< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6893. sayfa)
-
-
Konu dışı olmakla beraber yemek sepeti mahallede 800 TL ye 200 TL indirim var. Hesabınıza tanımlı kupon varsa onunla da birleşiyor. Parolapara ile ödeyince de %25 iade geliyor. ( happy center da 3 lt komili zeytinyağı 600 tl şu an). Değerlendirmek isteyen olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba az önce 2x hasata nohut aldım.219.90 TL tuttu. büyük kısmını money ile ödedim. Kendin yarat bakliyat 183/13 secsem eskisi gibi money gelirmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tesekkurler hocam bir daha deneyeyim o zaman.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geliyor.
-
Tamam teşekkürler hocam
-
Hocam bu bağlamda hangi markaları iyiden kötüye doğru sıralayabilirmisiniz ?
-
Aynı gün geliyor hocam.
3-4 saate gelir
-
İşleme money kart ile başlamak yeterli. İade edip yeniden alabilirsiniz
Hocam ürünleri dün teslim aldım maalesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Alışverişiniz Sanal marketse yatması gerekiyor.
Fiziki mağazadansa fisinizle 1+1 olan ürünleri iade edip yeniden alabilirsiniz. Başka kampanyalarınizi etkilemiyorsa
Tariş Ege yağı nasıldır litresi 250 TL
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yahu ne alaka,misal insanlar et ağırlıklı beslendiğinde kendini mi yemiş oluyor.
Erpiliçin beypiliçin kendi yem fabrikaları var çok fazla bitkisel yem ürünü alıyorlar.İllaki besleyiciliği artırmak için protein vs katkıları kullanacaklar.Kaldı ki yem içeriklerinde yazar.Köylü ahmet amca değili denetimsiz kafalarına göre et atsınlar içine.
-
Bu katalog dönemi için hesabıma Money Gold Kişiye özel indirimli ürün tanımlanmamış. Sizde durumlar nedir?
"Gold indirimini kötü/ucuz/olmayan ürüne veriyor, indirim oranını düşürdü vs..." derken yoksa komple kaldırdılar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 10 Ocak 2025; 13:47:2 > -
@hopeless1 bende de yok 10/70 Turşu, 111/740 kırmızı et var sadece.
-
teşekkürler arkadaşlar fakat maalesef olmadı yine. herhangi bir eşleştirme onay mesajı gelmedi. müşteri hizmetleriyle görüştüm kayıt aldılar.
-
Emeklilik gov tr den dijital emeklilik kartı oluşturup kartın üzerindeki 11 haneli kodu 5818 e mesaj attı iseniz yapacak bir şey yok maalesef. Kısa sürede çözüme kavuşur umarım. Çok bir üründe indirim yok ama yine de böyle bir hak varsa yararlanmak lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X