Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6888. sayfa)

13 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 20 Misafir (3 Mobil) - 26 Masaüstü7 Mobil
5 sn
137.860
Cevap
3.049
Favori
17.810.105
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
380 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 68866887688868896890
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam birisinde nakit indirim oluyor. diğerinde sizi harcama yapmaya zorluyor.
  • oracal O kullanıcısına yanıt

100 liralık pirince 50 tl daha gelecek.Hesaplama eksik

• 2 Al 1`i Money ade kampanyasında ürün üst limitüi var mı. Limit yoksa pitinç ve bulgur stoğu yapacağım. Örnek: Reis Baldo Yayla Baldo Tat Baldo ayrı ayrı 2`şer adet alacağım mesela.
    Mahsul yılı 2023-2024 değilse iade ederim. Özellikle bulgur 2024 yılı mahsulü değilse sıkıntı.

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 9 Ocak 2025; 12:11:48 >
  • mitescere kullanıcısına yanıt

Hesap çıkış yap tekrar gir düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 9 Ocak 2025; 12:14:2 >
  • FasTBoY kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı silip tekrar yükledim oldu ama böyle durumlarda müşteri hizmetleri çok yardımcı olamıyor onu anladım. Teşekkür ederim.

Kazandığınız parayla pirinç alarak soruyu manipüle ediyorsunuz. Şöyleki;

200 liram var dediğiniz gibi.

100 liralık 2 adet pirinç aldım.

100 lira money para verdi.

Daha sonra gittim bu 100 lira ile kilosu 50 liradan 2 kilo muz aldım.

Şimdi toplam alışverişimize gelelim.

Toplam benden çıkan miktar: 200 lira.

Ürünler: 2x Pirinç, 2x muz.

Muza ne kadar verdim: 100 lira. 100/2= 50. birim fiyatı 50 lira

Pirince ne kadar vermiş oluyorum 200-100= 100. İki adet pirincim olduğuna göre; 100/2=50. birim fiyatı 50 lira.

İlk satın aldığımda ne kadardı, 100 lira. Kampanyaya dahil olduğumda kaça indi, 50 liraya.

Anlayacağınız burada bir aldatmaca yok. Sadece size verdiği "2. ürün bedavayı" ancak harcama yaparak elde edebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICEBERK -- 9 Ocak 2025; 12:42:50 >

İade gelen money ile istediğimiz ürünü alamıyor muyuz,iade gelen money ile sadece kampanyadaki ürünlerden mi alabiliyoruz,böyle yazı göremedim.

İade gelen para ile istediğimiz ürünü alabiliyorsak şuan 2 al 1`i iade kampanyasındaki ürünler 2`li alımda piyasaya göre 5-10 tl kazançlı. Mesela Migrostaki mercimek 60 tl,aynı mercimek şuan A101`de aldın aldında 40 tl,migros 20 tl pahalı ama 2 al 1 iade ile 20 TL düşük fiyata geliyor. A101`e göre 2 pakette 20 tl avantajlıyım. Tabi gelen iade para ile indirimli kampanyalı ürün de alabilirsem,kısıtlama yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 9 Ocak 2025; 12:45:1 >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Alabilirsin. Örneğin 4kahve nakit aldım 2 kahve parası money geldi. 2 kahve aldım bu moneylerle ödedim 1 kahve parası money geldi. Sonra makarnalarıda bu money ile girdim. Her türlü 2 al 1 öde yaptım.

• Gece 12 den sonra bakliyat siparişi verdim 10 da teslim oldu ama hala money yatmadı, teslim edildi görülüp bu saate kadar yatmadıysa müşt. Hiz mi aramam lazım?

Dün de mağaza teslim siparişimde çamaşır suyu vs vardı, dün öğlen teslim aldım ama mağaza hala onaylamadı, mağazada hazır diyor hala.

Alışverişlerde sürekli bir sıkıntı oluyor son dönemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dextrr

Gece 12 den sonra bakliyat siparişi verdim 10 da teslim oldu ama hala money yatmadı, teslim edildi görülüp bu saate kadar yatmadıysa müşt. Hiz mi aramam lazım?

Dün de mağaza teslim siparişimde çamaşır suyu vs vardı, dün öğlen teslim aldım ama mağaza hala onaylamadı, mağazada hazır diyor hala.

Alışverişlerde sürekli bir sıkıntı oluyor son dönemde.

yarın sabah 10a kadar yatmazsa aranır. migrostan ilk kez mi sipariş veriliyor?

• Migrosun eksik, bozuk ürün getirmesi bir yana yılbaşından sonraki politikası sebebiyle, üyeliğimi askıya alacağım ve zorunlu olmadığı sürece alışveriş yapmayacağım.

Ben yavaş yavaş File, carefour vs alışverişlerimi yönlendirmeye başladım.

• 2 al, birisinin parası money olarak iade, kampanyasında sorun yaşayanlar;

"Kampanyadan faydalanmak için aynı üründen 2 adet satın alınması gerekmektedir "
    buna dikkat ediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 9 Ocak 2025; 13:18:53 >
  • MarionCobretti kullanıcısına yanıt

Yok hocam yıllardır veriyorum ama bu kampanya için yorumlarda alışveriş tamamlanınca moneylerin yattığını yazmışlardı onun için yazdım,

Normal kampanyalara 2-3 gün bekliyorum mutlaka

• yirthan kullanıcısına yanıt
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]
  • ipodlover kullanıcısına yanıt
    Alan oldu mu acaba tarihler nasıl acaba
    bir de mağazada da geçerli mi bilen var mı
  • yirthan kullanıcısına yanıt

Yılbaşından sonraki politikası nedir?

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

- Hediye Kuponu Bereketinin Sona Ermesi

- 2 Al 1'i Money İdaesi (Ekiden 2 Al 1 Öde vardı. Şimdi komple ürün fiyatını ödüyorsunuz 1 'i iade money olarak kartınıza yükleniyor)

• Kendi kampanyani oluşturda bakliyat için olusturdugum kampanyayi silmiş. Migros çakallık peşinde.
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

mağaza çalışanları fark ederse stokta yok olarak hemen güncelleme yapılır. bu fiyata magaza çalışanaları raflarda bırakmazlar fark ettikleri anda biter.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

iadeyi money olarak yükliyeyim yine benden almak zorunda kalsın mantığıyla yapılmış belli ki...

umarım uzun sürmez. iade yüklendi yüklenmedi bunlarla kimse uğraşmak istemiyor. yapacaksan 2 al 1 ödeyi yap millet alsın yararlansın. yine para senin kasana girsin olsun bitsin.

• 
Sayfa: önceki 68866887688868896890
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.