< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepway -- 23 Aralık 2024; 16:3:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6816. sayfa)
-
-
Papara oluyormu. Kampanyalarda görünmüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
250 TL'ye kadar %10.
https://www.papara.com/cashback/ulasim-kartlari
bağlı k.kartıyla 250 TL'ye kadar olan Ulaşım Kartı yüklemelerinin %10'u iade 25 tl.
-
Arkadaşlar merhaba. Kırmızı et tbg si yapsak kıyma satın alsak sayaç işler mi
Ebette
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sagol hocam bidahakine 2sini kullanırım,risk almayıp sanaldan söylemiştim gelmiş 200.
-
hocam istanbulkart fiziki şart mı ? uygulamadan üye olup sanalkart alabilir miyim Balıkesir deyim kullanabilir miyim böyle ?
-
tüh görmedim işten , obilet-adımpara ve kargopark kodu lazım arkadaşlar varsa
-
Merhaba, Migros mağazadan 1020₺ tutarında bir alışveriş yaptım. Aldığım ürünlerden birisinde 30₺ tutarında bir kasa-etiket farkı olduğunu gördüm ve bu farkı ödemeden sonra geri dönüp talep ederek aldım.
Fakat ilgili alışveriş fişini okuttular ve fark işlemini öyle yaptılar. Görevliye defalarca "Kampanyam var, tutar 1000₺ altına düşmez değil mi, son tutar 1000₺ üstü kalır değil mi" diye defalarca sordum ve bir etkilenme olmayacağını, sorun olmadığını söyledi.
İçime kurt düşmedi değil Moneyler gelmezse diye. Sizin fikriniz nedir ?
şimdi tekrar baktım hocam alırken kazanılıyor ,money varken tıklagel + money kullandırmıyor eve söyleyecegim mecbur simdi money kullansın diye teşekkürler.
-
Mağazada teslimatta dana ruloyu alamadığımdan eve teslim ettirmek istiyorum(o zaman çıkıyor) Eve teslimde indirim kodu vardı, geçen kullandım ama şimdi aklımda değil, hatırlıyor musunuz? 1500-150 gibi?
hediye150
-
iade edersiniz hocam, birde farkı biraz fazla alıp garanti iş yapmak lazım tam arada kalıyor -10 tl yüzünden bi sorun cıkarsa yazdıgım gibi iade edersiniz yada tel ile siparişe ek yaptırın 1-2 ürün
-
Kişiselleştirilmiş İstanbulkart diyor fiziki olup olmadığından emin değilim hocam öğrenince bilgilendiririm
Adana Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur:
"Et fiyatları 1200 TL'nin de üstüne çıkacak."
-------------
Türkiye'de at ve eşek etinin en fazla satıldığı il Adana oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 23 Aralık 2024; 17:16:15 > -
Zeki Müren’de bizi görecek mi ?
Sürekli karkas ve canlı hayvan ithalatı ile et fiyatlarını arttırmazlar. Lakin yerli üreticinin durumu daha kötüye gidecek. Ülke hayvancılığı bitiriliyor devlet eli ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 23 Aralık 2024; 17:19:46 > -
ben, geçen sene, "et 500 olacak "dediğimde de, böylesi yorum yapmış mıydınız?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkürler hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X