Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6737. sayfa)

5 sn
144.993
Cevap
3.124
Favori
18.381.132
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
381 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 67356736673767386739
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zehir furyasına katıldı el değiştirdikten sonra Migros.

Carrefour'da organik ürünler var.Makro da aynı grubun ama iyi tarım ürünleri var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 5 Aralık 2024; 13:13:14 >
  • Arkadaşlar 5 LT yağ alacağım Fiyatı 950 TL
    200 TL indirim var ödemede düşen

1.000 TL tamamlayıp Money alacaktım, 200 TL düşerse 750 TL olacak bu yüzden +250 TL daha mı harcamam gerek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu ürün nasıldır arkadaşlar ? Deneyen varmıdır ? Göğüs etile karşılaştıracak varmı ?

• balomer kullanıcısına yanıt

geçen ay benim 2 karta vermişti. alışveriş sanırım 500 küsürdü,belki 100-200'e de veriyordur ,bununla ilgili net bilgi yok.zaten gelen 2000/250 leri kullanmadım bile

2 farklı karttan 1000/100 yapıp 10 haneli tüm kodlardan money almak varken tek karttan 2000/250 pek avantajlı gelmedi.

• Karqasa kullanıcısına yanıt

ödenen tutar money dahil 1000 lira olmazsa teknosa/kargopark'tan money gelmez.PO ve diğerlerinden gelir.

tüm kodlardan money gelmesi için ödenen tutar min 1000 olmalı

• Extralarge kullanıcısına yanıt

Hindi but eti, gögüs etine göre oldukça lezzetlidir, kırmızı etin sağlıklısı diye düşünebilirsiniz.

• Güven Asa 5Lt, bana gelende üretim tarihi yazmıyor üstünde, SKT ise 23.11.2026.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

teşekkürler şansımı deneyeyim dedim tt kodu geldi ödemeyi yaptım bakalım 250 de geliyor mu   öyle olursa 450 indirim mi olacak  

• balomer kullanıcısına yanıt

Ah bu ay bir adet telekom prime kodu da biz bulsak... 

mesaj attım geldi  

Bolca marka ürünlerini kullandım ve hiç bir sorun yaşamadım. Hindi eti bildiğiniz üzere daha sağlıklı bir ürün.

• tech.man kullanıcısına yanıt

Asit oranı nedir hocam ? Birde denedinizmi boğazı yakıyormu tadım yapınca ?

• yasinim35 kullanıcısına yanıt

Bana gelen bildirimde ve kampanya linkinde alt limit bilgisi yok diyip itiraz edin. yatırsınlar 100tl nizi.

• Migros Hemen için 350-100 kupon tanımlanmıştı geçenlerde. Yarın son gün ben unutmuştum aklıma geldi bugün kullandım varsa unutan kontrol etsin.

Tavuk ızgara tavanın eşdeğeri gibi. Benim hindide en sevdiğim kısım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyler kargopark geçen ay kod verdiği hesaba az önce aldığım teslimatla yine kod verdi. Kampanya her hesap için tek seferlik değil..Devam ederse aylık yeni bir kod daha gelmiş oldu.

Prime kodu veya diğer bin tl üstü kodlarla kullanım yapılmıyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peynir kampanyası 9 Aralık mıydı forumdaşlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cokbaska kullanıcısına yanıt

10 haneli kaç adet kod olursa olsun hepsini aynı hesaba her ay eklemek mümkün. Bulsak her hesaba 20 kod bile eklenir.

• 
Sayfa: önceki 67356736673767386739
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.