Bildirim
Axess Harcama Sözüne 60 Chip para (SMS Gelenler)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar kampanya kişiye özel değil fakat müşteri hizmetlerini aradığımda böyle bir kampanya olmadığını söylüyorlar denemek isteyenler için paylaştım -
Bende görüp must. Hizmetlerini aradım siz kampanya dahilinde değilsiniz dedi. Ee dedim uygulamada gözüküyor, o herkese gözükmekte uygun olup olmadığınızı burdan kontrol ediyoruz dedi, boşu boşuna uğraştırıp sacma salan iş yapıyorlar. -
Ben de aradım aynı şeyi sölediler.Akbank Tırt. -
4 kişi aradık hepimize aynı cevabı verdilerquote:
Orijinalden alıntı: Mekanikizm
Bende görüp must. Hizmetlerini aradım siz kampanya dahilinde değilsiniz dedi. Ee dedim uygulamada gözüküyor, o herkese gözükmekte uygun olup olmadığınızı burdan kontrol ediyoruz dedi, boşu boşuna uğraştırıp sacma salan iş yapıyorlar. -
5 -
Sadece Sms gidenler için geçerliymiş. Başlığı değiştirin bence hocam. Teşekkürler -
ben geçen ay yararlanmıştım free kartla uygulamada görünüyordu avans chippara şeklinde veriyor. -
Aradım mhleri beyefendi siz 2.sinifsiniz dedi yararlanamıyorsunuz dedi -
Bende aradım kampanya sizin için uygun değil dedi. Sonra size illa kaza sigortası yaptıralım dedi. Ayaküstü geçirecekler. -
Ben de uygun değilmişim -
geçen ayda 1.2 tl harcamaya 120 tl puan vermişti. onu almıştım. bu ayda 60 gözüküyor. vermezler heralde -
Ben de alamadım malesef -
Ben harcama sözü ile 500 TL chip para aldım.quote:
Orijinalden alıntı: hacidesdemir
Arkadaşlar kampanya kişiye özel değil fakat müşteri hizmetlerini aradığımda böyle bir kampanya olmadığını söylüyorlar denemek isteyenler için paylaştım
3 Telefon faturamı otomatik ödeme verdim 50 TL chip para aldım
5 kez 25 TL lik mobil ödeme yaptım 25 TL chip para aldım.
Kanlarını emicem kanlarını -
Adam uygulamads görünür ama listede var mısınız diye arayın yazıyoruz dedi. -
Bende dahil olamadm -
Bende de olmadı. -
Ben 1-2 ay önce yaptım uygulamada göründüğünde -
Bana mesaj gelmedi arıyımı napıyım şansımı deniyimi sizce. -
Arayacağım şimdi bakalım ne diyecekler
Edit: Kitleye dahil değilmişiz, yohmişiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 11 Eylül 2019; 14:12:10 >
Bende aradım kampanya sizin için uygun değil dedi. Sonra size illa kaza sigortası yaptıralım dedi. Ayaküstü geçirecekler.
|
3 Telefon faturamı otomatik ödeme verdim 50 TL chip para aldım 5 kez 25 TL lik mobil ödeme yaptım 25 TL chip para aldım. Kanlarını emicem kanlarını |
müşterisini bu kadar yoran banka yoktur herhalde saçma sapan uygulamalar kimi diyor kampanyayı gördüm katıldım kimi diyor görmedim ama katıldım kampanya göründü kayboldu yok free var bana geldi platinum var bana gelmedi. limit düşür diyorsun puan veriyor, artır diyorsun vermiyor. bu nedir arkadaş adam gibi kampanya yap duyur ya da yapma bir standardın olsun kimine kart ücretini geri veriyor kimine vermiyor kimine yarısını veriyor millet limit düşürme tehdidiyle kalanını almaya çalışıyor. say say bitmez çektirdikleri eziyet valla
|
Aradım mhleri beyefendi siz 2.sinifsiniz dedi yararlanamıyorsunuz dedi
|
Benzer içerikler
- outlet telefon ne demek
- chippin güvenilir mi
- n11 dolandırıcılığı
- köy ürünleri satmak için gerekli belgeler
- aöf taksit var mı
- telefon iade edilir mi
- amazon müşteri hizmetleri
- hepsiburada global nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X