< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7004. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Benim son siparişte 1 gün sürmüştü :)
-
Money uygulamasından Bugüne özel 2 saat geçerli çarkı kaçırma bildirimi geldi ama çark nerden çıkıyor bulamadım.
-
14 - 17 arası %50 daha değerli kampanyasında "Başka kampanyalarla birleştirilemez" diye yazıyor. Bugünkü 2 Al 1 Money İade ile birleşmeme olasılığı var yani. Böyle alışveriş yapmayı planlayanların bilgisine.
-
Chat kısmından MH' lerine sorun hocam. Garanti olur......
-
Öyle bişey göremedim ben nerede yazıyor ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 7 Şubat 2025; 13:46:36 > -
Money %50 başladı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Onların dünyadan haberi yok ki bunu bilsinler
-
Mesela 500 TL Normal eski money vardı. Kampanyada %50 değerlenince 750 Money olarak görünüyor. Bunun hepsini değilde 250 Moneyini harcarsam kampanya bitince hesabımda kaç money kalacak ?
-
250 kalacak
-
Öyle deme usta, hepimiz bu fani dünyada geçiciyiz. Her şey boş aslında....
-
%50 artmış gözüküyor fakat kullandırmıyor. siz kullanabiliyor musunuz?
edit: bir kaç kez gir çık yapınca çözüldü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MavericKB -- 7 Şubat 2025; 14:1:18 > -
Eee zaten 500 vardı, 250' sini kampanyada harcadık geriye 250 kalıyorsa ne anladım ben bu işten ? Hepsini harcamadıktan sonra %50 moneyin anlamı yok ki...........
-
15-18 şubat sütlerde indirim olacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bay baykuş14 - 17 arası %50 daha değerli kampanyasında "Başka kampanyalarla birleştirilemez" diye yazıyor. Bugünkü 2 Al 1 Money İade ile birleşmeme olasılığı var yani. Böyle alışveriş yapmayı planlayanların bilgisine.
Acaba burda tıkla gel al gibi veya kodlarla demek istemiş olabilir mi
-
https://www.migros.com.tr/emsal-osmaniye-yer-fistigi-200-g-p-7b4928
bu ürün nasıl ? 400 gram 36 lira?
-
bende %50 artmış göstermiyor neden olabılır acaba?
-
Ödeme adımında puanlarımda gösteriyor.
-
Ucu açık bence.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X