< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6935. sayfa)
-
-
Katalog ürünü ülker napoliten de dahil...En uygun ürünlerden biri. 2 farklı karttan 20şer ader adet aldım.Moneyler eksiksiz yattı.
-
Beyler daha önce soruldysa kusura bakmayın.
3000e 300money yatmış. Bununla çikolata 2 al 1 money iadeden alışveriş yapsak ordan iade money alabilirmiyiz ?
-
Money'den Money Kazanılıyor......
-
Evet. Arkadaşlar tüm kampanyalarda money ile ödeme yaparak money kazanabilirsiniz. Tüm tutarı ödeseniz bile kazanım sağlarsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bind dubai çikolata nasıl
Tesekkur ederım
Mıgrostan az once alısverıs yaptım. Eve gelınce fark ettım sanırm cep telefonumu yanlıs yazmıs. Nasıl bir yol izlemeliyim?
merhaba. Sanal Market çöktü mü? Ana sayfa sürekli yeniliyor. sayfa tam olarak açılmıyor.
-
İade edip yeniden alın derim......
-
2 al 1'i iade kampanyaları fiyat olarak genelde makul olurdu ve gerçekten indirimli fiyattan aldığımı hissederdim en azından katıldığım makarna ve bisküvi kampanyaları öyledi. Bu çikolata kampanyasında sanki eskiye dönülmüş fiyatlar önce bindirilmiş sonra kampanya yapılmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkeles84 -- 21 Ocak 2025; 12:16:47 > -
Bundan sonraki kampanyalarda öyle yapmazlar umarım. Bu şekilde daha iyi.
Bu arada, magazadan denemelik islem yaptım, 10-15 dakika içinde moneyler yattı.
Mağazada aynı üründen 10 adetten fazla vermediler. Mağazadan çıkıp tekrar girip almamızı nasıl engellerler onu bilmiyorum da Bu arada kazanılan moneyler tüm ürünlerde kullanabiliyormuyuz sigara, alkol vs vs.
-
490 TL tutarında çikolata aldım ve 420 TL puan yatmış ne iş?
Çikolata indirimliydi indirimsiz fiyattan saydı desem 70 TL az yatmış oluyor hala anlayamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 21 Ocak 2025; 12:29:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
490 TL ye 245 TL yatması gerekmiyormu ? 420 TL fazla değilmi ?
-
Bu ürünü alan arkadaşlar; dış paketini açtıktan sonra elleniriniz yıkamanızı tavsiye ederim. Dışında kırmızı boya kalıntısı var sanırım, ıslak mendille silince kırmızı-pembe rengi oldu mendil (çok aşırı olmasa da).
Normalde bu konuya Migros dışında paylaşımlar da yapıldığı için yazmıyordum ama sağlık riski söz konusu olunca yazma gereği duydum.
-
Aynen kardeş geçen damak lokum aldım 30 TL ye şimdi 75 TL olmuş !
Emin ol aynı şeyi sorguluyoruz ustam
Edit: Hâlâ bir sebep bulamadım. Neyse çok sorgulamaya gerek yok gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 21 Ocak 2025; 13:10:24 >
-
Arada fark yok zaten amaç aynı mali faydayı sağlayan farklı kampanya söylemlerinin tüketici üzerindeki etkisini ölçmekti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 21 Ocak 2025; 13:42:2 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X