Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6887. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 20 Misafir (4 Mobil) - 26 Masaüstü8 Mobil
5 sn
137.877
Cevap
3.050
Favori
17.811.774
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
380 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 68856886688768886889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seç al ürünleri sepette düşmeyen sadece ben miyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dekareme kullanıcısına yanıt

Kaynatma kelimesine takılmışsınız, ısıttım deyim. Dolaptan çıkardığım sütü çocuk soğuk içmesin diye ılık hale getirmek için ısıttım ancak daha ılımadan direk çökelek oldu. Yani ya sütün son kullanma tarihini değiştirdiler ya da süt zaten bozulmuştu biz dıştan bakınca fark etmedik. Kime güveneceğiz, üzerinde son kullanma tarihine daha var diye alıyorsun ve bozuk çıkıyor.

• Bu salak kampanyayı migrosa kim söylemiş 2 al 1 i money iade diye yapsana 2 al 1 öde ne değişik değişik şeylerle uğraşıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzgarlibahce06 -- 9 Ocak 2025; 8:54:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BondMax kullanıcısına yanıt

Evet demi ya

ben de diyorum hasata nohutu 110 liraya hangi akla hizmet sepetimde tutmuşum diye zammı yapıştırmışlar

• BondMax kullanıcısına yanıt

2 Ay sonra o sepet 900 TL......

• DarthWorm kullanıcısına yanıt

Ne kampanyası hocam? Bugün sipariş vereceğim ama işime yararsa beklerim.

• DarthWorm kullanıcısına yanıt

Hocam kampanya nedir acaba ?

• Bu money kazanım kaldırdılar bi cevabımız olmalı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

Bahçıvan Tam Yağlı Probiyotik Süzme Beyaz Peynir 500 G
    https://www.migros.com.tr/bahcivan-tam-yagli-probiyotik-suzme-beyaz-peynir-500-g-p-98e187

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt

yeni sistemde kabul etmesi lazım.

• ipodlover kullanıcısına yanıt

Normal süzmeye göre tadı nasıl acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 9 Ocak 2025; 11:2:57 >
  • Benim anlamadığım, 2 al 1 öde daha iyi değil miydi..2 öde 1 ini moneye geri vermenin nesi iyi.. Sonuçta x2 para çıkıyor cebinden..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt

Ben de ilk defa deneyeceğim henüz teslim almadım.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Tabiki 2 al 1 öde daha iyiydi hocam, Migros parayı kendi içerisinde tutuyor tekrardan. Ben almadım kahvelerden falan.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    normalde öyle. ama iyimserler , olumlu tarafını bulmaya kendini adadı. olumlu yanı yok aslında, eski usul daha iyi idi.

• Az önce money gold üyeliği aldım. Ücretsiz kargo olması gerekmiyor mu arkadaşlar. Kime yazacağız bu durumu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zaten 2 öde 1 i moneyle geri verme demek, 3 al 2 öde ile aynı. yani aslında yüzde 50 değil yüzde 33 indirimli alınmış oluyor. Örneğin iki adet kilosu 100 liralık pirinç aldın ve 200 lira ödedin. Daha sonra sana 100 money iade verdi ve bu moneyle de gidip "ücretsiz dediğimiz" bir paket pirinç daha aldın. Başta zaten 200 lira ödemiştik ve buna karşılık toplamda 3 paket 300 liralık ürün almış olduk. Yani yüzde 33 indirim olmuş oldu. Migros bizi uyutuyor, uyanmak lazımm

• Aynen, milletin algıları bile değişti artık🤔

Bence ilgi gösterilmezse eskiye dönerler.. Bende almıyorum bu şekilde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 9 Ocak 2025; 11:24:30 >
  • oracal O kullanıcısına yanıt

Pirinç alırsak doğru mantk, ama indirimli başka bir ürün alırsak hesap nasıl olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 9 Ocak 2025; 11:47:59 >
  • oracal O kullanıcısına yanıt

Bu nasıl mantık anlamadım , 2 al 1 öde olsaydı da aynı mantıkla 3 ürün alıp %33 indirim hesaplamak gibi bir şey bu.

• 
Sayfa: önceki 68856886688768886889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.