Onceki mesajlarda biri yazmisti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7062. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekkürler hocam gidip tekrar deneyeyim olmadi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet iade moneylerde geldi.
-
Hakkımızı alırız
-
Migros tatlı tatlı yağmalanıyor
Tekrar tekrar sorti yapılıyor
Bende almak için almıyorum. Dursun moneyler. İhtiyacım olanı alayım, 1500 - 2000 TL 'lik çikolata almak nedir arkadaş. Diyabet Maratonunamı katılacaksınız. Isınma turlarına başlamışsınız. Her şey beleş para değil. Sağlık, sağlık, sağlık .....
-
-
Yaptığınız alışveriş 364.90 tutmuş. Money iki farklı tutarda düşmüş. Herhangibir hata bulunmuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam diğer alışveriş farklı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sanaldan verdiğim siparişte moneyler teslim edilince mi yatar? Bugün %50 kampanyasını kaçırıcam sanırım :)
güncelleme: bu arada konuyu aylardır belki 1 yıldır takip ediyorum.İlk defa money kazanmalı bir şey deniyorum. Herkes çok katkı veriyor burada. Teşekkürler herkese
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caraxesss -- 14 Şubat 2025; 16:29:23 >
ipragaz ve madam coco birleşti (200 +100). alışverişten sonra ve değişik zamanlarda eklemiştim.
Edit: Düzeltme
Arkadaşlar yanlış bilgilendirme oldu. Kusura bakmayın, Özür dilerim :( . 2. bir 1000 TL üstü alışverişi göremedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koc000 -- 14 Şubat 2025; 16:51:5 >
-
Evet
-
Evet gördüm, fiş tutarınız ile kullanılan money tutarınız birbiri ile örtüşüyor. Siz ilk düşen money tutarına bakmıyorsunuz. O yüzden böyle düşünüyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertis17 -- 14 Şubat 2025; 16:25:51 >
Hocam yukarıdaki alışveriş farklı siz ona bakmayın. Ben 365 lira alışveriş yaptım hesabımdan 243 money düşmesi gerekiyordu ama 365 money düştü görünüyor
parça parça 364 kullanılmış money. kalan moneyinizi hesaplayın doğruysa sorun yok gibi. monwyinizi 1,5 kat olarak harcanmış olarak gösteriyor. alışveriş öncesi ve sonrası kalan money hesaplayarak çözersiniz durumu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 14 Şubat 2025; 16:34:13 > -
Peki kullanım öncesi money tutarınız hatırlıyorsanız, suan kalan ile doğru olup olmadığına bakabilir misiniz. Belki uygulamaya hatalı yansımış olabilir mi
bilgi kirliliği çok var oku oku sayfalarca oku öyle oldu böyle oldu yattı yatmadı diyen çok.
Bu işi tam olarak yapıp puan kullanıp puanları yatan arkadaş temiz ve güzel şekilde yazıp bizleri bilgilendirse daha güzel olmaz mı .
-
Madame Coco 200 için hala alışveriş şartı var mı acaba? Yoksa uygulamayı yükleyip üyelik oluşturup alabiliyor muyuz?
-
3M migros'tan geliyorum:
- Hesabımda 500 money vardı.
- 690 TL'lik alışveriş yaptım
- money kullanacağımı söyledim, telefona gelen şifreyi kasiyere ilettim. (kasiyerin herhangi bir ekstra işlem yapmasına gerek yok, money tutarı olarak da 500'ü görüyor, %50 arttırılmış halini değil.)
- 690 TL'lik alışverişimin tamamı money olarak ödendi.
- Hesabımdaki 500 money'nin, 460'ı kullanılmış oldu. (690/1,5).
- 40 money hesapta kaldı.
- alışverişimin içinde 50 TL'lik 2al1öde çikolata vardı. mağazadan çıktığımda 50 TL money hesabıma eklendi.
başka sorusu olan ?
-
oldu sileyim mesajı teşşekürler, turuncu yazıyı görünce migros sandım
-
Migros HEMEN ; Cornetto 2 al 1 öde ve CORNETTO150 kodu ile 150 lira alt limitsiz indirim birleşiyor.
Ben aşağıdaki gibi alım yaptım ama daha ucuz kombinasyonlar da yapılabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X