Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6817. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 18 Misafir - 23 Masaüstü2 Mobil
5 sn
136.523
Cevap
3.020
Favori
17.649.895
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
374 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 68156816681768186819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok denk gelmedim ama ben gelmez yada gelemezi savunmuyorum. Müstehak zaten hocam ironi yapıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • En fazla sığırın olduğu ülkedeyiz ama hala fiyatlar düşmedi.....

• bay baykuş kullanıcısına yanıt

Geçen hafta benzeri benim başıma geldi. Önce tüm moneyler yattı fakat ertesi gün 1000TL üzerinden olan gelen moneyler geri alındı. Tutar 1000TL altında kaldığı için. Fişi okutmadan kasadan nakit verseydi sorun olmazdi ama şuan bence sizin kazanımlar hiç edildi. Mümkünse Komple iade edip tekrar 1000TL üzeri alışveriş yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 366.gün kullanıcısına yanıt

anladım. ben yazınızdan yanlış çıkarım yapmışım. şimiden yazayım, gelecek sene kuşbaşı kıyma vb. için, 1000-1200 iyi fiyat diyecek hale geleceğiz.

Teşekkür ederim bilgi için. HB de “Epin Tower” satıcısın dan mı aldınız ? Yaklaşık yarım saat oldu maile kod gelmedi.

• troublemakerboy T kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

Kodlar yeni geldi , ama böyle bir hata ile karşılaştım. Epintower müşteri temsilcisi konu hakkın da kayıt açtı.

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

Kayda gerek yok hocam varolan prokarti kaldırın sonra aldıklarınızı yükleyin kartlarım pro kart kartımı değiştir kısmından

Dediğinizi yapınca düzeldi kodlar yüklendi. Tekrardan çok teşekkür ederim hem fırsat hemde desteğiniz için 🙏

Rica ederim hocam ne demek

• beyler şuan kıyma 430 tl üstüne %15 indirim var sepette

https://www.migros.com.tr/dana-kiymalik-kg-p-17d9f99

direk 3.5kg kadar alayım diyorum tüm puan vs ile alım fırsatı cıkar mı ki acaba yılbaşına kadar Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]  tavuk alsam güzel olacaktı aslında %20 vardı dün...

Teşekkürler kısa süreli panik oldum bende.

Eski kartı sildim. Oldu.

Eski kartta para olsaydı ne olurdu acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fagala kullanıcısına yanıt
    Numarasını biliyorsanız tekrar kullanırsınız bilmiyorsanız çöp

• xxxcem kullanıcısına yanıt
    Alamadım maalesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu hafta bana özel 600 tl zeytinyağına 90 money veriyor.

750 tl lik zeytinyağı alsam, bunu da 200 money para ve geri kalanını da (550 money) money puanlarla ödesem 90 money gelir mi?

• bay baykuş kullanıcısına yanıt

Fiyat farkı fiş kapanıp ödeme yapıldıktan sonra fark edince önce gider pusulasıyla ilgili ürünün iadesi yapılıyor. Sonra indirimli tutardan yönetici anahtarı onayıyla satışı yapılarak yeni bir fiş düzenleniyor. . Yani 1020 liralık alışverişiniz 30 TL düşerek 990 TL oldu. Mağazaya gidip fiş üstünden hepsinin iadesini sağlayıp sonra da yeniden satışını yaptırmanız lazım gerekli tutarı sağlayıp. Fiyat problemli ürün iadesiyle hiç uğraşmayıp yerine başka bir ürün almak işleri kolaylaştırır bence. Acemi birisinin yapabileceği bir iş değil bence. Normalde fiş üstünden hallolabilecek bir işlem için tüm ürünleri götürmeniz istenebilir. Özellikle kiloyla satılan ürün varsa.

(Money uygulamasında alışveriş geçmişim kısmında yaptığınız tüm satın almalar ertesi gün görünüyor. Oradan baktığınızda fiyatı düzeltilen ürün için ayrı bir satış göreceksiniz muhtemelen. İadeler görünmeyebilir. O nedenle ilk satışınız 1020 TL görünse de ayrıca 30 TL daha düşük fiyatlı bir ürün satışı daha görünecek muhtemelen. Bu şekilde de kontrol edebilirsiniz.)

• dreamerci D kullanıcısına yanıt

gelir

• edit ; kodu buldum arkadaşlar, özelden yazan arkadaşlara teşekkürler 👋 mesajı özellikle silmiyorum ihtiyacı olana yol göstermesi açısından, madamecoco prestige uygulamasını indirip üye olun şu anda 200 TL kod veriyor, ayrıca ipapp 100 ve anadolu efes 200 kodlarıda aktif şu anda uygulamaları yükleyip üye olup alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DexterFringe -- 23 Aralık 2024; 20:41:10 >
  • Arkadaşlar dana döş mü yoksa dana kıymalık yazan mı aralarında kgda 30tl var hangisi daha az yağlı olur?

• valla 1000 tl money vardı baktım kıymada 365e geliyor indirimle yapıştırdım 3kg küsür birde 2-3 uygulamadan alabilirsem bi 150-200 daha var.iyzico+parolapara vs derken cok uyguna geldi şükür bu seneyide böyle kapattık sanırım.

• 
Sayfa: önceki 68156816681768186819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.