Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6819. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tolgaaa33 , drbaha , storer , KacaKTV Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 19 Misafir (2 Mobil) - 21 Masaüstü2 Mobil
5 sn
136.504
Cevap
3.020
Favori
17.647.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
374 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 68176818681968206821
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet fakat bazen tutar görüntülemede sorun olabiliyor. Kasaya gitmeden kullanmak istediğiniz tutara bakıp sonrasında kasiyere söylerseniz direkt kullanabilir.

• Bugün mağazada Tekirdağ Altın Seri 100cl 1249 TL olarak etiketlenmişti. Aynı ürün 12 Aralık tarihinde 1450 TL'den satılıyordu. Bilginize.

Not: Alkol ürünlerinde banka puan kazanımı olur fakat Money puan kazanımı OLMAZ. Kodları birleştirip alma planı yapmayınız.

• 1000 liralık alışverişimden 1000/200 money kazanabilmek için 500 ünü düz 500 ünü money ile ödeyince kazanım sağlanmış oluyordu değil mi
  • bay baykuş kullanıcısına yanıt

Alkoller de indirim var ama listeye ulaşamadım

• bay baykuş kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, çok sağolun. Son soru, örneğin benim Maxi Puanım 200 iken 250 TL'lik ürün alırsam 200'ünü puandan düşüp kalan tutarı (50 TL) normal kredi kartından geçirebiliyor muyum?
  • DexterFringe D kullanıcısına yanıt

Uygulamayı indirdim, üye oldum. Kampanyadan yararlan dediğimde normal madamecoco uygulamasına yönlendiriyor ve kod alamıyorum. SMS de gelmedi.

Kodu uygulamadan mı alıyoruz SMS mi gelecek

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Estağfurullah hocam, amacımız yardımlaşmak ve bilgiye ulaşmak.

Evet, ödemeyi istediğiniz gibi bölebilirsiniz. Ben bu gibi durumlarda kasiyere "X TL banka puanı kullanmak istiyorum. Kalanı da aynı karttan ya da başka karttan temassız geçeceğim" diyorum.

• 366.gün kullanıcısına yanıt
    Nays üzerinden istanbulkarta 300 lira yükleyebildim. Fazlasını yükletmiyor günlük sınır var sanırım. İstanbulkart uygulamasından da parayı sanal karta aktaramadım. Çipli kimlik kartı kontrolü istiyor. Kimlik kartımın çipi bozulmuş o aşamayı geçemedim :( bütün şanssızlıklar beni buldu :(
  • Yune72 kullanıcısına yanıt

madamecoco prestige uygulamasını indir

uygulama üzerinden üye ol

en alttaki kampanyalar bölümüne gir

iş ortaklıklarını seç

en alttaki migrostan 200 TL money hediye yazan kampanyanın detaylarına kampanyanın detaylarına tıkla

kod ala bas

çıkan kodu ekran görüntüsü al

money uygulaması profildeki şifre gir kısmından manuel olarak şifreyi ekle

buraya yazdığımda uygulama kod veriyordu vermiyorsa bitmiş olabilir, ben android telefonla play store uygulaması üzerinden işlem yaptım telefondan kaynaklanıyor olabilir bilemem orasını, hiç kimse kod nerede nasıl alınıyor yazmadığı için birisinin işine yarar belki diye detaylı olarak yazıyorum artık gerisi size kalmış umarım çözebilirsiniz ve sadece siz değil herkes 'bedava" faydalanır bu kodlardan, kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DexterFringe -- 24 Aralık 2024; 5:48:6 >
  • göktuğbey kullanıcısına yanıt

Güncelleme bu ülkenin kaderi......

• Arkadaşlar merhaba. Bu kodlardan 650 money yüklenmiş bu moneylerin son kullanma tarihi ne zaman biliyor musunuz
  • mertkoray06 M kullanıcısına yanıt

money uygulamada tek tek yazıyor son kullanma tarihleri

• Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]
  • göktuğbey kullanıcısına yanıt
    reiz suriye 'yi aldı, onun şerefine belki zam yapmaz
  • özket kullanıcısına yanıt

Ödemeyi nasıl yaptığınız, money kazanmanız konusunda önemli değil. Yasaklı ürün hariç 1000, lirayı geçmeniz yeterli

• Money cüzdana girdiğimiz kodların herhangi bir son kullanım tarihi oluyor mu yoksa harcama yapana kadar duruyor mu?
  • Pesinsatmayan P kullanıcısına yanıt

Buyrun Adımpara davet Kodu

NSOMYD

• Arkadaşlar kodlardan moneyler geldi ama 100 TL eksik geldi hepsinde kampanyadan yararlandın yazıyor detayları kısmından + gelen moneyleri sayınca da eksik gözükmüyor hepsi gelmiş gözüküyor ama moneylerim kısmında 100 money eksik neden acaba?
  • crespo61 kullanıcısına yanıt

migrostan alına kodlar 2 yıl geçerli,qumparadan gelenler ise 3 ay.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Usta bu dijital kodları Money Cüzdana bakiye olarak ekleyebiliyormuyuz ? Ekleniyorsa parça parça sanal markette kullanabiliyormuyuz ? Birde bu tarz ödemelerde kampanya yada puan kazanımlarında sorun oluyormu ?

• 
Sayfa: önceki 68176818681968206821
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.