Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6738. sayfa)

5 sn
145.041
Cevap
3.126
Favori
18.383.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
381 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 67366737673867396740
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Peynir kampanyası ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Paketli peynir kampanyasından bahsediyorum geçen bir mesaj gördüm diye hatırlıyorum ama mesajı bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 5 Aralık 2024; 18:37:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Engin8479 E kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160148436

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polonezköy tereyağını deneyen var mı arkadaşlar? İçinde renklendirici yok görünüyor.

• Güven Asa 5 Lt. sahiden mükemmel fırsat. Kupon ve Money puanlar sayesinde 10 Litresini 1400 TL'ye getirmiş oldum. Daha önce de pet ve cam ürünlerini denemiş biri olarak lezzetini de iyi buluyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mevcutlar bitene kadar açılmayacak, o yüzden denenmedi. Daha önce hiç almadım, forumda iyi deniyor genel olarak. Yudum veya Orkide den iyidir diye düşünüyorum.

• batupng kullanıcısına yanıt

Şimdiden benim bulunduğum bölgede çoğu şubede tükendi. Almayı düşünen kaçırmasın çünkü yılbaşından sonra muhtemelen zam gelir.

• Bu Garenta kodunu almak için malumunuz Garenta uygulamasından veya mail üzerinden iletişime geçiyorsunuz.Şimdiye kadar her ay aldığım kodlardan birini mutlaka yanlış gönderiyorlar.Son 6 ayda aldığım kodların 3'ü yanlış çıktı.Hayır alt tarafı 50 lira indirim verip onuda kontrol etmeden gönderiyorsunuz.Bu ay için verdikleri kodda hatalı çıktı.

• turkelvis kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı durumu 2 kere yaşadım hocam
    Keşke bir işi de düzgün yapsalar diyeceğim ama az da olsa verdiklerine de dua edesim geliyor
    Yanlış çıktığı için tekrar istiyorsunuzdur zaten ama ilk defa karşılaşan olursa diye buraya not düşeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 5 Aralık 2024; 19:15:46 >
  • tonymontana44 kullanıcısına yanıt
    Ankara'da yaşayanlar için => Cebeci şubesinde var gözüküyor bilginize

• Engin8479 E kullanıcısına yanıt

PO ve Teknosa diğer kod veren firmalarda böyle hatalı kod sorunu yaşamadım.

Meğer yalnız değilmişim.Garenta için söylüyorum doğru kod verme işini bile beceremeyip beni tekrar kod istememe sebep olup hem kendi iş yükünü hem de benim zamanımdan çalıyorsun.Kalite detaylarda gizlidir.Daha doğru kod vermeyi bile beceremeyen firmadan ben nasıl araba kiralarım!

• mevcut99 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam çözüldü.

• gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt
    Ben TazeDirekt üzerinden alıyorum sırf bu muhabbetlerden dolayı biraz tuzlu ama olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende ttprime var.ne zaman mesaj atsam kampanya katılım hakkınız dolmuştur diyor.1 sefer kullanınca doluyor mu bu hak 1 sefer kullandım

• Money para nerede ve nasıl kullanılıyor acaba?

• dervol D kullanıcısına yanıt

Hepimizde öyle. Zamanında 3-4 kez kullandık sonra ikişer kez vermeye başladı şu an sadece bir kez.

• FurkanCoban F kullanıcısına yanıt

Maalesef ki tazedirekt çok az şehre hizmet veriyor. Orada geçen gün meraktan baktım bazı ürünler için pestisit analiz raporları var. İşin tuhaf tarafı normal migroslarda nasıl üretildiği belirsiz bazı ürünler oradaki fiyatlarla aynı ya da daha pahalı.

Artık neye güveneceğimizi ne yiyeceğimizi şaşırdık.

• Karqasa kullanıcısına yanıt

200 tl nasıl düşüyor bende düşmedi de

• Erkan_76 E kullanıcısına yanıt
    Kupon tanımlamış hocam

• Kapta Hobby çikolatayı burada bir kaç kişi övmüştü. Ucuz olması haricinde albenisi olmayan bir ürün. Hatta 3-5 fazla verin güzel ve sağlıklı çikolatalar yiyin.

• 
Sayfa: önceki 67366737673867396740
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.