Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6809. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 31 Misafir (9 Mobil) - 31 Masaüstü14 Mobil
5 sn
138.251
Cevap
3.063
Favori
17.852.203
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
382 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 68076808680968106811
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ambalajlı olarak, "soslu" et ürünü de almayın. o sos, , sosluktan ziyade, bir şeylerin kokusunu engellemeye yöneliktir çoğu kez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxxcem kullanıcısına yanıt
    Migros sanal market uygulaması üzerinden sipariş verdim hocam. Kampanya katılım koşulların da “adrese teslimat” a özel yada sadece “gel al” da geçerlidir diye bir ibare bulunmuyor. Her türlü geçerli sanal market üzerinden money cüzdan ile ödeme yapmak yeterli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Spydy6041 S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim

Acaba siparişe ek yaparak 799 tllik sucuğu 961’i geçirsem kırmızı et 86 money var gelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursalıtimsah -- 21 Aralık 2024; 21:52:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Çok beğenmedik biz tercih etmem bir daha fazla baskın baharatlı ve yağlıydı üstteki yorumda gördüğüm gibi çürük kararmış değildi açıp baktım birkaç tane

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Balık ve salatalık malzeme indirimi ne zaman gelir? Dün sabah kaçırdım ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pro kod yükleme sınırı aylık ne kadar 2-3 binden sonra uyarı veriyor

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Beşinci maddede 250 TL'nin 2000 TL'lik alışverişte geçerli olacağını açıkça yazmışlar. Daha ne yapabilirlerdi?

• Güzel fiyat. bölgeye göre değişebilir.

• faergun F kullanıcısına yanıt
    Ayçiçek yağına bu kadar para vermeyin hocam :)

• 13-15 Aralık'taki 1000 tl money cuzdan alışverişine 200 tl money para kampanyasından kazandığımız moneyleri zar zor 3 gün sonra yatirmislardi. Bugun baktım silinmiş. Daha 1 gün olmuştu yatalı. Migros kime yedirirse çaktırmadan siliyor anlaşılan. Buraya kampanya gorselini bırakıyorum. 31 aralıkta silinmesi gerekiyordu. Gerekirse reklam kuruluna ve thh şikayet edebilirsiniz. Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt
    Zeytinyağı, Ayçicek yağı değil

• 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt
    Bilmediğim birşeymi var.

öyle yazdığına bakmayin yarısı ayçiçek yağı bu yağın. Tagsis listesinden yıllardır düşmüyor.

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt

Sucuk alışverişi "Kırmızı Et" kategorisine girmiyor maalesef. Sucuk için ayrıca özel olarak zaman zaman "Şarküteri" Tam Bana Göre Kampanyası geliyor. O geldiği zaman Money kazanımınız olur sucuk alışverişine.

Ayrıca siparişe ek yapmanın da Money kazanımına sayılmadığını yazmışlardı forumda geçmiş zamanda.

• zero fear kullanıcısına yanıt

Genelde cuma günleri 09:00-12:00 arası oluyor diye hatırlıyorum.

• Bi kısmı moneyle alınan ürün iade edilince money geri yükleniyomuydu arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tahşiş yani ayçiçek pamuk karışımı var gerçek zeytinyağı olsa alırdım ben direk tariş aldım

• Dark Territory kullanıcısına yanıt

O iş biraz sıkıntılı oluyor. Mümkünse birebir değişim en iyisi

• Bir süredir adresime teslimat zamanı seçtirmiyor. Hızlı teslimat gün içinde aktif oluyor ama onun dışında zaman seçemiyorum. Bu durum başına gelen var mı?

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]
  • Bugün macroonline dan balık tavuk vs sipariş verdim ürün notu olarak da sipariş notu olarak da tutarın 1000 lira altı olmasın diye not düştüm. Sonra sipariş teslim saatine yakın halen hazırlanıyor aşamasında olduğunu görünce uygulamadan yazdım ne zaman gelir mağaza dönebilir mi diye? Neyse 10 dk sonra aradı mağaza yolda abi geliyor dedi ben de dedim ki sipariş fatura tutarı ne kadar baktı 988 lira. Abi sorun yok 200 lira indiriminiz düşmüş diyor. Dedim ki sipariş notunu okudunuz mu? İmm kemmm kümmm arkadaşlar okumadılar sanırım diyor. Orada ödemenin 1000 lira altı olmasın diye kaç yere yazdım. Neyse siparişi getirmeyin iptal edin dedim kapattım. Son yıllarda sadece migrosta değil macro da da inanılmaz bir çiğlik basitlik işbilmezlik var.

• 
Sayfa: önceki 68076808680968106811
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.