< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6941. sayfa)
-
-
Tek seferde 3.000 TL üstü sanıp ben normal ödeme yaptığım için ben alamadım 300 Money para
Ama parça parça alıp yatmış :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de benzer düşüncelerde olduğumdan dolayı bu kampanya tarzı başladığından beri hiç alışveriş yapmadım. Fiyatlar da epey bir şişmiş zaten pek çok üründe. Uğraştıracağını bilsem de parçalı alışveriş yapmayı planlıyorum. Zaten kartların market kampanyaları da saçma sapan oranlarda kazançlad vermeye başladı. "Tek seferde" nin de bir anlamı kalmadı artık bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her zaman yüzde elli indirimden yanayım
ancak 100 liram var diyelim
- yüzde 50 indirim olursa tanesi 50 lira olan çikolatadan 4 adet çikolata alırım (200 liralık ürün)
-2 al 1 öde olursa 4 adet alırım (200 liralık ürün)
-2 al 1 money iade olursa
3 çikolata alırım (50 liralık olandan)
1 tane 25 liralık alırım
1 tane 12,50 liralık alırım
1 tane 6,25 liralık alırım
1 tane 3 liralık
1 tane 1,5 liralık (197 liralık ürün alırım)
yanlış bir hesap yaptım mı bilmiyorum biraz kafa karıştırıcı
bu şekliyle bilmece bildirmece el üstünde kaydırmaca gibi
migros yöneticileri sanırım yeni reşit olmuş
bu saçmalıklarla çoluk çocuktan başka kimse uğraşmaz
dün qr ile 2 tane çikolata alayım dedim kasiyer kocaman adam yazık günah bulana kadar neler çekti
milleti palyaçoya çevirdiler abuk sabuk işler
satacaksan sat satmayacaksan böyle işlere ne gerek
bana hava hoş da millete eziyet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu gidişle, Bu kampanyalarla Herkesi Matematik uzmanı yapacaklar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 al 1 money'de 2 tane almış olmuyor muyuz? çünkü money parası sonra iade geldiği için işlem anında 2 tane çikolata alabiliyoruz.
-
enflasyonla herkesi ekonomist yaptılar, market kampanyalarıyla da bilmece puzzle ve matematik alanına oynuyorlar
-
“Ekonominin sorumlusu benim ben.” Bu lanet olası 4 kelime tınısı ile kulağımda çınlıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Money kazandırdığında tekrar alışveriş yapıyorsun. Ya teslimat limitini geçiyorsun ya da moneynin tamamını kullanmak için alışveriş tutarını artırıyorsun. Her koşulda sana ekstra alışveriş yaptırıyor, kampanya hevesiyle yaptığın ekstra alışveriş de cabası.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende şaşırdım. Aynısı oldu.
Şimdi baktım tek 300 money para görünüyor. İade para kısmıda görünmüyor, 120 tl vardı.
Güncelleme; Şimdi düzeldi. MoneyPara 420, Money 445 görünüyor. 120 iade ücreti, 145 diğer money kampanyaları.
31 Mart'a kadar geçerliymiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 22 Ocak 2025; 3:16:54 >
Anlık alabileceğimiz çikolatayı değil de hocam totalde alabileceğimiz çikolataya göre hesap yaptım
ve çok fazla işlem gerekiyor tek seferde alınmıyor
money yattıkça git harca bidaha al money yatsın git harca bidaha al kısır döngü
Neyin sorumlusu degilki ? Delirmemek elde değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X