Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6794. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sadikk Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
139.343
Cevap
3.072
Favori
17.960.407
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
380 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 67926793679467956796
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sağolasın, afiyet olsun. Denildiği kadar kötü değilmiş Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• karacaardıç kullanıcısına yanıt

Dün gece 2 tane şu güven asa yağdan alacaktım. İzin vermedi max 1400 küsur kullanabilirsin yazmasına rağmen 999u kabul etti. Ben de ayrı ayrı aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulusal Süt Konseyi, litresi 14,65 TL olan çiğ süt tavsiye fiyatını, 1 Ocak 2025’ten itibaren yüzde 17 artırarak 17,15 TL olarak belirledi.

Ulusal Süt Konseyi'nin web sitesinden yapılan duyuruda, bugün Yönetim Kurulu toplantısında alınan karara yer verildi.

Duyuruda 1 Ocak 2025 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 3,6 yağ ve yüzde 3,2 protein içeriğine sahip çiğ inek sütü tavsiye satış fiyatının üreticinin eline litre başına net geçecek şekilde (çiğ süt desteği hariç) 17,15 TL olarak belirlenmesine oy çokluğu ile karar verildiği bildirildi.

Duyuruda, "Soğutma, nakliye ve diğer cari giderler üretici tarafından karşılandığı takdirde bu giderler üreticiye ilave olarak ödenecektir. Baz alınan yağ ve protein oranlarındaki her bir dizyem (0,1’lik değişim) için ± 25 Kuruş fark uygulanacaktır" denildi. 

Çiğ süt tavsiye fiyatının 3 aylık periyotlar halinde yeniden değerlendirileceği belirtildi.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt

Süper haber......

• Genelde iyi çıkıyor fiyatına göre,,ama elle seçme imkanı olan yerden almak daha iyi geçen bim de 140 a aldım seçerek o daha güzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Yağ alımında belki bu baremi koydular

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar cidden yardıma ihtiyacım var.

whatsapp'dan 500 tl lik dijital kodlar satın aldım ancak mesaj gelmedi. 20 günü geçti, müşteri hizmetleri yardımcı olmuyor, bankaya itiraz yapamıyorum.

• hastaruhluluciferian kullanıcısına yanıt

Belki kontrol etmişsinizdir ama yine de hatırlatayım. Bazen sms ler spama düşebiliyor. Sms kısmından "spam ve engellenenler" kısmını kontrol edebilirsiniz.

• Siparisimi 15 Aralıkta teslim almıştım, cüzdan ödemesine 200 moneypara bekliyordum 2 gün oldu gelmedi bugün üçüncü gün, aynı gün yapıp gelen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail D. -- 18 Aralık 2024; 10:59:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İsmail D. kullanıcısına yanıt

hocam bende aynı şekilde.15 aralıkta teslim aldım banada henüz yatmadı.

• TürkTelekom kodlarındaki hatayla alakali bi çözüme ulaşabilen oldu mu? Şikayet açtım 3 kez dönüş olmadı hala.

2 gündür bekliyoruz, dün arayıp bugün gün sonuna kadar yatacaktir dediler ortada yok. Bugünde geçsin yarın tekrar arayacagim

• mavisim_ M kullanıcısına yanıt
    Bugün de gelmez ise kayıt açarız artık, tesekkürler

• 200 Moneypara yatmadı. Ama silinecek puan olduğu zaman yazdıkları tarihte silerler.Hiç aksamaz. Yükleme olunca bekletirler. Bence kasıtlı yapıyorlar.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt

Çöpe dökecekler sonunda. Bence süt ve süt ürünleri tüketimi ciddi azaldı fiyatlardan dolayı. Sözde belirlenen fiyatlara satış yapılmıyor sürekli bir kampanya indirim mevcut. Bu haliyle çürütüp çürütüp atarlar artık. Kendileri bilirMigros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• 2015-2018 yılları arasında 3 harfli bir markette çalıştım. Soğuk dolabının en alt bölümü boydan boya yoğurttu ve çok yüksek tüketimi vardı. Şimdi aynı markete gidiyorum yoğurt bölümü ve çeşitleri çok daraltılmış önde 1-2 sıra var. Bu şuanda bütün marketlerde böyle. Benim çalıştığım dönemde bu sayıda yoğurt 5-6 saatte satılıyordu. Vatandaşlar sanıyorum fiyatlardan dolayı süt ve süt ürünlerine talebi azalttı. Damak tadımız alışkanlıklarımız değişiyor bu gidişle süt ürünleri bedava yapılsa almayacakmışız gibi hissediyorum.

• Sorgulamayan milletiz...........

• hastaruhluluciferian kullanıcısına yanıt

sipariş numaranla birlikte prokurumsal@moneypay.com.tr mail at tekrar sms yollarlar, engellemiş olabilirsin spam'a düşüyordur.

edit : 5 gün önce de aynısını yazmışım sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 18 Aralık 2024; 12:4:34 >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt

kötü diyen,kuruyemişten anlamıyordur ya da 90 liralık üründen 100 gr kaju,100 gr antep fıstığı,100 gr badem çıksın diye bekleyendir.

Arkadaşlar 200 money para money olarak yatmıyor money cüzdan hesabında görünüyor oraya da bakın

• 
Sayfa: önceki 67926793679467956796
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.