|
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6820. sayfa)
-
-
tüm soruların cevabı evet, markette parçalı olarak qr ile de harcarsın.
-
Hocam birden fazla kodu cüzdanda tek bakiyeye dönüştürebiliyoruz yani ? Money Cüzdana ilk üyelikte kampanya felan oluyormu ?
-
Eğer dijital kodları aynı yerden aldıysanız ekleyebilirsiniz farklı yerlerden alınanlar aynı anda eklenmiyor. İlk üyelikte kampanya yok ama erteleme kampanyaları geliyor arada -
Aynı zamanda aynı yerden alındı hocam.
-
14 aralıkta yaptığım alışveriş için 1000/200 money para ödülünü nihayet bugün alabildim.
-
Antep fıstığında haberler çıktığında fiyatlar hemen düştü. Şimdi de Avrupa Norveç somonunu geri gönderiyormuş zehirli bakteri mi ne çıkmış hop migros da somon indirime girmiş aylardır düşmeyen fiyat. Dikkat edin somondaki tehlike büyük olabilir haberleri takip edin.
onedioDünyada Somon Balığı Krizi Çıktı! Türkiye’ye de İhraç Edilen Balıklarda Bit ve Enfeksiyon Bulunduhttps://onedio.com/haber/dunyada-somon-baligi-krizi-cikti-turkiye-ye-de-ihrac-edilen-baliklarda-bit-ve-enfeksiyon-cikti-1264301
Carrefour da haftasonu bütün somon 290 kusür liraydı tanesi 5 kg civarı geliyor. Temizlenince 4 kg dan biraz fazla kalıyor. Ama işte sıkıntı şuan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slickman -- 24 Aralık 2024; 16:0:44 >
-
-
Mobil cüzdanla ödenen siparişten money kazanabiliyor muyuz bilen var mı? -
Geçtiğimiz günlerde carrefourdan aldığım somondan sonra ailecek mideyi bozup rahatsızlandık. Demek ki bitli, bakterili somon yemişiz. Siz bu haberi paylaşınca hastalığımızın nedenini fark ettim. Ben de balık dışarda fazla kaldı ondan sanıyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan_76 -- 24 Aralık 2024; 18:2:21 > -
Ben de bekliyorum gerçekten gelir ise sizce fiyatı ne olur her seferinde arttı. Sonu 99 ama başı hep değişti. 😅 -
Evet
-
Ülkede sağlıktan daha önemli olan kodamanlarin doymak bilmeyen işkembeleri.,.,.. Böyle iğrenç bir sistem......
-
Adimparadan nasıl alınıyor kod yapamadim -
Instagram'da gördüm. Ben direk yönlendirdiği sayfa üzerinden kayıt oldum ama isterseniz deneyin forumdaşlar belki gelirhttps://www.colgate.com/tr-tr/sign-up?fbclid=PAY2xjawHXvTNleHRuA2FlbQIxMAABpln95qO_LBYEgxddcCAj9v1VILXwsCsd7kJIdB_QhX42lHJPDZiMArVr9g_aem_mQD9R_wX5Lo1PSUodVd-xw
Edit: Sana geldi mi diye sorarsanız bana da gelmemiş daha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 24 Aralık 2024; 19:18:42 >
-
Fritolay'den 120 lira alışverişe 30 TL Money diyordu ama ben bu markayla alakasız ürünlerle dolu bir alışveriş yapmama rağmen ne alakaysa 30 Money vermişler.
Sağ olsunlar tabi. :) -
Moneyler yılbaşında siliniyor mu? -
Arkadaşlar merhaba.
28 Aralık - 08 Ocak arasında geçerli olacak Şeç - al ürünleri ve fiyatları ;
KRISTAL ANADOLU MİRASI NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞI 1 L : 225 TL
HELLMANN'S MAYONEZ 385 G : 74,95 TL
OREO BlSKÜVI 220 GR : 49:90 TL
SNICKERS 2'LI 80 G
TWIX EXTRA75 G : 24,50 TL
KAHVE DÜNYASI TÜRK KAHVESI ORTA ÖĞÜTÜLMUS 100 G : 34,90 TL
OFÇAY TİRYAKİSİNE DÖKME ÇAY 1 KG : 129,95 TL
SUPER MAYLO BAMBU DEV HAVLU 2-6 RULO : 59,95 TL
FAMILIA PLUS NATURAL TUVALET KAĞIDI 16LI : 99,95 TL
FINISH ULTIMATE PLUS LIMON 10 TABLET 188G : 219,95 TL
CLEAR WOMEN YUMUŞAK PARLAK KIRAZ ÇIÇEĞI 600 ML
CLEAR MEN COOL SPORT MENTHOL SAMPUAN 600 ML : 124,95 TL
İÇİM SÜT 1 LT : 29,95TL
SUPERFRESH 7/24 FIRINDAN SIMIT 400 G : 74,95 TL
UZMAN KASAP CIZBIZ KÖFTE 200 G : 65,95 TL
-
Sayfalarda geriye doğru gittim ama göremedim. Madame Coco kodu her hesapta bir kez kullanılıyor değil mi?
Bir de madame Coco hariç elinde fazla kodu olan varsa alabilirim.
-
Modanisa dışında diğer tüm kodlar da zaten ayda bir kez alınabiliyor,normal şartlarda.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X