0552 659 3271 Numaralı telefona ait durum analizi
Arkadaşlar merhaba,
Dün yaşadığım ve hala devam eden bi durum hakkında bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var.
Başlıkta belirttiğim 0552 659 3271 telefon numarasından sarı sitede satışta ilanım olan bilgisayarım İçin dün whatsapp dan ürünle ilgilendiğini ve bilgisayarın fotolarını isteyen bir mesaj aldım. bende detaylı fotoğrafları çekip gönderdim beğendi PC yi fiyatta anlaştık ve bulunduğum ilden uzakta olduğunu, yaşadığı ilde tanıdığımın olup olmadığını sordu yaşadığı ilde tanıdığım olduğundan akrabama ürünü kargolamamı ve ordan elden aldığında PC parasını hesabıma göndereceğini söyledi. Özellikle mng kargo ile gönderim yapmamı istedi kargo ücretini ve kaporayıda ürünü kargoya verdiğimde gönderecekti.
buraya kadar herşey istediği gibi oldu ürünü kargoya verdim Sonrasında ise eleman ne yazdıklarıma cevap veriyor ne de telefonlarımı açıyor kargo ücreti 124 lira ve kaporayı da göndermedi zaten.
Ürün hala kargoda ve kargoyu akrabam alacak üründen yana sıkıntı olmayacağını düşünüyorum tek kaybım bu süreçte kargo ücreti.
Bu arkadaşın amacı ne olabilir? Ürün hala istediğim kişiye yani akrabama teslim edilmedi yolda. bu durumda ürüne ulaşma ürünü gaspetme gibi birşey olabilir mi? Bu konuda bilgisi ve fikri olan arkadaşlarımın yardımlarına ihtiyacım var. Ayrıca numarası belli bu numaraya ne tür şikayet veya yaptırımda bulunabilirim?
teşekkürler
Axess Harcama Sözüne 60 Chip para (SMS Gelenler)
Axess Yılda 600 TL İndirim Kampanyası
|
Mazda 3 Yardım arkadaşlar
|
Axess limit artırmaya %5 chip para
|
Asus Transformer Book T100TA-C2-EDU SATIN ALDIM
|
ekran kartnın paylaşımlı olup olmadığını nasıl anlarız?
|
asus f3f marka dizüstü bilgisayarımın sesi çıkmıyor
|
Bu bilgisayarı bilen varmı
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 320
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 25.458 (Bu ay: 64)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 181 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar