https://forum.donanimhaber.com/iyzico-ana-konu--159864394-123#160434226 |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6890. sayfa)
-
-
Ben denedim düşmedi. -
Kasada Hesap Kapat yaptımı kasiyer ? Enson bu işlemde düşmesi lazım.
-
Bugün bulgur bakliyat kampanyasına katıldım öğleden sonra 3:30 gibi teslim edildi money ne zaman gelir -
quote:
Orijinalden alıntı: sucre
Bugün bulgur bakliyat kampanyasına katıldım öğleden sonra 3:30 gibi teslim edildi money ne zaman gelirGenel kampanya ise normalde aynı gün içinde gelmesi lazım. Kendi TBG Kampanyanızı oluşturduysanız 2 gün içinde....
-
düşüyor
aldım ben 2 kez ... 2 adet kendime , 4 adet köye ..... 4 adet aldığım siparişimde 4 ü için 149 tl gösteriyordu yani adet olarak 37 tl gibi bir şey ....... tost deneyeceğim bakalım iyi mi olacak
-
Süzmeyle tost
-
internette epey videosu var ..
normalde eskiden beyaz peynir ile yapardım kaşar kullanmazdık , çok güzel olurdu
sonraları kaşar kullandım ama kaşar pahalı çok kullanmak gerek. tek başına da olmuyor sucuk salam vs ile daha iyi oluyor
ama beyaz peynir kullanmak hem ekonomik hem daha lezzetli bana göre, domates ve yeşil biberle de daha bi lezzetli oluyor.
önceleri hep alırdım ama tost için kullanmamıştım bir bakalım
böreklerde lor peyniri yerine bu da kullanılabilir lor ile aynı paraya geliyor
akıtma dediğimiz bir hamur işi var onun arasında koyup dürüp kahvaltıda çay ile tüketmek te çok güzel (roka - maydonoz ilavesi ile)
cacık yapımında da süzme yoğurda karıştırıyorlar
yani kullanım alanı geniş.
-
Ben süzme peyniri çok kullandım Migros marka ve bahçıvan arasında pek fark börekte de kullanıyorum almak üzereyken bitti alamadım ben bulan varsa alsın bedava -
Teşekkürler gelmiş
-
Nasipse uygun bir zamanda deneyeyim hocam. Bakalım nasıl olacak. :) Teşekkür ederim.
-
Bilmiyorum yaptımı. Ama mağazadan 2al 1 öde şeklinde alan arkadaşlar olduysa demekki oluyo. Bizim kasiyer beceremedi o zaman. -
Sanalda üründe "Sepette 2.cisi Bedava" veya "Sepete 2 Adet Ekle" yazisi yoksa mağazada da geçerli demektir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ExtralargeMağazadada geçerli :D
3 mağazada yoktu. en son bulduğum mağazada düşmedi bende orda sanal mağaza teslim sipariş verdim aldım
-
500/250 TL hocam
-
Bana kişiye özel geldi hocam dediğiniz kampanya değil
-
Anladım.Teşekkürler bilgilendirme için. -
Çiğ süt almaktan başka çaren yok, araştırıp bir süt satıcısını bulup artık oranın müşterisi olacaksın...
-
www.money.com.trEmekli Kampanyalarıhttps://www.money.com.tr/mc/money-kampanyalari/emekli-kampanyalari/301
-
Önceki mesajlara baktım ama tam çözemedim. Bu şifre ile kampanya tanımlama ( madam Coco, İpragaz vs..) bunları tanımladık ama ekranda görünmüyor evet. Buna rağmen tanımlayıp da siparişi tamamlayanlara Money yükleniyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X