Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6890. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mkus76 , Cordarone , ROLLING STONES , ilonsahiden Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 28 Misafir (10 Mobil) - 20 Masaüstü12 Mobil
5 sn
137.858
Cevap
3.049
Favori
17.810.025
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
380 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 68886889689068916892
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://forum.donanimhaber.com/iyzico-ana-konu--159864394-123#160434226

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Ben denedim düşmedi.
  • alcndrk A kullanıcısına yanıt

Kasada Hesap Kapat yaptımı kasiyer ? Enson bu işlemde düşmesi lazım.

• Bugün bulgur bakliyat kampanyasına katıldım öğleden sonra 3:30 gibi teslim edildi money ne zaman gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucre

Bugün bulgur bakliyat kampanyasına katıldım öğleden sonra 3:30 gibi teslim edildi money ne zaman gelir

Genel kampanya ise normalde aynı gün içinde gelmesi lazım. Kendi TBG Kampanyanızı oluşturduysanız 2 gün içinde....

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

düşüyor

aldım ben 2 kez ... 2 adet kendime , 4 adet köye ..... 4 adet aldığım siparişimde 4 ü için 149 tl gösteriyordu yani adet olarak 37 tl gibi bir şey ....... tost deneyeceğim bakalım iyi mi olacak

• VLCplayer kullanıcısına yanıt

Süzmeyle tost  

• Extralarge kullanıcısına yanıt

internette epey videosu var ..

normalde eskiden beyaz peynir ile yapardım kaşar kullanmazdık , çok güzel olurdu

sonraları kaşar kullandım ama kaşar pahalı çok kullanmak gerek. tek başına da olmuyor sucuk salam vs ile daha iyi oluyor

ama beyaz peynir kullanmak hem ekonomik hem daha lezzetli bana göre, domates ve yeşil biberle de daha bi lezzetli oluyor.

önceleri hep alırdım ama tost için kullanmamıştım bir bakalım

böreklerde lor peyniri yerine bu da kullanılabilir lor ile aynı paraya geliyor

akıtma dediğimiz bir hamur işi var onun arasında koyup dürüp kahvaltıda çay ile tüketmek te çok güzel (roka - maydonoz ilavesi ile)

cacık yapımında da süzme yoğurda karıştırıyorlar

yani kullanım alanı geniş.

• Ben süzme peyniri çok kullandım Migros marka ve bahçıvan arasında pek fark börekte de kullanıyorum almak üzereyken bitti alamadım ben bulan varsa alsın bedava

Teşekkürler gelmiş

• VLCplayer kullanıcısına yanıt

Nasipse uygun bir zamanda deneyeyim hocam. Bakalım nasıl olacak. :) Teşekkür ederim.

Bilmiyorum yaptımı. Ama mağazadan 2al 1 öde şeklinde alan arkadaşlar olduysa demekki oluyo. Bizim kasiyer beceremedi o zaman.
  • alcndrk A kullanıcısına yanıt

Sanalda üründe "Sepette 2.cisi Bedava" veya "Sepete 2 Adet Ekle" yazisi yoksa mağazada da geçerli demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Mağazadada geçerli :D

3 mağazada yoktu. en son bulduğum mağazada düşmedi bende orda sanal mağaza teslim sipariş verdim aldım

500/250 TL hocam

• Engin8479 E kullanıcısına yanıt

Bana kişiye özel geldi hocam dediğiniz kampanya değil Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

Anladım.Teşekkürler bilgilendirme için.
  • soltaire S kullanıcısına yanıt

Çiğ süt almaktan başka çaren yok, araştırıp bir süt satıcısını bulup artık oranın müşterisi olacaksın...

• Önceki mesajlara baktım ama tam çözemedim. Bu şifre ile kampanya tanımlama ( madam Coco, İpragaz vs..) bunları tanımladık ama ekranda görünmüyor evet. Buna rağmen tanımlayıp da siparişi tamamlayanlara Money yükleniyor mu?

• 
Sayfa: önceki 68886889689068916892
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.