Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6821. sayfa)

18 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 30 Misafir (4 Mobil) - 40 Masaüstü8 Mobil
5 sn
136.459
Cevap
3.020
Favori
17.642.127
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
374 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 68196820682168226823
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1000 moneypayle harca 200 moneyparaları yazmasak yatırmıcaklar demekki temin 3 hesabada yattı peşine düşmek gerekmiş.

• redali kullanıcısına yanıt
    Aynen bende bugun şikayet var a yazacağım dedim sonra yattı
    Merak ettigim birsey var bu kampanyanin gelmedigi hesap içinde başvursak yaptıracaklar mi acaba :D
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

Eğer kampanya kitlesinde tanımlı sorgulama yoksa o tarihlerde moneypay ile ödeme varsa yatırabilir ama bizlik değil hakkımızı alalım gerisi onlarda kalsın

• aslan_mem kullanıcısına yanıt
    Ben kullandım bir avantaj oldu mu şimdi ilk defa indirdim
    Öyle zaten hocam ama sistemde bariz bir aksaklık olduğu cok belli. Keşke moneyler gibi otomatik işlese...
  • Engin8479 E kullanıcısına yanıt
    Mail geldi herhangi bir colgate alışverişine 30 money veriyormuş
  • furfar F kullanıcısına yanıt
    Hocam direk reklamdan kayıt olmuştum. Az önce kod gelmiş
  • Tariş indirimdeki zeytinyağı. İlginç.....

https://www.facebook.com/share/p/RLqGdbMr2YiGUGai/
  • Extralarge kullanıcısına yanıt

Foto temsili hocam. Çeşit çeşit yağı var tarişin.

• Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

Saat 12 yi geçince hesapları kontrol edin.

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

aslında vermezler de geçen ki kampanyada tüm hesaplarda gözüküyordu alışveriş yapıp kayıt açanlara verdiler o yüzden. zaten otomatik yatmayanlar da normalde kampanya gelmeyenler muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 24 Aralık 2024; 22:50:50 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Hocam benim 2 hesapta görünüyordu ekran görüntüsüde aldım ancak otomatik gelmedi maalesef, kayıt açarak aldık

otomatik yatmadı 4 hesapta gözüküyordu 1 tanesi otomatik yattı 3 tanesi yatmadı onlarıda taleple aldım

onu diyorum bende otomatik yatmayanlar aslında kampanya gelmeyen hesaplar muhtemelen, bende 2 hesapla yaptım birine otomatik diğerine kayıt sonrası yattı. otomatik yatana kampanya maili falan gelmişti

Kampanya kapsam dışı olanlara dahi gösteriler o zaman kendi hataları ama yinede yatırdılar sıkıntı çıkarmadılar

• Hesaplarımın birine 50tl lik 3 iş birliği kampanyasından money yatmamış. (Garenta, Modanisa, Adımpara) İşin enteresan tarafı migros uygulamasında yatmış görünüyor. Money uygulamasında ise yatmamış görünüyor. Başına gelen var mı?

• yusuf24 kullanıcısına yanıt

Migros uygulamasında yatmış görünüyor ya hani, rastgele bir sepet yapıp hesaptaki tüm Money'i harcamaya çalıştığınızda hepsini yazabiliyor musunuz ?

Örneğin;

Migros uygulamasında 650 Money gözükürken, Money uygulamasında 500 Money gözüküyor. Sanal Market'ten 1000 TL bi sepet yaptığınızda 650 Money bakiyesinin hepsini kullanabiliyor musunuz ödeme adımında ? Kullanıyorsanız belki de yarın Money uygulamasına da yansıyacaktır. Kullanamıyorsanız geçmişten kalan borç bakiye için silinmiş de olabilir.

• bay baykuş kullanıcısına yanıt

Silinmiş olsa money uygulamasında yatmış görünmez mi? Bence görünür. Hatta ay başında unlu mamüllerden kazandığım 17 money bile duruyor. Silinse oradan silinirdi diye düşünüyorum.

Ödeme ekranına geldiğimde yine yüklü money kadar gönüyor. 150 money den iz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 24 Aralık 2024; 23:13:33 >
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Müşteri hizmetlerine bir kayıt bırakmakta fayda var o halde.

• 
Sayfa: önceki 68196820682168226823
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.