< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 22 Ocak 2025; 7:28:57 > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6937. sayfa)
-
-
Ok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski kampanya düzeninde 2 al 1 öde çok fazla yapılmıyordu, genelde ikinciye yüzde elli ya da 3 al 2 öde türevi kampanyalar daha çok oluyordu. Mesela peynir kampanyasında hala ikinciye yüzde elli ile devam ediyorlar. 2 al 1'i iade kampanyası eskinin 2 al 1 öde kampanyasından daha çok yapılacaksa bence bu yeni düzen daha iyi. Sonuçta money kullanarak money kazanımı olduğu için sadece ilk alışverişte fazla ödeme yapmış oluyorum.
-
İyi de benden çıkan yine 20 lira. Ha money olmuş ha lira. 2 ekmeği aldım sonuçta.
Belki şöyle düşünürsek daha anlaşılır olur. Migrostan 2 çikolata ve 2 ekmek aldım. 60 yerine 40 lira ödedim. Bakkaldan alsaydım 60 lira ödeyecektim
İstanbul'da yaşayan arkadaşlar için ise, İstanbul kart gibi bir avantaj da var üstelik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bakkal ve büfelerin akın akın saldırdığı bisküvi kek çikolata hariç diğer kategorilerde 2 al 1 iade kampanyaları bana göre de gereksiz. ve o kampanyalara genelde katılmıyorum.
-
Merhabalar. Dün moneypay cüzdan ödeme şeklinde (dijital kod ile yükleme yaptığım) QR okutarak çikolata aldım. Henüz iade gelmedi. QR okutarak ödeme yaparken normal kart ile mi ödeme yapmak gerekiyordu. Bilgisi olan var mıdır?
-
bu cikolata kampanyaya dahil degil demek icin birakilan acik kapi gibi duruyor. sonra ugras dur neden dusmedi diye.
once qr karmasasi sonra bu. zaten fiyatlar da bindirimli. iyice isi bulmacaya dondurup bunalttilar tuketiciyi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ÖDEME yöntemi farketmez.ister money puan olsun ister kredi kartı puanı ya da money pay.Yarın sabah yatmazsa kayıt açarsınız.
-
Konu başka ben yaptığım anketten bahsediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben çikolataları aldığım gibi moneyler anında yattı
yazmama olayı düzeltildi.
şayet yerel ve diğer ulusal marketlerdeki fiyatlara bilinmeden veya araştırılmadan 2 al 1 iade veya öde veya beleşe giib kampanyalara sazanlama atlayan dh sıcak fırsatlar migros konusunda olacağını sanmıyorum.
https://www.migros.com.tr/eti-canga-45-g-p-6b5391 mesela fiyatı 14.50tl 2 adet alımda 7,25tl ye gelecek. normal fiyatı da en uygun satış fiyatıyken iadeyle çok çok uyguna geliyor.
https://www.migros.com.tr/toblerone-sutlu-cikolata-100-g-p-6b6f2a 89,90 TL bu 40tlye gelecek en uygun marketlerde 110-120tlden satılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 21 Ocak 2025; 15:13:54 >
-
bir diger farki online siparislerde (magazada nasildir bilmiyorum) sana yatan moneylerin hepsini bir cirpida ozgurce harcayamiyorsun, illa money bakiyenin yuzde 20 fazlasi kadar urun aldiriyor ve burdan da seni daha fazla harcattirarak bir tasla iki kus vuruyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mağazada tamamı harcanabiliyor.
-
Fark sudur hocam.
2 al 1 iadede birim 10 tl baz ise 20 odersin 10 money gelir harcarsin yine ayni urun 30 urunu alirsin 20 ye indirim orani yuzde 33 dur.
2 al 1 ödede 20 urun alir 10 odersin indirim oranı yuzde 50dir.
bizim yapılan anket üzerindeki yazışmada 2 al 1 iade diye birşey ne ankette yazılı ne de benim yorumlarında. benim sorduğum soru açık net 1 alana 1 bedava ile 2 al 1 öde arasındaki fark nedir? anketin grafiğine ve benim grafiğe yazdığım yazıya bakarsanız anlaşılır. 2 al 1 iade ile alakası yok konunun.
1 alana 1 bedava ile 2 al bir öde arasındaki fark nedir? soru bu.
-
Hocam aynı HATALI hesaplamayı ısrarla yapıyorsun. Neden illa kazanılan moneyle aynı ürünü almak zorundayız ? Mantık hatası yapıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 21 Ocak 2025; 15:39:47 > -
Arkadasim ilaki aynisini alma farkli al farketmez. Sonuc itibariyle harcadigina bak.
20 harcayip 10 verirse 30 harcayip 20 oduyorsun fayda 10 tldir 30 tlde. Ne aldiginin onemi yok 30 harcayip 20 odersin.
Ha ben 2 ci aldigima indirimi katmam indirimsiz aliyorum yada moneyimi nakide cevirebiliyorum dersen farki yok.
Migrosun daha yuksek maliyetle fazla harcatma taktigidir bu 2 al 1 iade. Genel tum money kampanyalarida bunun uzerine kuruludur.
Abur cubur seven, tüketen ve indirim kampanyalarını da takip edip faydalanmaya çalışan birisi olarak Migros'un bu çikolata kampanyasından faydalanmadım.
HEm kampanya/indirim adı altında zorla puan satmaları hem de fiyatlarındaki aşırı şişirme sebebiyle kendimce protestomu yapıyorum. Bu sayede benim şubem 30-40 adet daha az çikolata satmış oldu. Sanırım forumda benim gibi düşünen arkadaşların sayısı da az değil. Dilerim satış adetleri ülke genelinde düşmüştür de Migros bu saçma sapan kampanya adı altında puan satma işinden tez zamanda vaz geçer.
-
Sayin hocam anketten haberim yok.
1 al 1 hediye ile 2 al 1 ode ayni seydir zaten.
Ben 2 al 1 iade olarak okudum bu yeni money kampanyasi tamamen farkli bir olay.
Anket nerede bu arada gunlerdir takip edemedim konuyu
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160510323
burada sordum ben farklı bulamadım. 1 al 1 bedava ile 2 al 1 öde arasındaki fark nedir diye yazdım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X