Tarım kredinin domat cinsi yeşil zeytini var hem etli/lezzetli hem de içeriği temiz. Tavsiye ederim. Fiyat en son 168 tl idi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6814. sayfa)
-
-
Cebel çokça tağşiş listesine giren bir firmaymış zaten vazgeçtik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dana ve Kuzu etlerinde %15 indirim başlıyor.
https://www.migros.com.tr/dana-ve-kuzu-etlerinde-15-indirim-l-bbc51ff
-
Dün arkadaş yazmıştı,maalesef rosto et yöresel indirime dahil olmamış.
-
Arkadaşlar merhaba dana rosto, nuar ve gulaşlık etlerinden hangisi daha yumuşak ve lezzetlidir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dana kontrafile al 700 TL şu an indirimde
Kaju 'lu Master'dan aldım. Sosun kalınlığından kajunun tadını alamıyorsunuz. Yada çok az alıyorsunuz. Ha bu paraya anca bu kadar ..... Bu arada kurduna murduna bakmadım
-
Dün bir kampanya vardı 1000 TL harcamaya 200 money diye bende dün alışveriş yaptım.şimdi kontrol ediyorum henüz 200 TL yatmamış.ne yapmam gerekiyor normalde bugün yatacak yazıyor du?elimde ekran görüntüsü falanda yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O kampanya biraz sancılı hocam geçen hafta da vardı biraz geç yansımıştı bekleyin yarına kadar gelmezse kayıt açarsınız.
-
Dün yaptığım alışverişte aşağıda yazdığım tüm moneyler geldi kota falan dolmamış bilginize arkadaşlar.
200 A.EFES:
200 M.COCO:
200 TTPRİME:
100 TEKNOSA:
100 KARGOPARK:
100 M.COCO:
100 İPRAGAZ:
75 PO:
50 MODANİSA:
50 GARENTA:
50 ADIMPARA:
50 OBİLET:
TOPLAMDA 1275 Money
-
Geçerli prime kodunu bir türlü bulamadık.quote:
Orijinalden alıntı: 366.günDün yaptığım alışverişte aşağıda yazdığım tüm moneyler geldi kota falan dolmamış bilginize arkadaşlar.
200 A.EFES:
200 M.COCO:
200 TTPRİME:
100 TEKNOSA:
100 KARGOPARK:
100 M.COCO:
100 İPRAGAZ:
75 PO:
50 MODANİSA:
50 GARENTA:
50 ADIMPARA:
50 OBİLET:
TOPLAMDA 1275 Money
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Tek seferde 1275 money yüklendi mi? Alışveriş başına 1000 money sınırı vardı diye hatırlıyorum.
-
kanayan yara internet hattı için smsle alabiliyorum bende uygulamadan mobil hatlara 2den fazla vermiyor.
-
yok öyle bir sınır hocam yüklendi hatta bu yüklenen 2. hesabım.
-
bu moneyleri paraya çevirme banka hesabına gönderme gibi bişey bi link vardı, 1 hafta önce paylaşılmıştı, bilen var mı acaba??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hebelecihübeleci -- 23 Aralık 2024; 12:10:19 >
www.money.com.trASIS - İstanbulkart Bakiye Aktarmahttps://www.money.com.tr/mc/moneyleri-kullan/asis-istanbulkart-bakiye-aktarma/273
Arkadaşlar benim moneylerin çoğu yatmadı 2 gün olacak yatar mı sonra ?
İnternet hattı için nasıl alıyorsunuz acaba,
Hangi numaraya ne yazıp yolladınız?
petrol ofisinde kullanayim dedim kullanamadik, gözükmedi moneyler, halbuki sms 'le eşleştirmiştim.
www.money.com.trPositive Kart'a Katılhttps://www.money.com.tr/mc/kart-ve-kuluplere-basvur/positive-karta-katil/49
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bende yok İstanbulkart, bu kartı sanal kart olarak üyelikle açtırıp moneyleri aktarabilir miyim banka hesabıma bilginiz var mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X