markete gitmeye değer gibi -300-500 money varsa yani |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7047. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Birleşiyor.
-
%50 money kampanyası sadece mağazada mı geçerli hocam? Tarih aralığı nedir?
-
Arkadaslar %50 moneyde sınır yoktu degil mi? 1.5 gömdüm cikolataya
-
Öncekilerde yoktu.
-
sanal markette cikmiyor, fiziki magazalarda var
bölge trabzon
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün migrosa gittim çikolata kampanyası için, bu çaya da baktım yoktu, 129 tl bedava bir fiyat bu çay için ama sanırım bölgesel.
Bu arada çikolata kampanyası moneyleri gelen oldu mu? 2 saat geçti alışverişin üzerinden halen gelen giden yok, diğer kampanyalarda dakikalar içinde yatıyordu moneyler.
Beyoğlu Dubai çikolatası nasıldır? Deneyen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada da yazıldığı üzere Migros müşteri hizmetleri temsilcilerinde sıkıntı var. "Money puanlarınız % 50 daha değerli" kampanyasında bir sorunum oluştu gerekeni izah edip anlatamıyorlar, şartlarda ürün iadesi olursa puan iadesi hesabı farklı olacaktır deniliyor, fazladan karttan ödediğim tutar iadeyi karşılamasına rağmen bir yerde eksiklik hissediyorum puanlarımda kısmi bir eksiklik var gibi, eksik ürün bedeli fazladan hediye edilen puandan düşmüş sanki, zaten ben de bunu anlamak için kampanyadan da bahsederek kayıt açıyorum ama alakasız cevaplar geldiği gibi en ufak ters bir şey söylesem seviyesizleşmeye hazırlar sanki yok böyle bir şey...
Bir diğer siparişimde suyum eksikti ondan bahsetmiyorlar sanki hakaret et bağır bana dercesine bir garip anlaşılması güç tavır takınılıyor, hakikaten pes yazılanlar doğruymuş...
1 ocakta (migros kampanyaları silmeden önce) alışveriş yapıp işbirliği moneylerinin hiçbiri kayıt açmama rağmen yatmamıştı. Son günlerde bu konuda moneyleri yatan birkaç kişi vardı, tekrar kayıt açtım yatmasi gereken money kadar alt limitsiz çek tanımadılar. (625 tl)
Yarın %50 kampanyası varmış money daha iyi olurdu ama bu da iyidir artık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
DENEMEK İÇİN ALMIŞTIM GÜZELDİ. SONRA 10 PAKET DAHA ALDIM. 4 DİLİM ŞEKLİNDE.HER DİLİM 50 GRAM
-
Mağazada money kadar alışveriş yapsak oluyordu değil mi?
-
Evet sadece mağazada geçerli .Tarih yarın
-
Demek istediğiniz 100/200/75₺ gibi moneylerin hepsini tanımladığınız halde bu ay içinde yaptığınız alışverişlerden yatmayan moneyler mi
Benimde gelmedi daha 3 saat falan oldu
quote:
Orijinalden alıntı: burak550Sabah ki yarım saatte geldi acaba hepsini money ile ödediğim için mi gelmedi diye düşündüm
Ürünlerin kampanyaya dahil olduğuna eminseniz sistemsel bir sorun vardır, gelecektir. Ben kampanyadan gelen Moneyler ile yine kampanyalı ürün aldım ve yine Money kazanımım oldu. Money ile ödemede bir sorun yok, ödeyebilirsiniz.
-
Trabzonda hangi mağazalarda var acaba bilginiz var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5552 -- 13 Şubat 2025; 19:8:35 >
Sayın forumdaşlar birkaç sorum olacak:
1-Yüzde 50 money değerli kampanyasının geçmediği ürün var mı?
2 kampanya mağazada geçerli oluyor mu?
3 Money kullanmada sınır oluyor mu mağazada?
Benimde moneyler yatmadi. 3 saat oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X