederim haber verdiğiniz için. 1 hesaba gelmiş, hemen sipariş geçtim. Üstelik teslimat ücretsiz oldu. Harika !
Forumun çok katkısını görüyorum ve ben de elimden geldiğince paylaşımlar yapmaya çalışıyorum. Paylaşım yapıp ev ekonomimize katkıda bulunan herkese bir kez daha teşekkür ederim
*** Bu arada, "Kendi Kampanyanı Kendin Yap TBG" bölümünün açıklamasında her yer yazarken bi Migros Hemen yazmıyor geçerli alışveriş noktaları olarak. Normal TBG'lerde yazıyor oysa ki... Bakalım Money kazanımı olacak mı ?
-
Maalesef belirli büyümeye geçen her firma da kalite düşüyor, beğenirsiniz %90 sadece biraz yaş gelebiliyor kurutmak lazım keserken dağılma yapmaya müsait.
-
Ali kasap yeşil Tire memleketimin sucuğu. Çok kalite sucuktur doğru. Lakin fiyat. Yarı fiyatında tat olarak daha iyi sucuklar varken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 24 Kasım 2024; 13:52:10 > -
Bu ara TBG oluşturup yatan var mı? Salı günü gelen siparişlerin TBG'leri hala yatmadı benim.
-
farketmez,money gelir.
-
Bölgenizde kaldıysa getir yüzde 50 içim kaşar vardı -
Yarı fiyatına daha iyi sucuk varsa öneriniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FasTBoYBu ara TBG oluşturup yatan var mı? Salı günü gelen siparişlerin TBG'leri hala yatmadı benim.
Cuma günkü bugün yattı. Eğer yatmadıysa kayıt açın. Son zamanlarda en geç 2 gün içinde moneyler yatıyor.
ilk gün kodlardan gelen money, 2. günde ise TBG'ler yatıyor.
-
3 farklı hesabın üçü de yatmadı, TBG'leri sipariş tesliminden önce mi sonra mı oluşturduydunuz? Sipariş teslimi sonrası oluşturmayı da mı kaldırdılar ne yaptılar acaba ilginç.
-
her zaman sipariş sonrası yaparım...daha cuma günü TBG'yi alışveriş sonrası yaptım,kodları alışveriş sonrası ekledim.
sıkıntı olmadı
-
Akbank kampanyasından kazandığım Migros kod geldi ama Money uygulamasına yüklemek istediğimde 'Şu an işleminize devam edemiyoruz, sonra tekrar deneyin' diyor. Migros'u aradım kayıt açtılar sonra sorunu çözdük diye mesaj attılar ama sorun devam ediyor.
Var mı aynı durumla karşılaşıp çözen? -
Genel hata, yine birşeylerı kısıtlayacaklardır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 24 Kasım 2024; 14:45:46 > -
Şu an kimse kod ekleyemiyor mu? -
Tat kişiye göre değişir. Bana iyi gelen size gelmeyebilir. Para sorun değilse Ali Kasap alınır, afiyetle yenir. Afyon İtimat(İsmail Koçkan), Sivrihisar Sivet gibi sucuklarda kendi fiyat kategorisinde kaliteli sucuklar. Paranıza göre değerlendirin. -
Tbg money yatmış. Money gold için olan yatmamış. İkisi de aynı ürünü içeriyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X