Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6886. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 31 Misafir (7 Mobil) - 30 Masaüstü12 Mobil
5 sn
138.985
Cevap
3.068
Favori
17.925.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
380 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 68846885688668876888
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

valla bazen sütü kaynatıyom, soğusun diye beklerken bu sefer de çok soğuk oluyor, bi daha kaynatıyom. evde kaynatma partisi yapıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    doldurdum. umarım yararı olur.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

İzin almadan kaynatmıyorsunuz umarım. Burada 7/24 denetim hizmeti var. Gelip boşluğa doğru ne yapmak istediğinizi söylüyorsunuz. İlle birisi çıkıp sizi men ediyor.

• daniskası D kullanıcısına yanıt

Abaaaaoooww!.... Eeee ben geçen gün Pastörize sütle puding yaparken sütü kaynattım ya looo. Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

Hemi de kimseciklere sormadan yaptım.. Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

Anarşik neyim mi oldum ben şimcikkkk!... Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]  Nolcek şimdi banaaaa?... Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Pastörize edilerek anası ağlatılmış zavallı sütü, bir de kaynatmakla son ölümcül darbe indirilmiş olunuyor. Bunu anlatmaya çalışıyoruz... Çiğ süt haaricindeki sütü kaynatmak işgüzarlıktan başka birşeye benzemiyor... Süt içilebilecek sıcaklığa kadar ısıtılabilir, üstü ise gereksiz boş iştir...

• Arkadaşlar yarın itibariyle başlayacak olan seç-al ürünleri;

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• Opt kullanıcısına yanıt

Geçen derken kaç ay oldu? Bugün bende 2 paket aldım 1 ayda böceklenmez herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftasonu bomba gibi kampanya var beklemede kalın

• DarthWorm kullanıcısına yanıt
    Çalınan moneylerimizden sonra altın olsa gözümde yok. Ben moneyi isterim kampanyaya gerek yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rorschach-db kullanıcısına yanıt
    Bimde 2 adet 700gr cococops 70 ile 80 arasındaydı. Fiyatı tam hatırlayamadım

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Onun için içilebilir sıcaklık sütün kaynama derecesidir belki. Olamaz mı?

• KnifeRex kullanıcısına yanıt

Senin bu düz mantığına bakarsak eğer, o zaman kaynama derecesindeki su ile de duş alınabilir ideal su sıcaklığına erişmişz oluruz... "Yok yaw, o su, bu ise süt" diyorsan eğer, Bi dene bakalım kaynayan sütü bi iç de neler oluyor öncelike kendi gözünle görmüş olursun... Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

kes boş muhabbeti.

• Sucuk ındırımı hakkında bılgısı olan varmı?

• Hızlı davranılırsa money yatar mı acaba?

Bir de bunlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 9 Ocak 2025; 0:10:32 >

• 1 kg ı 42,5 tl ye gelir , kg ı 62,5 tl den aşağı yok

basmati pirinç

https://www.migros.com.tr/hasata-basmati-pirinc-1-kg-p-f6a5d

güncelleme : karaktersiz migros, ben mesajı hazırlarken 85 ten 114 e çekti fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 9 Ocak 2025; 0:29:7 >

soltaire@9 sa.

Bimde benimde başıma geldi. 1lt günlük diye geçen sütten indirimli diye aldım, daha son ttne vardı. Çocuğa hazırlamak için cezveye koydum kaynamadan çökelek gibi oldu. Geri götürmedim ama o seride sıkıntı vardı. Bir dahada Bimden dost süt almam hele indirimdeyse hiç almam.

Kaynattım demiyor, kaynamadan diyor. Senin okuman ve anlamanda sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serciey -- 9 Ocak 2025; 1:1:55 >
  • "İşe yarar, dişe dokunur" kampanyasızlıktan 2 sayfa boyunca 1 şişe süt konuşulmuş. Sizler de haklısınız tabii...

Migroskop yenilendi bugün o bile konuşulmamış, ilginç.

Yeni Migroskop:

https://www.akakce.com/brosurler/migros-9-ocak-2025-aktuel-katalogu-migroskop-brosuru-44547

• 2 al 1'i money 1 ürün 100 TL diyelim 2 ürün için 200 TL ödeyeceğiz bunun için kendi kampanyani oluşturda 200 TL oluştursak kabul eder değil mi?

• Dün gece yaptığım bakliyat sepeti 504 liraydı. Sabah kalktım 710’a çıkmış. Ne mantığı kaldı acaba zaten kafadan %50 zam yapmış.

• 
Sayfa: önceki 68846885688668876888
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.