Sınır yok. |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7061. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
2 Al 1 öde mağazada geçerli mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanyalar kısmında emekliler için tanımlanan tüm indirimler gözüküyor. Kontrol edin o sayfayı. gözükmüyorsa sisteme tanımlanmamış olabilir.
-
Arkadaşlar yüzde 50 artırımlı money tek alışveriş için değil di mi ? Parçalı oluyor di mi?
Mağazada da geçerli, yeni aldim
Migros Jet mağazasından 2 adet 1.5 L Coca Cola aldım. Ödemenin tamamını Money ile yaptım. 90 Money yerine 60 Money düştü hesabımdan. Ben ekstra bir şey yapmadım, direkt kendi %50 daha değerliyi uyguladı kasada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hesaba tanımlı 900/100 Gel Al indirimi varsa üzerine 1000/200 Madame Coco ve 750/75 Paycell indirimiyle birlikte Kristal Naturel Sızma Zeytinyağı 5 L. ürünü 1149,95 TL yerine 774,95 TL'ye geliyor. Bölgesinde stoğu olup yararlanmak isteyenler bahsettiğim adımlarla kontrol edebilir.
https://www.migros.com.tr/kristal-naturel-sizma-zeytinyagi-teneke-5-l-p-3f058f?srsltid=AfmBOorX3uXaP0h4qquUdbQVGlOorvgDNxZglArGuyJqZt5uc_560Fip
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
%50 değerli money çikolatalarda geçmiyor sanırım çapraz işlem mi sayıyor. 266 liralık çikolata aldım 266 mani ile ödetti çikolataların birini mani olarak hesabıma geri yatırdı
2M migrostan başarıyla geçtik. Ödeme adımında indirimli kullanım seçtiklerinde sistem düzeldi.
@ysahin2000 Uşak merkez
@porazo ben MM den kullandım.
-
Ben komple çikolata aldım.
-
Arkadaşlar bu yüzde 50 arttırımı da tüm moneyi mi kullanmak lazım? 500 money var 750 mi alışveriş yapmak lazım illaki.
Beyler çok sık oluyor mu bu yüzde 50 değerli money kampanyası, illa bugün harcayalım mı puanları.
2 Defa sanalda bugünde mağazada oldu. Rutine bağladılar sanırım
-
%50 değerli money oldu mu ve çikolatalardan 1 i iade money oldu mu hocam
kavga etmeye gidiyom, tutmayın beni
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
MM migrosta bende kullandım ödeme sonunda otomatik düştü sistem. Mjette düştü. İlk mağazada hemen geldi moneyler ikinci mağazada fişte gözüküyor ama yatmadı yatarsa bir kere daha giderim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali -- 14 Şubat 2025; 15:59:4 > -
Bir tane hayırsever şu kasa adımlarını güzelce yazsa mümkünse money ödeme sayfasında ne yapılıyor suraya bir görüntü atsa acayip sevaba girer yoksa kasalarda bos yere bir sürü tantana olur. kimisi kampanya seçin kimisi online kullanın demiş net bir bilgi yok.
-
Dümdüz kasada tüm moneyleri kullanın dedim 900 money vardı toplamdan 1350 otomatik düştü başka bir işlem olmadı iki mağazadada
-
Cikolata aldıysanız, moneyleri geldi mi?
2m migros az önce aldım. Bilmiyorlar indirim görünmüyor hocam. siz muhatap olmayın money ile ödeyeceğim diyin. sistem otomatik düşürüyor.
Bana da aynısını dediler görünmüyor diye. Dedim siz hesabı kapatın , hesabı kapatınca otomatik düştü.
Bu arada parçalı da kullanılabiiyor. Mesela 500 money var 450 kullandınız diyelim sistem sizden 300 money çekiyor 200 moneyiniz hesabınızda duruyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X