Nasıl kullanıyorsunuz. Hiç mutfağa girmediği için damak tadına uymama riski yüksek midir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6735. sayfa)

-
-
Hocam normal zeytinyağı gibi kullanılıyor lakin damak olayı bambaşka,ne desem yanlış olur..ama şöyle ufak bir şişe alıp deneyin beğenirseniz alırsınız..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimbilir nasıl zehirleniyoruz senelerdir ondan sonra millet neden hasta oldum diye kapı kapı doktor arıyor.
Denetimsizlik ülkenin temel sorunlarından biri.
-
Panasonic de bilinmiyorsa ne alalım hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@Bella Ciao Fındık yağı 1 aydır benzer fiyatlardaydı kataloğa koymak için şişirip koydular.
@MuT_To Güvenasa merak edenler bu fiyata çok rahat alınır kalitesi ortadır üzmez, asıl üst seviye çeşitleri cam şişede daha pahalıdır.
Naturellerden bir sıralama yaparsam
Kristal>Güvenasa>Komili
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 5 Aralık 2024; 1:45:53 >
sanal'da bazen ind. fiyat görünüyor ama sepette düşmüyor şu an
-
Panasonic için demedim tabii genel tavsiye..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de aynı umudu taşıyorum. Aksi takdirde seç-söğüşlen şeklinde yeni bir kampanya başlatmış olabilirler diye düşündüm zira indirim yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bir sorum olacak, güven asa 5lt zeytin yağını alacağım fiyatı 950 tl, tıklagel kuponunu kullanınca sepet tutarım 850 tlye düşüyor, 858 tllik tbgm var 77 money değerinde, eskiden sepet tutarını tbgden yüksek yapınca money geliyordu, sipariş verirsem money gelir mi yoksa 8 tl üzeri sıvı yağ eklemem gerekir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
850 öderseniz money gelmez,40-50 lira bir de ayçiçek yağı ekleyin moneyler sorunsuz yatar.
-
-
-
Bu arada bu ay yatmayan moneyler az önce yattı.
-
kırmızı ette bi indirim olacak mı yakın zmanda acaba bilen var mı ?
-
3 hesaptan 1000/200, 800/200 vermiş diğer i boş geçmişler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat piyasanın altında, güven asa birkaç yıldır adını duyduğum bir firma, ürün migrosta ve barkodlu olarak satılıyor ancak daha önce ürünü denemediğim için yanlış yönlendirmemek adına detaylı bilgim yok yazdım. Bu kadar iğneleyici şekilde cevap yazmanızı anlamlandıramadım.
Bir ara almıştık yemeklerde belki tercih edilebilir ama pasta börek tarzı hamur işlerinde fındık kokusu geliyor muhtemelen biraz rahatsız eder.
tşkler, 5lt yağ almak istemeyen için 225 tl hala bana iyi geliyor, bu güvenasa mağazalara geliyor mu ankarada gören var mı sanalda birkaç mağazaya baktım yok yazıyor
-
money gold'a özel ürünlerde eskiden yarı fiyatını veriyorlardı, sonra yarı fiyata yakın birşeyler vermeye başladılar, şimdi 90 liralık ürüne 15 lira geri ödeme vermişler.
zaten hayvan gibi kar yapıyorsunuz yani neyin cimriliğidir bu.
-
reckit 475 e 150 kampanyası var ama aşağıdaki ürünler kampanya linki ile gidip sepete eklememe rağmen düşmüyor. Nedeni ne olabilir? Money indiriminde olduğu için mi? Eğer öyleyse neden kampanya dahilindeki ürünler listesinde yer alıyor ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agritux -- 5 Aralık 2024; 10:6:8 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X