Mağazaya gittim geldim. Money iadesi 20 dk sonra geldi. Hazırda %50 değerli kampanyasını bekliyorum |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7003. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
İçindekiler
Kızartılmış Yer Fıstığı [Yer Fıstığı, Bitkisel Yağ (Palm Yağı)], Kızartılmış Mısır [Mısır, Bitkisel Yağ (Palm Yağı)], Kavrulmuş Badem, Tütsü Aromalı Sos (%4) [Şeker, Tuz, Buğday Unu (Gluten), Dekstroz, Topaklanmayı Önleyici (Silikon Dioksit), Aroma Arttırıcılar (Disodyum İnosinat, Disodyum Guanilat), Tütsü Aroma Vericisi].
-
İçeriği o kadar kötü diyorsunuz yani ? Bu enflasyonist süreçte bunları da arar olacağız.... Kesin ve NET....
Siz alıp denediniz mi ürünü ?
-
Badem oranı yüzde 10-15 arasındadır büyük ihtimal.
-
30 TL 'ye ne olacaktiki hocam ?
-
Az çok tahmin edebiliyorum bunun yerine master nut 400g daha FP Bence içinde Hatrı sayılır
Antep fıstığı yüzde 12
Badem yüzde 5
Fındık yüzde 5
Kaju yüzde 5
var en azından
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ama o üründe TÜTSÜ yok :)
-
bugün saat 14.00 17 00 arası moneyler %50 değerli
-
Moneypay hazır limit kullarak alışveriş yaptığımızda geri ödemeyi moneypaye dijital alışveriş kodu yükleyerek yapabiliyor muyuz
-
quote:
Orijinalden alıntı: barikat2005bu peyniri alıp deneyen var mıdır? tadı iyi mi? tavsiye eder misiniz?
2 Al 1 Öde ile iyi fiyat gibi geldi
bu üründen dün aksam 2 adet 99,9x2=199,80TL ödeyerek mağazadan aldım. 1 iade money puan gelmesi gerekmiyor muydu? hala hesabıma yansımamış???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barikat2005 -- 7 Şubat 2025; 12:50:37 >
-
İade kampanyası yoktu bunda hocam. 2 Al 1 Öde vardı. Mağazada geçerli değildi. Sanala özeldi. İade edin. Money gelmez....
-
ikincisi %50 indirim ile iyi fiyat daha önce ürünü alıp deneyen var mı?
-
Bu tarz ürünlerin içinde genelde sacmasapan bir suru kimyasal oluyor. Normal kuruyemis gibi değil yani
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bu nr2-3 çok kötü...seç-aldaki master nutı alın.
-
Tavuk yemi dediler ama ben alacağım :) Tütsü aroması için.....
-
300 money kalmış başka hesapta bekleyelim bakalım 450 olacakmı.
-
petrol ofisi kodları ekleniyor
-
bu bende 64,95 tl görünüyor money indirimli 32,45 tl yok neden böyle
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X