Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6710. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 40 Misafir (11 Mobil) - 35 Masaüstü16 Mobil1 Android
5 sn
134.208
Cevap
2.990
Favori
17.405.083
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
368 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 67076708670967106711
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aralar züccaciye indirimi olacak mıydı bilgisi olan var mı acaba?
  • Kaşar'da hareket var mı ?

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    Şuan yok bende bimden aldım dün idareten yörükoğlu tam yağlı 1000gr 219₺
  • DiagraM kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

Uzun zamandır şöyle güzel bir kasap sucuğa hasret kaldık. Apikoğlu sarı etiket dahi eski tadı vermiyor. Bunu deneyeceğim hocam inş beğeniriz :d

• furfar F kullanıcısına yanıt

@furfar

Teşekkür ederim haber verdiğiniz için. 1 hesaba gelmiş, hemen sipariş geçtim. Üstelik teslimat ücretsiz oldu. Harika !

Forumun çok katkısını görüyorum ve ben de elimden geldiğince paylaşımlar yapmaya çalışıyorum. Paylaşım yapıp ev ekonomimize katkıda bulunan herkese bir kez daha teşekkür ederim  

*** Bu arada, "Kendi Kampanyanı Kendin Yap TBG" bölümünün açıklamasında her yer yazarken bi Migros Hemen yazmıyor geçerli alışveriş noktaları olarak. Normal TBG'lerde yazıyor oysa ki... Bakalım Money kazanımı olacak mı ?

• msb_bjk kullanıcısına yanıt

Maalesef belirli büyümeye geçen her firma da kalite düşüyor, beğenirsiniz %90 sadece biraz yaş gelebiliyor kurutmak lazım keserken dağılma yapmaya müsait.

Ali kasap yeşil Tire memleketimin sucuğu. Çok kalite sucuktur doğru. Lakin fiyat. Yarı fiyatında tat olarak daha iyi sucuklar varken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 24 Kasım 2024; 13:52:10 >
  • Bu ara TBG oluşturup yatan var mı? Salı günü gelen siparişlerin TBG'leri hala yatmadı benim.

• bay baykuş kullanıcısına yanıt

farketmez,money gelir.

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    Bölgenizde kaldıysa getir yüzde 50 içim kaşar vardı
  • Sahap08 S kullanıcısına yanıt

Yarı fiyatına daha iyi sucuk varsa öneriniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

Bu ara TBG oluşturup yatan var mı? Salı günü gelen siparişlerin TBG'leri hala yatmadı benim.

Cuma günkü bugün yattı. Eğer yatmadıysa kayıt açın. Son zamanlarda en geç 2 gün içinde moneyler yatıyor.

ilk gün kodlardan gelen money, 2. günde ise TBG'ler yatıyor.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

3 farklı hesabın üçü de yatmadı, TBG'leri sipariş tesliminden önce mi sonra mı oluşturduydunuz? Sipariş teslimi sonrası oluşturmayı da mı kaldırdılar ne yaptılar acaba ilginç.

• FasTBoY kullanıcısına yanıt

her zaman sipariş sonrası yaparım...daha cuma günü TBG'yi alışveriş sonrası yaptım,kodları alışveriş sonrası ekledim.

sıkıntı olmadı

• Akbank kampanyasından kazandığım Migros kod geldi ama Money uygulamasına yüklemek istediğimde 'Şu an işleminize devam edemiyoruz, sonra tekrar deneyin' diyor. Migros'u aradım kayıt açtılar sonra sorunu çözdük diye mesaj attılar ama sorun devam ediyor.

Var mı aynı durumla karşılaşıp çözen?
  • glory34 kullanıcısına yanıt

Genel hata, yine birşeylerı kısıtlayacaklardır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 24 Kasım 2024; 14:45:46 >
    Şu an kimse kod ekleyemiyor mu?
    Tat kişiye göre değişir. Bana iyi gelen size gelmeyebilir. Para sorun değilse Ali Kasap alınır, afiyetle yenir. Afyon İtimat(İsmail Koçkan), Sivrihisar Sivet gibi sucuklarda kendi fiyat kategorisinde kaliteli sucuklar. Paranıza göre değerlendirin.
  • Tbg money yatmış. Money gold için olan yatmamış. İkisi de aynı ürünü içeriyor.
  • 
Sayfa: önceki 67076708670967106711
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.