bulunduğunuz yerde köfteci yusuf varsa migros yemekten indirimli alabilrisiniz hocam 350 ye 100 tl indirimi var her daim. |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6808. sayfa)
-
-
Ben pek anlamıyorum. Migros yemekten nasıl kıyma alabilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanya ne zamana kadar geçerli ? Mağazada düşüyormu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Migros mobil uygulaması içindeki Migros Yemek bölümüne geçip adres tanımlaması yaptığınızda bölgenizde Köfteci Yusuf varsa oradan kıyma siparişi verebiliyorsunuz. Köfteci Yusuf pişmemiş kıyma, köfte de satıyor kasap bölümüyle aynı zamanda. Hesabınıza tanımlı kod vs. varsa da kombolayıp daha da uyguna getirebiliyorsunuz kıymanın kilosunu.
Teşekkür ederim
Fiziki Money kart kullanırsanız telefona kod gelmeden harcayabilirsiniz Moneyleri.
Bakayım teşekkürler ederim ikinize de:
@artçı
Money uygulamasında money kimliğim var onunla alışveriş yapınca da koda gerek olmuyor. Kasiyer money kimliğimi kullanmayı bilmiyorsa kasiyer işlemleri 7 den oluyor
Reklam kuruluna şikayet edin bence. Ben olsam ederim
Hocam çoklu indirimleri tıklayınca çıkıyor ben sanal marketten aldım 2 al 1 öde kampanyası ile. Sanala özel ibare yok mağazada da geçerlidşe diye düşünüyorum herhangi bir tarih belirtilmemiş kampanya için
Teşekkür ederim. Tadi be tazeliği nasıl?
Kaju kapama olandan aldım. İçindki kajuların tamamı kurtlu simsiyah.ÜT 04.12.2024 birde. Türk halkını bu kadar mı keriz görüyor
da bunlar çöp konumundaki kajuları kaplayıp bize satıyorlar. Sakın ama sakın almayın.
Sanalmarketten sipariş verdim nasıl iade edeceğim bilmiyorum. Gerekirse mağzaya gidip iade edeceğim.
-
Money cüzdan herkese geçerli mi yoksa kişiye özel mi?
Merhaba,
Pek çok kişi tarafından sevilen ve artık bir gelenek olan Balparmak Takvimleri Migros kasalarında yerini almış.
Bugün kasada görünce kaptım hemen.
Sevenlere duyrulur.
-
-
Elde kalanları iteleme sanatı
Bu tarz ürünler almamaya özen gösteririm çünkü en iyi kalite değil de en kötü kaliteyi ancak bu tarz oyunlarla piyasaya sürebilirler.
Kaplamaymış peh…
Bana halen 200 tl yatmadı dün canlı temsilciye kayıt bıraktım gelen giden yok halen almayan var mı ?
-
sanalmarket diyor ,marketten alınca gecerli oluyor mu ki ? ben güvenemedim sanaldan söyledim ...
-
2 al 1 öde ile sipariş verince ödenen tutardan mı tbg işler yoksa liste fiyatından mı?
-
Tesekkurler hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X