Çıkmaz Çıkanlar 500 tl daha pahalı |
Migros iPhone 11 7300₺ (2. sayfa)
-
-
7300 çok sıcak bi fiyat değil bence
Apple premium reseller satıcılarında 7500 e bulunuyor
Ayrıca ben yakın zamanda aksesuarlı kutu aldım fakat eski adaptör ve kabloyla şarj çok yavaş oluyor tekrardan 400 tl verip hızlı şarj aldım
Banka promosyonları ile birleştirip kulaklık parasını çıkartabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hsn69 -- 7 Ocak 2021; 20:52:18 > -
dolar 8,5 tl den 7,35 tl ye indi fiyat inmiyorsa
yapacağınız tek şey 7,35 ten dolar almak
bu sahtekarlara darbe vurun ki akıllansınlar
yatırım tavsiyesi değildir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 12 Ocak 2021; 0:9:20 > -
Dolar 8,60 iken 6700'e kadar satıldı dolar 7,30 7500'den aşağı çoğu yerde yok.. Bu ne saçmalıktır 🤔 -
Bende gürgençler bonus hediyeli 7.265 tl ye 5 taksit aldım.Bundan uygun başka yerde yok.
-
11.11'de 6800'e 128 gb geliyordu ki o zamanın kuru 7,90'dı. Bugün 7,35 kurla bu paraları yeni modeli de satışa girmişken vermem.
-
konu dışı olacak ama dolar yine 7,50 tl civarlarında iken broşürdeki Axen marka tv yi migrostan almıştım. 1199 TL'ye. Şu anda dolar yine aynı seviyelerde ama 1600 TL olmuş.
Yine aynı dönemlerde iphone 11 128gb sarı renk cihazı tam hatırlamıyorum ama 7200 tl civarına almıştım mediamarkt'ten. dolar yine aynı seviyede ama o fiyata şu anda 64 gb alınabiliyor.
Denecek fazla söz yok.
-
Ankaradaki migrosların hiç birinde yok şuanda, telefonla arayıp aldım bu bilgiyi. Ankamall ve Bilkent migrosu aradım, ikisi de Türkiye geneli stok kalmadığını söylediler.
-
Arkadaşlar konu dışı ama bu aksesuarlı iPhone 11 kutusundan çıkan adaptör hızlı şarjı destekliyor mu yoksa standart iPhone şarj aleti mi? -
Hepsiburada aralıkda 7050 den 3 gün boyunca satış yaptı -
Desteklemiyor yaklaşık 400 tl verip hızlı şarj almanız lazım -
Link var mı hocam? -
apple (tr)USB-C - Lightning Kablosu (1 m)https://www.apple.com/tr/shop/product/MX0K2ZM/A/usb-c-lightning-kablosu-1-m
https://www.apple.com/tr/shop/product/MHJE3TU/A/20-w-usb-c-güç-adaptörü
-
Kabloyu da mı yenilemek gerekecek? 🤔
USB'li hızlı şarj adaptörü yok mu? İlla type-c mi olmalı? Bu nasıl açlıktır ya? 😡
8 bin lira ver yetmesin bir de hızlı şarj edebilmek için 400 lira daha ver.. Gerçekten yazık.. -
Maalesef hepsini almanız lazım
Ben kasım ayında aksesuarlı kutu aldım yavaş olsun ne olacak diyerek fakat tam dolma süresi 3 saat civarı sürüyor mecburen tekrar hızlı şarj aldım -
Teşekkür ederim hocam 👍 -
Rica ederim hocam -
Benim bildiğim taksitli satış olumuyor. Nasıl taksitli aldınız?
-
Ticari kartlarda sorun olmuyor.12 taksit yapan yerler dahil var.
-
11.11 de n11 den indirim çek çük derken 64 GB olanını 6400 liraya almıştım. 7300 e kapış kapış gitmesi çok saçma geldi ki 11.11 de bir kaç gün de 6900-7000 bandında hepsiburada sattı. Daha 2 aylık mevzu yani. Hemde dolar kuru 8 liranın üzerinde sattılar bu fiyatlara. Ben buradan şunu anlıyorum iOS un fiyatlarını dolar kuru değil stok durumu belirliyor 11 lerin stokları TR de azaldı demekki. Bi ara XS leri bedava veriyorlardı stokları eritmek için stok kalmayınca tekrar 7-8 bin bandına çıktı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X