yeni kampanya matematik dehalarını da ortaya çıkardı. 2 al 1 öde ile 2 al 1'i iade kampanyaları aynı indirimdir arkadaşlar %50. İade kampanyası sadece mağaza sadakatinizi arttırır. |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6939. sayfa)
-
-
Tavukmu yumurtadan, yumurtamı tavuktan misali
-
Bu saatte migrosa gittim ve istediğim tüm ürünler reyondaydı
Hatta yılbaşı indirimiyle 29,90 olan nestle çikolata bile 7 adet duruyordu 6 adet aldım
Kampanyanın dezavantajı olsa da
Bana göre avantajı daha çok
Zamanla millet migrostan elini eteğini çekecek
Sonra eminim yeni kampanya yapmaya başlayacaktır
En azından ilk yararlananlar migrostan alışveriş yapmaya devam edenler olur
Normalde izdiham oluyordu
En basiti fındıklı çikolatalar 2 al 1 öde olduğunda çikolatayı reyonda bulmak imkansızdı
Bu haliyle istemedğim kadar her marka çikolata buldum
Yine de eski money puan kampanyaları tbg kampanyaları da gelmeli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tartışma daha çok su kaldırır. Herkes hesabını kitabını yapar ve ona göre alışveriş yapar. Hesap kitap dedim ama o en zoru ve herkesin alışveriş alışkanlığı ve Migrostan ne kadar alışveriş yapıp yapmadığına göre değişir.Kısaca herkes kendi baktığı pencereden görüşünde haklı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alışveriş için forumu takip eden kişi belli bir ölçekte hesabını kitabını biliyordur o yüzden herkesin hesabı kendine.
-
eskisine göre şöyle bir avantajı var. Banka kampanyaları
misal banka 500 tl ye 50 puan veriyor
500 tli li alışveriş yaptığınızda 250 ye iniyor bonus alamıyorduk
şimdi hem bonus alıyoruz hem de 2 üründen biri money olarak geliyor
-
Aynı değildir. Hadi Migros haricî hiçbir yerden alışveriş yapmadığınızı kabul etsek bile, moneyler ile banka puanları ve indirim kuponları birleşmiyor. Artı olarak aylık yüzde 4 faizin olduğu ortamda paranı bedavaya Migrosa işletiyorsun demektir... Var mı dahası? Ama görüyoruz ki Migros algıyla oynama işini iyi başarmış.
-
Aynen bildirim gelmiş kampanya yüklemeniz yapıldı diye. Manoy prodan yüklemiş olduğum bakiyelerden harcama yapmıştım 300 TL yatmış
2 al 1 money iade konusunda kendi açımdan bakarsam 2 pozitif durumu var.
Birincisi sık sık bankaların 1.000tl üzerine bonus/chippara/word puan vb. adımlarını daha kolay tamamlamamı sağladı. (Bu arada migros moneylerde gün içinde bir kaç saate geliyor)
İkinci husus ise bu kampanya ile elde edilen moneyi aynı ürün alımına harcarsak eski kampanyalara (1 alana 1 bedava ) göre kar oranı düşük oluyorken eldeki moneyi devam eden peşpeşe günlerde devam eden ürünlere yatırdığınızda (tüm moneyi burada kullanabilirsiniz) bu alışverişten de money kazanımı oluyor ve kazanılanı da sonraki kampanya da kullanıyorum ve çok daha kazançlı oluyor. (Ayrıca çikolata kampanyalarında sevmediğim bir husus toptancılar yerel market vs. rafları talan ediyordu şu an daha sakin ortalık)
-
Benimde öyle moneypro bakiyeleridi :) bu sefer hemen yattı inşallah herkesin sorunsuzca yatar
-
Herkese aynı anda yüklemişler herhalde, benim de geldi 300
İyzicodan aldigim Moneypro bakiyelerden 600 gelmiş oldu cok güzel oldu böyle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet, bana da yatmış...
Sanal Market 1500e kod var mı arkadaşlar
HEDIYE150 yi dene...
Arkadaşlar çikolatalarda 1 den fazla alınca hepsinin moneysi yatacak mı birinin mi ?
Hepsininki yatıyor.
-
Bugün 20 adet aldım,10u iade olarak yattı.
-
Yav bonus card puanları neden çıkmıyor 2 gündür, sipariş vereceğim kart bilgilerini girince bonus puan bilgisi gelmiyor. Artık kullandırmıyor mu yoksa?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X