|
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6936. sayfa)
-
-
Arada fark yok zaten amaç aynı mali faydayı sağlayan farklı kampanya söylemlerinin tüketici üzerindeki etkisini ölçmekti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 21 Ocak 2025; 13:42:2 > -
Bir kaç ay önce 19.90 a alınan tablet çikolatalar 75 tl olmuş.
Ne oluyoruz abi? Hani enflasyon düşüşteydi????
-
Arada nasıl fark yok..10 liraya aldığın bir gofret 1 alana 1 bedava olunca(yada 2al 1 öde )5 tl ye gelir..2 öde 1 iadeyle 10 tl ye gelir..bu vesileyle, kestane balının diyarından herkese selam olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 21 Ocak 2025; 14:2:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 al 1 iade değil, 2 al 1 öde yazılı. ve 2si arasındaki fark nedir? 2sinde de ödeme 10tl lik gofrette 5tl oluyor.
-
-
yanlış konuşulan ankette yazan 2 al 1 öde. 2 al 1 iadeyi siz yazmış konuşmuşsunuz. benim cevapladığım ankete bakın ne yazıyor. ve konu nedir. şuanki 2 al 1iade ile alakası yok anketin ve yazılanların.
-
Ok,eski kampanyayı niye konuşuyorsunuz ağa? Şu an gündem yeni kampanya.. benim anlamadığım bu şekil daha iyi diyenler ,neresi iyi? Ha esnaflardan bize ürün kalıyor artık x2 ödesekte...bu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 21 Ocak 2025; 14:16:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Beyaz çikolata neden çikolata değildir?
çünkü, kakao tozu içermediği için kakao tozundan gelen kalsiyum, bakır, magnezyum, potasyum, fosfor, sodyum ve çinko gibi mineralleri daha az içerir ya da içermez. kakaoda bulunan kafein ve teobromin de bulunmaz. son olarak da antioksidan içermez.
yani sadece yağ ve şeker yiyorsunuz.
-
onu anketi açana yazman lazım.
ayrıca çikolata bisküvi keklerde en iyi kampanya migrostan sürekli alışveriş yapanlar için 2 al 1 iade kampanyası. zira 2 adet 10 tllik gofrete verilen 20tlnin 10tlsi money olarak yatıyor ve gofretin adeti 5tl ye geliyor. ve bakkallar marketlerin büfelerin bu iade işlerine gelmedikleri için reyonları boşlatmıyorlar. tabi bazı ürünlere yine saldırmışlar o ayrı konu. ürünleirn birçoğu alınabiliyor en azından.
-
Arkadaşlar 200 TL 'lik ürün alımında 150'si money 50' si kredi kartıyla ödeme yapsak money kazanımı sağlayabilrmiyiz ?
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ExtralargeArkadaşlar 200 TL 'lik ürün alımında 150'si money 50' si kredi kartıyla ödeme yapsak money kazanımı sağlayabilrmiyiz ?
100 money yatıyor denendi.
-
Moneyle ödersem money kazanır mıyım? sorusu tüm forumda en çok sorulan ve en çok cevaplanan soru olabilir.
-
-
evet
-
Cebe değilse nereye geliyor hocam? 20+20 çikolata aldım. Gelen 20 money ile de iki ekmek aldım. O ekmeği yandaki fırından almam ile migrostan almam arasında ne fark var?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yandaki fırından moneyle alamıyon işte hocam,farkı bu😁
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X