|
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6884. sayfa)
-
-
evet,
-
Bim deki Dost süt te bozuk çıkmış....
Artık Bim in kapısının önünden geçmiyorum....
-
Bimde benimde başıma geldi. 1lt günlük diye geçen sütten indirimli diye aldım, daha son ttne vardı. Çocuğa hazırlamak için cezveye koydum kaynamadan çökelek gibi oldu. Geri götürmedim ama o seride sıkıntı vardı. Bir dahada Bimden dost süt almam hele indirimdeyse hiç almam.
-
her ikisine de giriyor. her ikisini de eklerseniz 2 yerden de money gelir.
-
Migrosta engel yedik. Daha önce burada görmüştüm ama sonucunda engeli kaldiranlar var mı? -
Neden yediniz ? Hesabamı giriş yapamıyorsunuz ?
-
Evet ama gelmiyor aradım engel yemişim. Diyor ki web sitemizde bulunan şartlara uygun olmayan siparişiniz var. Ben 3 defa arka arkaya aynı ürünü aldım. -
Ne aldınız ?
-
Ne önemi var ne aldığımın sabun aldım. Sabun alınca engel kalkmıyor pirinç alınca engel mi kalkıyor? Ne almam gerekiyordu? -
Sakin Sakin.... Aman diyim Sakin.....
-
Engel dediginiz nedir migros uygulamasina mi giremiyorsunuz money uygulamasina mi -
Migros sanal market -
banada engel koydular 4-5 ay oldu giremiyorum sanal markete
-
İyi ki migros genel müdürü değilsin
-
Sanki ben banlamışım gibi atar yapıyor beyefendi..... Varki birşey engeli yapıştırmışlar. Ara genel müdürlüğü yap şikayetini.
Boşver hocam, sormaya gelmiyor. Herkes bir tiriplerde.....
-
Mağaza müdürü banlatmıştır geçen uyarmıştım Açılmaz daha o ban -
Arkadaşlar ücretsiz kargo için nasıl bir yol izliyorsunuz. Her seferinde 1200 TL alışveriş mı yapıyorsunuz. Ücretsiz kargo için bir çözüm var mı yoksa özel üyelik felan mı almam lazım. -
Arkadaşlar selam konuyla ilgisiz bir mesaj atacağım lakin bir konu hakkında makale yazıyorum da anket çalışması yapmam gerekiyor. Bu maximum 2-3 dk sürecek anketi doldurmanız mümkün müdür? Zamanım kısıtlı admin arkadaş bir süre ellemezse sevinirim :)
google docsFarklı Kampanya Türlerinin Tüketici Tercihleri Üzerindeki Etkisihttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScEwpkl4jBA7o6EX8w6pBW-2vFTBp1vCpQyND64RBgpgOFmNw/viewform?usp=dialog -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X