|
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6882. sayfa)
-
-
https://www.migros.com.tr/domestos-cam-ferahligi-camasir-suyu-5-l-p-1d27515
Bu kampanyada dahil değil heralde -
Ben konu hakkında 2 kere telefon ettim, MH kız bundan sonra böyle dedi, şikayet bile almadı, 150 Tl alt limiti, 1000 Tl ye çıkardılar, 500 bari olsaydı yine iyiydi dedim, kız umursamadı. -
Bizim mağazayı ben kalkındırdım herhalde Eskiden %25 indirimde bile makarna bulunmadığı olurdu. Şimdi talep azalmış ama illa satılıyor -
Arkadaşlar dün aldığım makarnalarin sistemde teslimini yapmamislar henüz.
Kampanya bittikten sonra yapilsa sorun olmaz herhalde money iade icin -
olmaz,önemli olan sipariş tarihi
-
Kod girerek money kampanyasına katılma işi artık kesin olarak bitti mi arkadaşlar?
-
Bence bu 2al1iade kampanyaları bitince yeniden görünür olacak. Büyük ihtimalle de bu kampanyanın olduğu alışverişlerde geçerli olmayacak.
-
Makarnalardan kazandığım moneylerle çamaşır suyu aldım. 1 saate iadeler yattı bilginize -
quote:
Orijinalden alıntı: Extralarge
İade kampanyasında belli kısmı money kalanı Kredi kartıyla ödersek iade gelirmi?Hepsini moneyle aldım; iade geldi. Soran olursa yazayım dedim.
-
Eyvalllah hocam. En çok da adımpara kodu için canım sıkılır. Bir sürü lüzumsuz video izledik :)
-
Adımpara ya mesaj yazdım migros kampanyası ile ilgili çünkü puanlarla migros kodu almıştım.Dediklerine göre geçici olarak durdurulmuş ne zaman aktif olacagğını bilemiyoruz onun için migros için verdiğim Adımparalari iade ettiler
-
Merhaba,
Migros Money taraflı gerçekleştirilen 2 hafta süreli bakım sebebiyle kodunuz sizlere gecikmeli olarak iletilecektir.
Porty'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
2 al 1 iade kampanyasi bittikten sonra kodlar aktif hale gelecektir diye düşünüyorum.
-
Yıl geçişinde gerekli bakımları yapamamış heralde teknik ekip. Bu sayede nabız da yoklamış oldular aşıiveriş hacmi kupona bağlı olarak azaldı mı noldu diye. Tabi eğer geçici bir durumsa. -
Bu bilgi iyi oldu, sağolun
-
Sonuç olarak money yattı mı? -
Hala sistemden dusmemisler siparişi bekliyoruz -
2 öde 1 iade kampanyasında geçerli olmayan katalog ürünlerin derken neyi kastediyor?
Uygulamada listelenen 2 al 1 iade ürünlerin hepsi kampanya dahilinde sanırdım. Nu katalog migroskop kısmındaki katologlar mı acaba -
Evet. -
Hocam vodafone kodu nasıl alıyorsunuz? Ben red müşterisiyim bende ayrıcalıklarda vs hiçbir yerde çıkmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X