Money uygulamasında ki kampanya koşullarında böyle bişey yazmiyor ekran görüntüsü alıp alışverişimi yaptım. Yatirmazlarsa ugrasiriz bizde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7006. sayfa)
-
-
bu ben de 69 tl değil de 139 tl görünüyor nedendir
-
Bölgesel hocam.
-
Money cüzdan tarafında şöyle detayı var ama hiçbir yerde çark gözükmüyor. 1000 kişi bitti galiba.
Düz: Gerçi zaten 6 Şubat diyormuş şartlarda. Bildirim bugün geldi halbuki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkaray -- 7 Şubat 2025; 15:41:5 > -
6 şubat yani dün bitmiş
-
Evet ben de sonradan fark ettim ama çark bildirimi de dün değil bugün geldi. Kayda değer bir şey vermezdi zaten ama.
-
Bademler irili ufaklı ve çok tuzlu... badem harici diğerleri çok iyi, antepfıstıkları kabuksuz iç olarak var ve taze. Benim denediğim böyleydi.
-
Nestle damak 2. Si 1 TL kampanyası bitti mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk kaydı saat 13.50de ben açmışımdır muhtemelen çünkü moneylerin arttığını gördüğümde vermiştim siparişi. Daha sonra da birkaç kere ulaştım ama malaesef sonuç yok. Bilinçli olarak yaptıklarını düşünüyorum kampanya bitince yüklerler moneyleri.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Komili Natural Sızma Ayvalık Erken Hasat Soğuk Sıkım 5 L-1400 TL
Kristal Naturel Sızma Zeytinyağı Teneke 5 L-1150 TL
https://www.migros.com.tr/komili-natural-sizma-ayvalik-erken-hasat-soguk-sikim-5-l-p-3f05b6
https://www.migros.com.tr/kristal-naturel-sizma-zeytinyagi-teneke-5-l-p-3f058f
-
-
saat 11 lerde gördüm ve sepet oluşturmaya başladım ve 15:36 da sipariş verebildim. bazı ürünler sepetten çıkıyor bazıları tek kalıyor (2 al 1 öde olmuyor) çünkü. darısı sizin başınıza ben sabrettim puanları harcamadım belki tekrer bu kampanya gelir diye ki geldi 829 puan 1244 oldu. daha ne olsun . bu ürünleri başka sitelerden en ucuz yerlerden bulup alsan bile bu kadar fayda sağlayamazsın.
-
Yeni tuzak da 1,5 kat money kullanimi. Moneyler biriksin istiyor ve kampanyayi da kacirmamak icin her gun takip ettirecek.
Musteriyi bu kadar ugrastirmasa da normal alisverisimizi yapsak olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
seçili paketli kuruyemişlerdeki ikinciye % 50 indirim fiziki mağazalarda da geçerli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yeni anket gelmiş. Tüm sirlarimizi 10 moneye verdik:)
kendimi keriz gibi hissediyorum. Hazırlandığı için siparişi iptal de etmediler. gece 1000 money kullandım gündüz 500 money ziyan oldu. Hisse senedi satarsın 5 tavan gider ya aynen öyle.
Neyseki 300 liralık ürünü eksik göndermişler money iade talebi açtım birazını kurtardık.
Bu kafayla kimse gece sipariş falan vermez bunu bilsinler.
Bu ürünlerde geçerlimi hocam ?
-
494₺’lık Alışveriş 394₺ money ile ödendi 247₺ money vardı 147₺ money de hediye geldi.
İleri tarihli meyve sebze + tekrar 2 paket Master Nut 400 gram sipariş ettik yine fp kötünün iyisi.
Fakat bazı arkadaşlar sipariş tarihini daha da ileri atabiliyormuş bizde ona ekstra teslimat ücreti çıkartıyor o yüzden onu değiştiremiyoruz..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben şunu aldım. 32 küsur + 2. %50 indirimle 48 küsur ödedim kasada. diğerleri yoktu markette.bunda geçerliyse onlarda da geçerlidir bence.
https://www.migros.com.tr/master-nut-x-nr2-karisik-kuruyemis-160-g-p-7b4998
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 7 Şubat 2025; 17:33:32 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X