Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6822. sayfa)
-
-
Ay içinde 500ü geçen bir alışverişiniz olmuş olabilir mi daha önceden? -
Evet sorun çözüldü . Yanlış hatırlamıyorsam ay içerisinde 500tl üzeri alışveriş yapılmıştı. (Babamların hesabı bu). Durduk yere tribe girdik .
-
Carrefour dan alkol kampanyasını kaçırdım Migros da yapar mı acaba benzer kampanya -
Carrefoursa her yıl sonunda çikolata kampanyası yapıyordu migros bu yıl yapacak mı bilgisi olan var mı
-
3 Tane 1000/100 gelmiş. Teknosa ve İpragaz harici diğer 1000/100 veren kampanya nedir
-
Madame coco prestij
-
Şaka de hocam olmadı öyle bir şey de hangi ürünlerde vardı acaba
-
Hocam hep 200 veriyor. 100 almanın yolu var mı -
1 kerelik verdi. Artık 1000 e 200.quote:
Orijinalden alıntı: bulutcuk
Hocam hep 200 veriyor. 100 almanın yolu var mı -
Pizza mi go ürünleri sepette 79.90 TL ye düşüyor. 25-29 Aralık.
https://www.migros.com.tr/pizza-mi-go-urunleri-l-bbc5266
-
Bu madamcoco prestige 1000/100 money veren kodu bulamayan bir tek ben miyim? Yok mudur bir çözümu? -
1000/100 kodunu ay başında ilk kez vermeye başladı M.Coco Prestige uygulaması. Bir kaç gün sonra 1000/200 çıkınca da kayboldu. İlk çıktığında 1000/100 kodunu alabilenler 1000/200 kodu ile birlikte kullanabildi kodu ama sonra kod görünmediği için alınamadı. Unicorn gibi oldular kısacası.
-
Fiyatlar uçmuş anca 1 alana 1 bedava kurtarır -
Carrefour'da 29 undan itibaren tablet çikolatalarda 2.si % 50 olacak,belki migros cevap verir.
-
valla bi defa alıp denedim tadı çok kötüydü tavsiye etmem :)))
-
Yeni üreticininkini kimse beğenmiyor ben de deneme riskine bile almadım -
hangi üretici? "pek gıda" idi en son o da mı değişti?
-
Arkadaşlar kodu alışverişten 2 gün sonra yükledim money gelirmi -
Yakın zamanda peynirlerde 2. Ürüne %50 indirim var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X