Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6739. sayfa)

19 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 42 Misafir (12 Mobil) - 45 Masaüstü16 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
145.041
Cevap
3.126
Favori
18.383.573
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
381 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 67376738673967406741
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben Hobby övenleri fiyatından dolayı espri yapıyor olarak kabul ediyordum hep, gerçek miydi onlar? Hobby'nin bir tık altı BİM'deki Peripella'dır yahu.

• Migros sanalmarketten Mayıs ayında alışveriş yapmıştım yıllardır ve hâlâ aktif yapıyorum. Yaklaşık 1250 liralık alışverişte 30 kalem üründen sadece 4-5 parça ürün gelmişti. Kaç kez telefonla görüştük eksik ürünler teslim edilecek yoğunluk var dediler, ilgili mağazadan yetkili aradı yarın gelecek diye diye o siparişteki ürünler asla gelmedi. O dönem ne yaşadıysa mağaza bir türlü teslim etmedi. Ben de kızdım Garanti bankasından harcama itirazında bulundum. 6 ay oldu hâlâ sonuç yok. Migros zaten bir kere bile aramadı. Banka Migros'a iletti mi yaşadığım durumu ondan bile şüpheliyim. Aradığımda bekleyin sonuçlanır diyorlar. İtiraz belgesinde 6 ay sürebilir yazıyordu bence onu da geçecek. Ne yapsam bilemiyorum. Arayıp artık ürünleri getirin bari mi desem. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradise37 -- 5 Aralık 2024; 22:27:36 >
  • bhtyrmtl B kullanıcısına yanıt

Cüzdan ile yapacağınız alışverişler de önce Money Para yı kullanıyor. Yemek de de geçerli. Muhtemelen Hemen de de geçerlidir.

• alperkaya90 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]  09:00 - 13:00 arası taze balıklarda %25 indirim olacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 6 Aralık 2024; 0:9:31 >
  • Teknosa 1000/100 money aktif

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • paradise37 P kullanıcısına yanıt

Aşağıdaki adresten şikayetinizi oluşturmadıysanız bir de bu adresten şikayet oluşturun. Benim de eksik gönderilen ürünüm olmuştu aşağıdaki adresten şikayeti oluşturdum, sorunu çözdüler.

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]www.migroskurumsal.com
    Dilek, Öneri Ve Şikayet Formu - Migros Kurumsal
    https://www.migroskurumsal.com/dilek-istek-sikayet

• hopeless1 kullanıcısına yanıt

Yeni bir kampanya değil ki her cuma klasik yapılıyor ancak makul/indirimli balıklar asla dahil edilmez ondan burda kimse almaz yersen hesabı Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Aralık 2024; 1:45:4 >
  • Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• Sedddat S kullanıcısına yanıt

4 al 1 öde yapsalar o markaya ancak alıcı çıkar...

Komik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Aralık 2024; 2:3:29 >
  • Bunlar bu yıl yağ satışı yapamadı demekki enflasyona direnen tek ürün z. Yağı 🤣🤣

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balıklarda %25 indirim var değerlendirebilirsiniz. Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• Eyüp Börekçi E kullanıcısına yanıt

• Eyüp Börekçi E kullanıcısına yanıt
    İlk defa bu hafta Macrocenter'ın kampanyaya katılmadığını görüyorum. Gece gündüz hafta güzel kombo yapmıştık

• Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

Bu iki ürün hakkında fikri olan var mı? Hangisi daha büyük? Fiyatları aynı olunca anlam veremedim.

• 2 m yazan daha büyük ama bu fiyata alınmaz yorum sizin

Dün carrefoursada 99₺ pazarlarda da benzerdi

Ankara Özpamarket 74,90 @yedikeresekiz @daredevil40 @CengizGurkan @yirthan

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Aralık 2024; 10:40:19 >

• Teşekkür ederim hocam.

• glumerna G kullanıcısına yanıt
    Bu sene çok zeytin var, yağ çok yani

• m.hüseyin kullanıcısına yanıt

güven asa nın müşteri hizmetlerini aradım. görseldeki ürünü kendi sitelerinde göremediğimi belirtmiştim bu 5L tenekeler migroslara ve toptancı marketlere yeni giriş yapmış sitelerindeki naturel sızma ile aynı kalitede olduğunu söyledi hatta asit oranı, sıkım derecesi vs hepsını saydı ama unuttum suan kalite aynı gönül rahatlığı ile alabilirsiniz dedi.

almayı düşünenler için belki faydası olur denemeye değer bence....

• barikat2005 kullanıcısına yanıt

Peki hocam bu Migros'tan aldığımızın asit oranı nedir ? Öğrenebildinizmi ?

• 
Sayfa: önceki 67376738673967406741
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.