< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6957. sayfa)
-
-
Zeytin kampanyası öneriler nelerdir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bağcı al. Seç-al'da verdiklerinden bu yana başka zeytin almıyorum.
-
bu kırtasiye ürünlerinde 2 .si 1 tlden adam gibi yararlanan varmı sepetde fiyatlar uymuyor.2.yi 1 tl yapmıyor sebepi nedir?
-
İnanmayın şöyle şeylere, HB dahil bir çok alışveriş platformu, piyango kumarhane işlerine de başladı. Baktılar tabi bu işte iyi para var, ne demişler her zaman kasa kazanır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gürağaç Doğal Salamura Yağlı Siyah Zeytin özellikle marmarabirlikle kıyaslandığında nasıldır acaba.Deneyen arkadaşlardan yorum rica ediyorum.
2.ye %50 indirimle kg 131,25 TL'ye geliyor.
merhaba @Moldova_lover hocam, bende seç-al'dan bağcı almıştım.Dediğin gibi iyi zeytin bizde beğendik fakat marmarabirlik vs bağcı mı deseler marmarabirlik derim.
Puanlama yapacak olursam marmarabirliğe 10 bağcıya 8 puan verirdim.
-
Bağcı güzel tavsiye ederim ,güragac 1kg mor kapaklidan aldim küflü çıkmıştı iade etmistim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu an sadece tek ürün çeşidi olunca düşüyor. Gerisini ben de anlamadım
Karışık ürünlerde en düşük olanları 1 TL den geçiyor galiba
Arkadaşlar selamlar. Sucuklardan ne tavsiye edersiniz? Fermente sucuk iyi midir?
kıyma baharatlar ile , koruyucu maddeye sarılıp, uygun şartlarda kendi kendine mayalanması beklenir. (fermentasyon)
sucuk aynı şekil hazırlanıp, özel makinelerde ısıl işlemden geçirilip , tüketime sunulur. (ısıl işlem)
fermentasyon doğaldır, daha iyidir. uygun şartlarda yapıldıysa tabi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgilendirme için teşekkürler. Önerdiğiniz marka var mı?
Kardeşim selamlar.O zeytini ben şarküterideki elemanlara sordum.onların yalancısıyım ama çok aşırı tuzlu dediler.O yüzden onu denemedim.
-
Maret iyidir.Ama fiyatı bayağı artmış.
https://www.migros.com.tr/maret-dana-kasap-sucuk-400-g-p-d8d1b4
-
Fişlerinizi de qumpara uygulamasına yüklerseniz onlar da CakbiPati derneğine cüzi bir bağış yapıyorlar.
Referans Kodu: JGAFK1FV83
-
-
ilk kullanıcı kaldıysa olur.
-
Kırtasiye kampanyası mağazada geçerli mi? Uygulamada görünmüyor, ayrıntı da yok.
-
şahsen ben, tarım kredi'nin 180 gramlık fermente küçük paketlerinden alıyorum. o da canımız çok çekerse. piyasa markalarından uzun zamandır alamdım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X