< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6815. sayfa)
-
-
Tariş Naturel Sızma Zeytinyağı 2 LT
656,95 TL
Money ile
499,95 TL
-
telekom kodu aldım arkadaştan giriyom geçersiz diyor mh sorsum kod pasif aktifleştirmeniz gerekli diyor hiçbirşey anlamadım bilen birisi varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
param kart market alışverişi kampanyası var sanal market sayar mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesa Plaza'da var hocam gitme imkanınız varsa.
PRIME MIGROS boşluk TC yazıp 6262'ye gönder hocam.
-
Orada satılan yöresel dana sarma diye geçiyor, fiyatı 10% daha fazla oluyor. Markete sordum, sanal üzerinde siparişlerde çok yağlı diye şikayet geldiği için kapatmışlar dana döş sarmayı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkdaşlar 1050 TL Lik marketten siprşim oldu fakat 250 tlsini nakit geri kalnını money ile ödedim zannettim. Fakat 350 TL'lik bir ürün geçmemiş ürünü doğal olarakta money kazanamadım. birzdan markete göcötüreceğim. Bu dün aldığım alışverişi iade alıp parsını verirlermi bende tekrardan bin TL'lik alışveriş yapayım. İşlem nasıl olmalı. Sizler daha iyi biliyorsunuz.
Debit yada kredi karttıyla yaptıysanız karta iade olur.
-
580 TL'lik moneyler peki ne olur.
İade olur hesabınıza sanrım. Olmazsa kayıt açarsınız. Hemen olurmu bilemem......
-
5M Migros kasalarda playstation hediye kartı satın almayı tecrübe eden var mı yakın zamanda, Dijital fiş olarak çıkıyor dedi kasiyer ilk gittiğimde bende cesaret edemedim bildiğim kadarıyla uzun zamandır PSN hediye kartı satışları yok Türkiye'de, 2. gittiğimide alayım dedim bu sefer pos cihazı hata veriyor vs. dedi ama pek alakası olduğunu sanmıyorum muhtemelen görünüyor ama satışa izin vermiyor.
-
Teşekkürler
-
Bunu fiziki mağazada nasıl harcıyoruz?
Sanal market uygulamasın da 2 farklı teslimat seçeneği var. Adrese teslimat yada yakınınız daki marketi seçerek gel al teslimat.
Kampanya katılım koşullarına göre ; Sanal marketten money cüzdan ile ödeme yapmak yeterli (Gel al yada adrese teslim olmalıdır diye bir şart yok )
Maksimum kar elde etmek için Gel al teslimatı seçiyoruz. “TIKLAGEL” kodu ile 100₺ ordan indirim oluyor 200₺ de cashback geliyor. Toplam 300₺ ödül almış oluyorsunuz.
Edit: money cüzdan uygulamasındaki parayı harcamak için ;
Fiziki mağaza için : numara tuşlamadan önce kasiyere uygulamadaki kodu gösteriyoruz. Kasiyer otomatik bakiyeden çekiyor.
Sanal mağaza için : money cüzdandaki kart numaranızı ödeme alanında giriyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 23 Aralık 2024; 14:56:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Birkaç money kampanyasıyla ayrı ayrı 2 sipariş 4 kutu aldım. Evde daha önce kullandik memnunuz tadından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit_dark -- 23 Aralık 2024; 15:1:35 >
bir yatmayan ben mi kaldım acaba? kayıtta oluşturdum ama dönüş olmadı :(
-
forumdaşlar istanbulkart kampanyasıyla hepsiburadadan money pro kod alın %30 iade 300 gelir istanbulkarta da nays papara uption yada vodafonepay ile yükleyin %10'da ordan gelir %40 olur
-
Afiyet olsun hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X