< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6807. sayfa)
-
-
Tavuklarda indirim var gibi ama pek de fırsat değil sanki
-
Parolapara restoran kampanyasına sayıyordu, uygulamada restoran kampanyası görünmüyor şuan.
-
-
Beyler kıyma yada eti migrostan alınır mı. Kasap fiyatı arasında çok fark var. Uzman kasap falan nasıl ne diyorsunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bi sorum olacak
hesabımdaki moneyleri telefona kod gelmeden mağazada kullanmanın bir yolu var mı
money kart ile gidildiğinde telefona yine kod geliyor mu
birde money uygulamasında karekod ile ödeme gibi bişey var sanırım onla ödendiğinde de kod geliyor mu?
-
moneyle ödeme yapman money kazanmana engel değil kazanmanız gerekiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
moneypay uygulama üzerinden money kimliğim ile kullanılır.
kasiyer 7 nolu işlem ile başlar-money kimliğimdeki kodu söylersin-ödemeyi de money ile yapacam dersin bu kadar.
-
telefona kod geliyor mu peki
-
daha çok et reyonundan alıyorum ama paketli etlerden de aldım bugüne kadar pek sorun yaşamadım. yalnız dikkat edin bazı ürünlerin yağ oranı çok olabiliyor. bugüne kadar almadıysanız hiç deneyin derim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bu markanın yabancı peynirlerini sevemedim ben.
Tereyağı da bir kaç ay önce 300 e çok satıldı migrosta.
yine de bonus money tbg,vs ile alınırsa iyi fiyat
-
Önerebilceginiz bir marka yada ürün çeşidi var mı. Daha önce hiç migrostan et vs almadım.
yukarıda tereyağı muhabbeti olunca geçen ayki pınar indiirmi aklıma geldi
o kadar olmasa da cazip indiirmler var gibi
-
-
money kimliğindeki kodu söyledikten sonra kod gelmeden moneyleri harcarsın.
-
Tesekkurler hocam denicem yarin
-
Sanaldan alınan ürün bir üst versiyonuyla değişim yapabiliyorlar mı yoksa iade edip yeniden mi aldırıyorlar? Kampanya limit düşmesin diye değişim yapmak istiyorum ama. Almayı istediğim ürün daha pahalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hrn001 -- 21 Aralık 2024; 18:51:19 >
sağlam yumuşak et arıyorsanız macrocenterın biga yöresi etlerini öneririm hocam. az yağlı kuşbaşısını alırım ama pahalı gelebilir. onun dışında ne tarz etler hoşunuza gidiyor bilmiyorum. indirim vs kupon fırsatı olduğunda rostoluk et ya da az yağlı kuşbaşı alıyorum ama bunlar hoşunuza gider mi o konuda net konuşamam. 1-2 kg alıp deneyebilirsiniz kupon money vs ile bazen çok uyguna et alıyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X