Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7038. sayfa)

5 sn
141.386
Cevap
3.090
Favori
18.122.248
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
381 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 70367037703870397040
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türk telekom prime kodu ile 1000 tl ve üstü alışverişe 200 money iadesi var. alışverişi birikmiş money ile yaparsak 200 money yatar mı acaba

• tech.man kullanıcısına yanıt
    Şimdi kod kullanirsak , yağlarda ki iade kampanyası sebebi ile kodun money Side ayrıca yatar mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mitescere kullanıcısına yanıt
    Aynı money gibi wın hesaba iade

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnsenAnsen A kullanıcısına yanıt

İade gelen moneyleri kullansanızda money iadesi gelir. Aynı kartlada sorun olmaz.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt
    Bugün baktım, moneyleri istanbulkarta aktarım yok money.com.trde

• cuysal3456 C kullanıcısına yanıt
    31 Ocak ta sonlandı

• mitescere kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• cuysal3456 C kullanıcısına yanıt

ben uygulamadan bulamıyorum. buradan bir arkadaş link vermişti, her seferinde o linkten aktarım yapıyorum.

www.money.com.tr
    İstanbulkart - ASİS Kart Eşleştirme
    https://www.money.com.tr/mc/moneyleri-kullan/asis-istanbulkart-bakiye-aktarma/273

bende şimdi denedim, aktarım kalkmış. bu kötü oldu. Artık moneyleri alışverişte kullanacağım, mecburen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.isson76 -- 12 Şubat 2025; 16:39:20 >
  • Dark-Eagle1903 kullanıcısına yanıt

Elinizde kodlar varsa hepsini ekleyin money uygulamasından, tek tek ekleyip kullanmak gibi birşey yok, eklediğiniz kodlar kampanyalar sayfasında görünüyor.

Koda göre money yüklenmesi, yaptığınız alışverişin fatura tutarına göre yapılıyor. Yani alışverişi yaparken money kullansanız bile fatura tutarını değiştirmeyeceği için koda uygun fatura tutarı oluşursa koddan ayrıca money gelir.

İki al money iade kampanyası, veya başka money kampanyalar (et tgb si gibi), mevcut kod varsa onunla birleşiyor.

Tek değişen şey, birden fazla kod birleşmiyor. Fatura tutarında göre kampanyalar kısmında eklenmiş kodlardan uygun olan birtanesi "kampanyaya katıldınız" durumuna gelip ondan money geliyor, diğerleri varsa onlar "money kartınıza eklendi" şeklinde görünmeye devam ediyor.

Bildiğim bu şekilde, elimden geldiiği kadar açıklamaya çalıştım, yanlış varsa arkadaşlar düzeltir zeten.

• lawyerdem kullanıcısına yanıt

Kullandığın money de nakit gibi işlem görüyor. Money kullanarak ta money kazanırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tech.man kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler , bütün kodları ekledim.

• Partner money hediyelerinde yeni sistemde money kac gunde yatiyor arkadaslar. Dun yaptigim ilgili kriterlere uyan moneyler bugun hala yatmamis. Madame Coco/PO vs.. Eskiden ertesi gun yatiyordu. Not. Sanalmarket alis verisleri.

eğer yakınlarınızda bonveno (metro market) varsa, yumurta için en uygun adres burası. Telefonunuza uygulama indirip 10'lu organik( barkod 0 ile başlıyor) yumurtayı 79,90 TL ye alabilirsiniz.

diğer 10'lu yumurta 55 TL. Dün iki paket aldım. Yanılmıyorsam barkod 2 ile başlıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.isson76 -- 12 Şubat 2025; 16:45:19 >
    Metro epey uzak hocam, teşekkürler

bu dediğim normal metro değil. Mahalle aralarına açılan ufak market. Metro ürünlerini satıyor.

Rica ederim.

migrosta 90 lira olan 150 gram hindi fümeyi 55 liraya aldım, meyve sebze + yumurta tarafında rakipsiz

pestisit konusunda baya denetim var, bonveno tam ihtiyaca uygun olmuş. Yeme içme de uygun

• Zeytinyağı kampanyasından sonra önümüzdeki günlerde hangi ürünlere "2 al biri iade" kampanyası var, biliyormusunuz arkadaşlar

• Sinsay S kullanıcısına yanıt

11-12 Şubat: Deodorant Ürünleri, 1 Litre Zeytinyağlar

13-14 Şubat: Çikolatalar ve Çikolata Kaplamalı Barlar

15-16 Şubat: Ton Balıklar, Şampuanlar

17-18 Şubat: Kağıt Havlular, Islak Mendiller

Bu şekilde paylaşmıştı bir arkadaş.

• dextrr kullanıcısına yanıt

Maşallah  

• 
Sayfa: önceki 70367037703870397040
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.